Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2017 10:02 - Израел е световна ционистка окупирана нация
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 3958 Коментари: 3 Гласове:
-7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Израел е световна ционистка окупирана нация

От Престън Джеймс, доктор на 3 октомври 2017 г.


https://www.veteranstoday.com/2017/10/03/israel-is-a-world-zionist-occupied-nation/

Това означава, че палестински земи са били откраднати от Световните ционисти, които след това са инсталирали хазаристи там, за да служат като свои екшън-агенти и да създадат расистката национална държава на Израел.

от Престън Джеймс и Майк Харис

image

Забележка: Това е дълга статия, а ако нямате време, можете да прочетете удебеления печат за най-важните твърдения.

Новата национална държава Израел е била нелегално създадена след Втората световна война от Световните ционисти, които я отвлекли през 1815 г. 

Ротшилдските Световни ционистки парични обменници успяха да отвлекат, като разгърнаха много хитър скрит оперот, използвайки фалшивата новина, че Наполеон е спечелил във Ватерло, когато всъщност е бил победен.

Тази фалшива новина, изпратена от превозващия гълъб, бе освободена рано, преди да бъдат получени истински доклади за поражението на Наполеон. Това позволи на Нейтън Ротшилд да срине британските пазари и да придобие и да придобие контрол над повечето бизнес и банкиране на част от стойността си.

Посочената причина, поради която тези британски базирани Световни ционистки цанги нелегално завзеха палестинските земи и ги предаде на тези юдаици, беше да компенсират нацистките трудови лагери и преследването на юдейците в Европа.

Даването на юдаите обратно на тяхната фалшива твърдяна родина в Палестина бе предложено като справедливо обезщетение за тези преследвани юдаици, почти всички от които всъщност бяха хазаристи на първо място.

Цялата тази стратегия, разбира се, беше замислена и задействана от Световните ционисти.

Истинските причини, които тези Световни ционисти възложиха малка част от Палестина да бъде иззета и надарена на тези разселени европейски хазаристи, се оказаха нещо много по-зловещо, отколкото да помагат на така наречените съработници "разселени, преследвани и жертвани" юдаисти.

Ударът и поставянето на юдаиците в работните лагери от нацистите дадоха златна възможност на Световните ционисти (WZ) да контролират тези разселени хазарски юдаици, които погрешно вярват, че заслужават да имат Палестина. Фалшивият разказ, представен за това, е, че "от това е мястото, откъдето дойдохте на първо място".

Това твърдение се оказва една от най-големите лъжи, разказани някога, и причини геноцида и масовото страдание на милиони палестинци, които са откраднали техните предшественици от Световните ционисти и са "дадени" на хазаряните да наричат ​​собствената си библейска земя.

И сега знаем, че това твърдение е очевидно невярно, тъй като неотдавнашните проучвания на Джон Хопкинс показват, че 97,5% от тези юдаици, живеещи в Израел, изобщо нямат никаква древна кръв от евреи.

Това фалшиво твърдение, че тези преследвани европейски юдаисти от Втората световна война са имали древни права на предшественици на Палестина, разбира се, е била изумителна Голяма Легия. Това беше много ефективно средство за контрол над тези изселени хазаристи, заблуди ги и ги използва, за да създадат несъществуваща нова раса, наречена "евреи".

Тази фалшива претенция е ефективно средство за мозъчно-контролните хазарските юдейци, чиито кръвни линии произхождат от Хазария на крал Булан и ги превръщат в нова защитена раса, наречена "евреи". И това ново расово наименование "Евреи" може да се използва, за да ги накара да вярват, че са били специална раса, избрани от Бога, древните евреи, когато всички, които споделят, са преобръщането на юдаизма, което не се основава на древни генетични кръвни линии.

Това "Сътворене" на Световния ционист на новото расово име "Евреи" беше много ефективно в ума, контролиращо тези хазаристи, за да повярват, че заслужават специална защита за цялото бъдеще от всякаква критика.

Световните ционисти (WZ) успешно убеждават тези преследвани хазаристи, че вече са преживели като прекалено много хора през Втората световна война. Така че, когато те ще бъдат използвани по-късно като високо разположени изрези и инструменти за Световните ционисти, за да изпълнят тайните си зли намерения, за да унищожат всички общества, няма да се допусне критика.

А WZ биха се уверили, че най-добрите позиции в правителството и много доходоносни бизнес възможности ще им бъдат предложени първо като членове на това ново изкуствено расово племе, което хазарския крал Булан е нарекъл "евреи". Някои избрани лидери на това ново расово племе биха станали жестоко възнаградени, когато станаха инициирани в тайната вавилонска талмодична система за поклонение "Пари Магьос" и "Баал".

*

Понятието "антисемитизъм" като сложни WZ Mind-контроли и перфектната защита срещу всякакви критики от "Гойим".

