Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2017 23:42 - „Сивите” – първите извънземни, сключили договор със Земята
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 2069 Коментари: 4 Гласове:
32


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Сивите са предполагаема извънземна раса от планета, намираща се около звездата, влизаща в двойната звездна система Зета Ретикули. Описанието на тази раса е получена на базата на множество свидетелства на хора твърдящи, че са ги наблюдавали. Според бившия астронавт на НАСА Едгар Мичъл, те са малки сиви същества – ниски, крехки, с големи очи и големи глави. Обикновено тяхната височина е между 90 см и 1.50 м. Имат големи черни очи, липсва каквото и да било окосмяване.

Мнозина уфолози приемат, че този вид извънземни наистина съществуват и дори посочват, че вероятно тяхната родна планета се намира около една от звездите в двойната звездна система Зета Ретикули. Това се дължи на един предполагаем случай на отвличане от извънземни от 1961, при който на потърпевшата Бети Хил е показана звездна карта

За първи път Сивите осъществяват контакт с член на световно правителство през 1933 г. в Германия. Те обаче се отказват от немското правителство, защото то вече се е посветило на сътрудничество с групата Гиза – ренегатска организация от извънземни, установили главната си квартира под платото Гиза в Египет. Te били главно Плеядианци. Ащар, Комигал, дори Йехова били част от тази група за известно време. Те дошли тук, за да си играят на Господ с нас. Хората ги боготворeли, защото използвали напреднали технологии.
 
Благодарение на контактите си с групата Гиза през 30-те години на XX век германците строели ракети и започнали космическа програма. Технологията, която развили обаче, била използвана за създаване на оръжия, тъй като немското правителство било убедено, че ни очаква извънземна инвазия. Групата Гиза твърдяла, че Сивите са тук, за да ни завладеят, но това досега не се случило. Били проектирани оръжия като: звукови устройства, лазери, неутронни бомби, оръжия с лъчи от частици и т.н. Въпреки че такива оръжия били създадени реално много по-късно във времето, много други технологии били споделени с немците – антигравитация, свободна енергия и т.н.

САЩ първи отварят врати за Сивите. През 1947 г. се осъществил истински контакт между Сивите и властта на САЩ. Първият контакт лице в лице бил, когато свалили извънземна летателна машина, събитие известно като инцидента в Розуел. Това принудило Сивите да общуват с нас по-рано, отколкото те самите планирали. След катастрофата в Ню Мексико, САЩ, СССР и Великобритания (на най-високо ниво) станали кръвни братя. Никое от тези правителства нямало представа какво всъщност планира Германия. Тя пазела в дълбока тайна контакта си с групата Гиза. Инцидентът в Розуел показал, че спешно трябва да се разработи истинска космическа програма за защита на Земята. Правителствата на САЩ и СССР смятали, че присъствието на толкова напреднали технологично извънземни би могло да бъде заплаха. Но Сивите, по свой маниер, влезли в тези правителства чрез измама. Истинската космическа програма, подземната такава, за която ние чак сега започваме да научаваме, първоначално била финансирана от членове на Римския Клуб. 

По-рано, в периода 1850-1950 г., Сивите извършвали експерименти с добитък и хора. NSA (основана 1950 г.) разбрала, че точно Сивите носят отговорност. Когато през 1952 г. американското правителство сваля извънземната летателна машина, се дало началото на един продължителен контакт. Сивите знаели, че е необходимо да се съюзят с високо поставено политическо лице, за да могат да осъществят експериментите си и да спасят вида си. Тоест трябвало да се разберат. Тайна политическа структура в правителството трябвало да бъде посредник между Сивите (технологичните богове) и хората. Военните били много ентусиазирани от комуникацията с извънземните, надявали се на размяна на технологии срещу ресурси. Тази политическа структура била NSA. Първоначалната й цел била контакт и изучаване на извънземни.

През май 1954 г. във въздушната база Холоман американското правителство сключило официален договор със Сивите. Някои от клаузите там били размяна на технологии, антигравитация, метали, сплави, технологии за усвояване на свободна енергия, медицински познания за човешкото тяло. Всичко, което Сивите чакали в размяна било да им позволят да наблюдават човешкото развитие и да останат тук на Земята. Подписването на този договор било най-значимото събитие в човешката история, защото то ни насочило в посока, в която ние не бихме тръгнали и ни поставя в ситуация, за която не сме подготвени – да сме домакини на извънземни.

http://www.burgasnews.com/ezoterika-i-misterii/71833-sivite-parvite-izvanzemni-sklyuchili-dogovor-sas-zemyata





Гласувай:
34



1. barin - Вярвам, че през 60-те години се е ...
02.02.2017 07:24
Вярвам, че през 60-те години се е случило това, за което пишеш. Чел съм за една битка срещу извънземни по време на Айзенхауер или малко след него, където "нашите оръжия се оказаха безполезни". Според написаното и предаванията на проф. Стаменов сивите са нарушили някои точки от договора.
Поздрави!
цитирай
2. rozzata - barin
02.02.2017 12:09
Ами не само и те, както и хората са нарушили. Но да дадено им е да изучават човешките тела и доста свидетелства има на отвличания, повечето даже и не помнят, че са били отвличани. Правителствата много добре знаят, че има НЛО сред нас, но и правят пас...
цитирай
3. halflife12 - Интересен пост...
02.02.2017 13:51
Интересен пост...
цитирай
4. rozzata - halflife12
02.02.2017 16:54
Да това са интересни неща, както и неща които трябва всеки да е запознат, защото просто нещата се случват под носа ни и доста хора не са осъзнават.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 496021
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031