Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2014 20:09 - Ислямът последното спасение на Юдаизъма и Комунизъма/План за изпълнение
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2844 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 31.12.2016 09:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

  Турция и Ислямската държава                                                                                                                      Ключовата дума, която разкрива секретния план на Исис (ISIS)   

                                                                            image 

Кой стои зад ISIS и какво те наистина искат от Запада и защо са толкова фокусирани върху Сирия и Ирак? Какъв е ключът към отключване на техните ислямистки планове и как се отнасят към западните християни? Тук е ключът към отключване на всичко, което ISIS иска и е скрит дълбоко под турския купол, който ще се разкрие с една дума: Dabiq (град в северна Сирия).
Като бивши мюсюлмани, сега християни, може да ви обясним нещо, което знаем; Dabiq е това, което ISIS е за всички, подготвяйки пътя на своята версия за Армагедон и извеждайки напред, това което от векове говорим за: Антихрист.
Така че какво е Dabiq за ISIS и Турция?
Арабски източници ни казват:
„Използването на Dabiq от ISIS е символ на голямо историческо събитие в Dabiq, това е името на битката, която османците спечелиха, което проправи пътя за тяхната окупация на Ирак и Леванта за повече от четири века, както и като трамплин за ислямските армии да се бият срещу Римляните в стремежа си за световно господство."
Битката на Marj Dābiq, както ние знаем е най-решаващия военен сблъсък в историята на Близкия изток (1516 г.) в близост до град Dabiq, 44 км. северно от Алепо, Сирия между Османската империя и Mamluk султаната.
Споменаването на Dabiq за ISIS и Турция разкрива повече, отколкото само история, но също така и есхатология за нахлуването в Египет, за грандиозното бъдеще на победа и за крайната мечта на Ердоган да съживи Османската империя. Dabiq връща обратно часовника, когато султан Селим I (цар на Севера, според Библията, Даниил 11) на османците отблъсна назад и победи Safavid персите (Библейски - Мечката) в битката при Chaldiran през 1514 – и хвърли цялата си мощ срещу мамелюците, управляващи Сирия и Египет (библейското царство на юг), за да завърши османското завоевание на Близкия изток.
Мнозина не успяват да свържат нещата т.е. пророчествата на най-мъдрият от всички пророци, които дори Христос хвали: Даниил (Daniel). Христос засяга дори Антихрист в деня на неговата гибел, когато най-силните нации на земята ще го победят:
"Ето, ти си мислиш за по-мъдър от Даниила и никаква тайна не се укрива от тебе; ." (Езекиил 28: 3)
Даниил го предсказа! Битката завършва в крайна сметка с победата на царя на Севера, Османският Селим I над южния цар на Египет и завладяването на по-голямата част от Близкия изток от Османската империя е било изпълнено, което е края на Mamluk султаната. Победата на Османската империя в тази битка й даде контрол над целия регион на Сирия и по-късно на Египет.
Dabiq е ключов фактор за отключване на Даниил, когато на 18-ти май 1516, когато Al-Ashraf Qansuh al-Ghawri, започна от Кайро, Египет с 20 000 рицари. Бъдещето на Египет ще имитира това историческо и есхатологично събитие и ще е паралелно на османското нашествие в Египет. След смъртта на Mamluk султан, новият султан Tuman Bay (цар на Юга), които на прага на Кайро се изправи срещу Селим I, който го победи (Tuman Bay) и го окачи на вратата на Кайро.
Dabiq е цялата история и защо ISIS назовава своето списание Dabiq и го посвещава на Османската победата при Dabiq. Тяхната нова телевизионна станция се нарича Dabiq и се посвещава също на Османската победата при Dabiq. Дори Османската емблема на тяхното знаме (отличителните знаци на пръстен на Мохамед) идва от турската Топкапъ музей; така всичко се връща към Dabiq.