По този начин WZ създадоха понятието "антисемитизъм", за да защитят тези хазаристи, които сега се наричат ​​"евреи" от всякаква критика или наказателно преследване за някое от престъпленията, тиранията или потискането на други като продължителна кражба на земя на палестинската земя, блокиране и геноцид на Палестинците и масовото убийство и страдание на 9-11-01 и всичките им войни.

Разбира се, тази защита сега се оказва безсмислена за юдейците, тъй като почти всички са хазаристи. Но това се твърди като основна защита на юдаиците за тиранията и геноцида на Израел, както и за кражбата на земята им.

Всеки, който е изучавал подробно технологията на съзнанието, знае, че в класическия MK-Ultra (сатанински или окултен вавилонски талмудски) първата стъпка е да направи субекта в състояние на шок, използвайки големи травми в кръвта, тежки страдания, без да избягат. Тази стъпка поставя обектите в много внушително състояние, така че те лесно да бъдат обусловени от главния контролер. Този процес може да бъде направен за големи групи едновременно от правителствени или групови групи.

Умът-контрол е причината, разбира се, че фалшивото знаме на 9-11-01 беше използвано от Световните ционисти за поставяне на американския народ в състояние на кръвен удар. Това ги караше да бъдат интензивно подвижни и готови да бъдат масово хипнотизирани от USG, че е необходима чужда война срещу Терор в Близкия Изток, която да бъде тайно за WZ, струващи трилиони щатски долари, и хиляди американски войници.

Разбира се, такава масова хипноза винаги се основава на Големи лъжи, фалшиви разкази и правителствена пропаганда. Независимо колко голяма е лъжата, американските маси могат да бъдат ефективно контролирани от ума, за да им повярват, ако се излъчват и публикуват неколкократно от всички "големи шест" основни масови медии, които всъщност служат като слухове на WZ.

За 9-11-01 г. световният ционист, контролиран от майор Мадрид, бързо заяви, че Осама бин Ладен го е направил от името на Афганистан и освен ако не обяви международна война срещу тероризма и го спря в Близкия изток, много повече и дори по-лоши атаки от тези луди ислямисти сигурно щяха да дойдат в Америка.

*

Как след края на Втората световна война Израел е създаден с помощта на крадени от палестинци земи.

Британските Ротшилдс организират Декларацията от Балфур и по-късно преместват тези европейски юдаисти (всъщност Хазари) в малка част от Палестина, която Англия незаконно иззела от палестинците.

imageЮдаите трябваше да останат на малка територия, но бързо формираха терористични групи, за да убият палестинци и да откраднат повече земя. Британските мироопазващи служители бяха взривени в хотела и изгонени от тези юдейски терористични групи.

Световните ционистки лидери, ръководещи тази нова незаконна нация, състояща се от откраднати палестински племена, нарекли "Израел" като древните 12 племена на евреи. Това беше направено, за да запазят тези хазарийски заселници да се заблудят да вярват в тази голяма лъжа, че са от древна еврейска кръв и са расово чисто нации. Имайте предвид, че в Тора Израел се споменават Дванадесетте еврейски племена като Израел, а не като страна.

Световните ционисти, които всъщност са тайни последователи на вавилонския талмизъм, най-добре се определят като сатанисти и окултни майстори на "Черната магия", "Магията на парите" и "Черните изкуства" на древния Вавилон. Тези вавилонски талмоджици (БТ) са много хитър и някои твърдят, че са помазани от Сатана, които твърдят, че е владетел на този свят и сега се издига, за да детронира и да стане сам Бог Всемогъщи.

Другите БТ вярват, че Сатана (Луцифер) всъщност е Всемогъщият Бог и упълномощава избраните от него и желаещи да му дадат душите си в замяна на изключителна сила, богатство и статут и също така са готови да нарушат всички закони на обществени норми, когато е необходимо да служи на волята на Сатана.

Терминът "евреин" всъщност е използван за пръв път в Хазария през 750 г. след като крал Булан избра юдаизма за национална религия на Хазария.

Преди онези, които бяха вярващи в юдаизма в Палестина, бяха наречени евреи. След 750 г. повечето евреи са били съблазнени да се наричат ​​"евреи" заедно с много по-голям брой хазаристи (известен още като Ashkenazis). Важно е да се отбележи, че племето на Юда е само един от дванадесетте еврейски племена, а хазарианците нямат кръвопреливане нито едно от тези племена, включително племето на Юда.

image

Историята на еврейските племена, след като са спечелили обещаната земя, е сложна. По принцип десетте племена са разделени от две племена.

Някои верни евреи (нехазарските) учени от Тората вярват, че Всемогъщият Бог се е разделил с дванадесетте еврейски племена и е отнел подаръка им от обещаната земя за тях заради продължаващата им непокаяна идолопоклонство.

Повечето от тези истински учени от Тората в иврит не вярват, че новата нация на Израел има право да съществува в Палестина и да обвинява всичко това за WZ, че за пръв път постави тази голяма лъжа.

Тези учени от еврейската тора са мъртви срещу световния ционизъм и всичките му зли дела.

