Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2016 17:10 - ПРАВИТЕЛСТВО ПРИЗНА: Пръскат ни с ОТРОВА! Изтекоха ЗАКОПАВАЩИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА! /Снимки/
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1582 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 30.03.2016 17:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ПРАВИТЕЛСТВО ПРИЗНА: Пръскат ни с ОТРОВА! Изтекоха ЗАКОПАВАЩИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА! /Снимки/
http://www.zahariada.com/


  Mar 06, 2016

image

Това смразява кръвта във вените ни! За пръв път държава започва официално разследване на теорията, че пръскат с неизвестни химикали от пътнически самолети, предава BRADVA.BG!

Кипър е първата държава, чието правителство организира специална комисия, която да направи детайлен анализ на феномена наречен КЕМТРЕЙЛС – подозрителните линии, които остават в небето след пътническите самолети. Министърът на земеделието Никос Коюалис лично е разпоредил безпрецедентната мярка, след сериозни опасения в кипърското общество, че съмнителни линии стоят с часове синьото средиземноморско небе.

Зачестяват и изключително странни метеорологични феномени, като образуването на облаци с изключително правилни форми, валежи с странен „вкус“ на дъждовната вода, предава disclose.tv. Зачестяват и случаите на мистериозно унищожение на посеви и измиране на морска фауна.

Според официалното становище на НАСА, следите в небето са съставени от ледени частици, които са видими зад реактивни двигатели на въздухоплавателни средства, обикновено при круизни височини в горните слоеве на атмосферата.

Това обяснение обаче не задоволява кипърското правителство, които започват детайлно разследване на това, с което ги пръскат! Щом правителство на държава се захваща с това разследване, значи нещата са сериозни. До сега теорията беше омаловажавана от официалните органи и медии, но официално изобличаване на истината може да промени всичко.

Според редица алтернативни проучвания в линиите по небето смъртоносен коктейл! Опасна и изключително отровна, смесица от химични вещества: барий, нано алуминиеви покритие, стъклопласт, радиоактивен торий, кадмий, хром, никел и др.

Според редица изследователи, това е проект на високопоставени структури в американското правителство. Наскоро анонимните разбиха сървър на НАСА и докопаха детайлни доказателства за КЕМТРЕЙЛС- мисии!

Теориите за това, каква е целта на този зловещ експеримент с човечеството са много – модифициране на климата, контролиране на радиационните нива, психотронна манипулация на населението са някои от версиите. Според най-зловещата това е оръжие за депопулация – коктейл от отрови, които убива бавно и незабележимо, без да може да се посочи убиец.
 

BRADVA.BG първа ще представи на своите читатели поредното доказателство, което изтече преди броени часове! Анонимен високопоставен източник в американското правителство е измъкнал тези шокиращи снимки, които показват инсталациите – пръскачките с отровата на самолетите:

image

image

image


image

image


image

image
  




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39899725
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930