Dabiq е, защо Турция мрази Египет и защо Ердоган мрази президента на Египет Sisi. Dabiq е причината, защо Турция възнамеряваше да нахлуе в Сирия миналата година, точно както го направи в своите славни дни по време на Селим I.
Dabiq е причината, защо Ердоган вижда себе си като Селим I и защо той публично прочете ислямско стихотворение, което включва стиховете, "джамиите са нашите казарми, куполите нашите каски, минаретата нашите щикове, а вярващите нашите войници" и защо Ердоган използва публични средства, за да се изгради повече от 17 000 джамии, докато обявявайки плановете си за създаване на супер-джамия с изглед към Истанбул, за да отпразнуват 560-та годишнина от завладяването на Истанбул от османците. Ердоган направи първата копка на третия Босфорски мост (Bosphorus Bridge) свързване на азиатската и европейската страни на града, и го нарича на името на султан Селим I, завоевателя на Dabiq.
Западният ум не може да го схване, че в мюсюлманския ум, иглата е заседнала на записа, в който Християнският кръстоносец генерал Аленби (General Allenby) превзе Йерусалим и християните най-накрая сложиха край на мюсюлманския османски халифат през 1924 г. Песента продължава от там и записа ще продължи веднага след застоя, когато Христос дойде със славната си армия.
Dabiq е в хадисите, които ISIS винаги рецитира:
"Последният час (от историята), няма да настъпи, докато римляните не влязат в Ал A"maq или в Dabiq (две места по протежение на сегашната граница Сирия / Турция). Тогава една армия от Ал-Медина от най-добрите хора на земята по това време ще тръгне срещу тях. "
И това е, защото те чакат западната (Римска) коалиция в Dabiq (Сирия). Dabiq доказва тяхното пророчество, което те искат, да бъдат жертвените агнета, за да въвличат Турция, която искат повторение на Dabiq и затова Турция подкрепя Мюсюлманското братство в Египет, който в Qaradawi обявяват провъзгласяването на Халифата в Истанбул.
"Часът на възкресението", по мнението на ISIS и османците не може да дойде, докато "Римляните" (западните християни) не стоварят сухопътни сили в Dabiq, район, в близост до Алепо в Северозападна Сирия. Според мюсюлманската есхатология която казва, че в Dabiq ще има велика битка, или "крайна конфронтация", което терминът "Al-Malhama Al-Kubra" означава, Велика Битка, в която мюсюлманските сили ще триумфират в края срещу на Римляните (европейци и американци).
Dabiq е, защо Турция подкрепя ISIS, за да съживи своята нео-османска мечта и да лекува тази стара смъртоносна рана, за да съживи наранената империя (последната империя, Откровение на Йоан 17:10-11).
Разкриване на плановете в ума на врага, е от ключово значение не само, за да бъде победен, но за да се разбере как те манипулират масите, за да ги следват. ISIS току-що пусна видео, в което се казва всички мюсюлмани да се подчиняват на това, което Аллах е заповядал в главата на покаяние Сура ал-Тауба (Surat al-Tawba). В него се казва мюсюлманите по света да "излязат в името на Аллах" и да се борят в Джихад (Jihad). Да изберат между земята и небето. Казва им се "Ако не излязат [да се бият в Jihad] Той [Аллах] ще ви накаже с болезнено мъчение".
Но какво казва този прекрасен католик Praefatio Пасхалис:
"Той (Исус) е наистина правдив и верен, и дойде заради нашето спасение, по всяко време ще те хваля Тебе, Господи, но още по-славно, особено днес, когато Христос, нашата Пасха е пожертван. Защото Той е Агнето, което отне греховете на света: Който умря и победи смъртта: и като възкръсна, Той (Исус) ни съживи заедно с Него. И затова с ангели и архангели, със всичките владения, както и с небесната армия, ние пеем химна на Твоята слава, вечна слава ... "
Спасение е в Исус, който си е пролял кръвта на кръста за нас. Защо трябва да се пролива кръвта на другите, докато се пролее и тяхната кръв. Този начин на спасение ли трябва да се избере, вместо да вярват в кръвта на Божия Агнец.
Ислямът според Откровението на Йоан прилича на агне, имащо два рога (сунити и шиити), и говори като змей (Откровение 13:11), където Йоан прогнозира съживяването на първия звяр (седмото царство / Османската империя), чиято "смъртоносна рана оздравя" (Откровение 13:12).
Историята на Dabiq завършва в Сирия, както Исая 17 глава прогнозира и мюсюлманите са победени в Дамаск. Ние вече виждаме началото на разрушаването на Дамаск. Свидетели сме на притока на бежанци от Сирия до Йордания както е предсказано от пророк Амос:
"Аз ще строша лостовете на Дамаск, И ще изтребя от Авенското поле жителя, и от Еденовия дом онзи, който държи скиптър; и сирийските люде ще бъдат откарани пленници в Кир, казва Господ. " (Амос 1:5)
Авен е Дамаск днес и Дамаск е буквално споменато тук по име. Освен в Ливан, сирийците напускат на тълпи точно в Йордания", казва се Kир, което е Кир-Моав (Исая 15:1). Днес този регион се нарича Kerak (виж Битие).
По статистически данни от притока на сирийски бежанци в Йордания ще видим, че над половин милион сирийци вече са избягали в "границите на земята на Моав, който сега се нарича Kerrek. [Карак] ".
Всичко това води мюсюлманите към погибел. На тях се казва, че трябва да "продължат до края", а едва след това те ще спечелят победата.
Същото се отнася и за измамата на ислямските пророчествата относно Ерусалим, като се казва, че те ще бъдат победители, когато в Захария 12 и 14 глави изрично се казва, че победата за Израел и християните ще дойде, когато Месията ще слезе на Елеонския хълм (В оня ден нозете Му ще застанат На Елеонския хълм. Захария 14:4)
Ето какво казва Бог в Захария 12:2-9:
Ето, Аз правя Ерусалим омайна чаша На всичките околни племена. В оня ден ще направя Ерусалим утегчителен камък на всичките племена; Всички, които се натоварят с него, ще се смажат; И против него ще се съберат всичките народи на света. В оня ден, казва Господ, ще поразя всеки кон с ужас, и ездача му с изумление; А като отворя очите Си над Юдовия дом, ще поразя със слепота всеки кон на племената. И Юдовите началници ще рекат в сърцето си: Ерусалимските жители са моя подпорка чрез Господа на Силите, техния Бог. В оня ден ще потърся да изтребя всичките народи, които идат против Ерусалим.
Бъдете мъдри и разберете това, което пророците казват в Библията за днешното време. Исус казва в Матей 10:16, „Ето, Аз ви изпращам като овце посред вълци; бъдете, прочее, разумни като змиите, и незлобиви като гълъбите.“ Господният ден е близо!
А Господният ден ще дойде като крадец, когато небето ще премине с бучене, а стихиите нажежени ще се стопят, и земята и каквото се е вършило по нея ще изчезнат. (2 Петър 3:10)
Извадки от статията на Уалид Шоебат (Shoebat Exclusive):
The Keyword That Unlocks The Secret Master Plan Of ISIS.
http://shoebat.com/2014/09/27/every-christian-needs-know-isis-master-plan/                                                           image                                                                                                  Исляма е дяволска комунистическа религия, изпълнена с много насилие, заради него на толкова много хора е бил отнет живота. Не знам дали тези хора от "ид" или "исис" правят нещо по-различно от това, което пише в корана, но ето няколко стиха от корана в които ясно се вижда, че тази дяволска религия исляма учи хората, които го следват да убиват тези, които не са съгласни с религията им и които не вярват, да ги мъчат, да ги бият, да ги убиват ако не искат да повярват в корана.


image
                     
Те изнасилват, убиват, грабят и в своите промити мозъци са убедени, че религията им легитимира всичко това.Това води до упадане на душата в долните локали, в Мюслиманският(Еврейският) рай Адхолока.
                                                                             

сура 2:190-191
И се сражавайте по пътя на Аллах, с онези, които се сражават с вас, ала не престъпвайте ! Аллах не обича престъпващите. И ги убивайте там, където ги сварите , и ги прогонете оттам, откъдето и те ви прогониха !

сура 4:89
Желаят и вие да сте неверници, както и те са неверници, за да бъдете равни. И не взимайте ближни от тях, докато не се преселят по пътя на Аллах! А отметнат ли се, хващайте ги и ги убивайте, където ги заварите - и не взимайте от тях нито ближен, нито помощник.

сура 9:5
А изтекат ли месеците на забрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада !

сура 9:29
Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и неговият пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра - докато не дадат налога безусловно и с покорство.

сура 47:4 И когато [в битка] срещнете неверниците, съсичайте им вратовете, додето ги надвиете, и [пленниците] здраво ги вържете.

сура 5:51 О, вярващи, не приемайте евреи и християните като приятели; те са приятели един с други. Този, който стане приятел с тях, става едно с тях. Бог не ръководи неправеден народ.                        image   
Карта с районите контролирани от ИДИЛ. С оранжево са завладените територии, с линии – територии, в които се водят военни действия, със зелени кръгове са отбелязани райони на въздушни удари на САЩ. Илюстрация: Централно командване САЩ.
Повечето от персонала на болниците, пазителите на реда, боклукчиите и заетите в други общински служби остават на работа. Много кметове и местни управници също запазват правомощията си.  
                                                                                                                         Животът под властта на „Ислямска държава” 

             image   
Виж тук >  Ислямът е религия на поклонение към рогата на Satаn                                                                                                                                                                          Всяка една игра на нагите може да се тълкува от Авраамските религии, като "сбъдване на библейските пророчества", на еврейските свещенници левити.Подобно на илиминатските карти планиране,пророчество, изпълнение явно на върха на пирамидта циклят в материята повечко и съответно план за 1000г. напред напр.. Според „Атра-Ха-зис" известно време преди Потопа Енлил решил да накаже човека с помощта на инфекции, зарази и серия засушавания а след това и с намаляне продължителноста на живот чрез генно инжинерство.Днес се използват също евгеника и ваксини(за подържане на живота до около 80г. а може да се намали и още), нищо ново.А едно обещание за по дълъг живот може да купи всяко правителство ,религия и милиони последователи. Когато Авраам бил на деветдесет и девет години, Бог ЯХВЕ му се явил и му казал:
„Аз съм Бог Всемогъщи (Ел Шадаи), тръгни след мен и бъди благословен. Ще потвърдя договора между теб и мен и много ще увелича числата ти(живота ти,по дълъг живот)."!?                                                                                                                                                          
Този, който "държи" Древността , "държи" и Бъдещето! Йудео-масонската цивилизация имат за цел да "държи" древността, като "своя" ,чрез планове, защото така могат да манипулират другите народи за бъдещето. То е "пророкувано" в Откровението на Йоана, библейското християнство преди/а днес исляма/ става слуга на йудаизъмът с цел "да пасат"(експлоатират) т.нар. "езичници".                                                                                                             И който побеждава и пази делата Ми докрай,
нему ще дам власт над езичниците,
и ще ги пасе с жезъл железен;
като глинени съдове ще се строшат,
както и Аз получих власт от Отца Си;
и ще му дам утринната звезда.
От-кровь-ение на Йоана 2:26-28

Аз, Иисус, изпратих Своя Ангел
да ви засвидетелствува това в църквите.
Аз съм коренът и родът Давидов,
утринната и светла звезда.
От-кровь-ение на Йоана 22:16 Ето го и дух Йах:

20. После излезе един дух, застана пред Господа и проговори: Аз ще го примамя. И Господ го запита: Как?
21. А той отвърна: Ще изляза и ще бъда лъжлив дух в устата на всичките му пророци. Тогава Господ каза: Примамвай го още и ще сполучиш; излез, направи така.
22. И така, сега Господ е вложил лъжлив дух в устата на тези твои пророци, обаче Господ е говорил зло за тебе
2 Летописи 18 Дали се молите на ПРАВИЛНИЯТ ХРИСТОС, а не на дух Йах, защото "Алле-лу-Йах" в "От-кровь-ението" показва, че кранчето за топлата вода има синьо кръгче и ви чака изненадващ леден душ....?!                                                                                     Защо се казва, че Абрахамизмът/Исляма е племеннен култ за вяра в духове? Защото става дума за "вяра в гуната на мрака и невежеството-ТАМАС".                                                                                                                      
50. А Исус, като извика пак със силен глас, издъхна.

51. И, ето, завесата на храма се раздра на две отгоре додолу, земята се разтресе, скалите се разпукаха,

52. гробовете се разтвориха и много тела на починали светии бяха възкресени,

53. които, като излязоха от гробовете след Неговото възкресение, влязоха в святия град и се явиха на мнозина. Матей 27 "Елате сега да ви науча не как се лови риба, а как се ловят душИ".  

                                    image 

"Бога" на аврамитити мюсли и юдеи е САМИЯТ САТАНА(Яхве), така, че те нямат право да правят разлика между "Бог" и "Сатана"!

Във вековете, масоните са прекроили образа на Яхве, като Бафомет или Крокодил(Левиатан-змея).                                                                                                                  
image





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686514
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031