Световните ционисти създадоха различни правила, за да дефинират тази нова изкуствена раса ("евреин"), която създадоха в Хазария през 750 г. сл. Хр. И фалшиво заявиха, че идват от древните еврейски кръвни линии. БТ определили какво е истински "евреин", включително и човек, който трябва да има "еврейска" майка. Нямаше значение дали бащата е евреин. Това беше направено, за да се предпазят еврейските филангиращи мъже от нахлуване поради бащата на незаконно дете от жена на Гоим.

WZs убеждават тези разселени европейски юдаисти от Втората световна война, че са били от древни еврейски кръвни линии, когато всъщност са били от хазарийски кръвни линии от древна Хазария. Хазаряните понякога са били наричани Асканазис. Това беше първата стъпка в създаването на тази нова изкуствена раса от евреи и нова расова чисто нация, основана на тази голяма лъжа.

Хазарският крал Булан наредил на народа си да приеме избора си на нова национална религия, която всъщност бе извратена форма на юдаизъм, основана на вавилонския талмуд през 750 г. сл. Хр. За щастие повечето хазаристи са светски и не практикуват вавилонския талмуд, който характеризира формата на юдаизма, крал Булан, приет и практикуван.

WZ искаха да създадат Израел като страна на фалшивите евреи (Откровение 2: 9 и 3: 9), за да служат като ключови екшън-агенти, а също и като световно светилище и оперативна база за Ротшилската хазарска мафия.

Масовите смъртни случаи на юдаиците през Втората световна война и нацистките работни лагери бяха използвани от WZs (BTs), за да създадат тази нова масова роля на жертва за юдаика. Така юдаите са били преобразувани завинаги в специален клас на преследваните, че целият свят трябва да се отдалечава и да защитава завинаги. "Never Again" се превърна в юдейското мото. Не биха били позволени критики под каквато и да било форма и това би било означено като ново обществено престъпление, наречено "Антисемитизъм". Този нов световен стандарт за защита на този нов синтетично създаден расов племе "евреи" от всякаква критика или по-нататъшно преследване стана закон в много народи, особено в Канада и Европа, поради паричната власт на WZ и закупено политическо влияние.

Долната линия на всичко това е, че създаването на WZ на тази синтетична нова племенна раса, наречена "евреи", осигури огромно покритие за WZ, които се ангажираха с: тайно практикуване (без откриване) на вавилонски талмуд (сатанизъм) с детска и човешка жертва; анти-човешко злокобно лихва, базирано на Money-Magick; и унищожи всяко общество на планетата Земя, за да създаде тяхната сатанинска система NWO.

Проблемът е, че 97.5% от тези юдейци, живеещи в Израел, са хазарианска кръв (не еврейска кръв) като повечето хора, живеещи в Америка. Тъжният факт е, че WZ, които са създали частно централно банкиране на злоупотребите с фиат, назначиха хазари, както и платени прекъсвания, за да продадат нациите си и да управляват тези централни банкови системи на WZ. Тези изрязвания обикновено са хазаристи, които погрешно се наричат ​​сами като евреи.

За да се предотврати всякакво обсъждане или масови протести срещу отвличането на WZ и злоупотребата с банкер на Америка от Khazarian Cutouts, антисемитизмът е напълно използван. Въпреки че всеки разумен човек знае, че не всички хазаристи са лоши хора, но със сигурност наличните доказателства предполагат, че всички WZ, които са БТ, са сатанисти и по дефиниция, анти-общество, античовешко, социопатично и про-масово убийство за своя собствена печалба , И че всички хазаристи, които служат като високоплатени WZ Cutouts, са обичайни нарушители на Конституцията на САЩ и многобройни американски закони, включително RICO, които са основни престъпления.

Ротшилската хазарианска мафия (RKM) е основната група на вавилонски талмодици, изпълняващи тази нова и незаконна расистка нация на Израел. RKM е известен също като World Money Changers и управлява сатанинската педофилска мрежа. Те са и Световните ционисти.

Rothschild Khazarian Mafia (RKM) Паричната сила осигурява мускулите за Световния ционизъм.

imageСъздаването и контрола на по-голямата част от парите в света предостави много непрестанна сила и това прави Световният ционист чрез издаването на бележки за дълга, които вече не са подкрепени от реални стоки, злато или сребро.

Тези WZ / BT World Moneychangers придават на масите тези банкноти (които се изискват от закона да се приемат като "законно платежно средство") и обвиняват злощастното лихварство (незаконно съгласно самия закон на Тора).

Очевидно парите трябва да бъдат собственост на всички народи собствени граждани на първо място, трябва да са реални и не трябва да се начислява лихва за използването им, особено за тези фалшиви парични бележки.

Очевидно тази централна частна банкова система на RKM с парична сила е най-голямата измама в историята. Тя даде възможност на Световните ционисти да проникнат и да отвлекат много нации като Америка и след това да ги използват, за да водят войни, за да направят огромни печалби.

Банковата власт на WZ сега е в процес на разселване от групи, групирани като BRICS. Това отнема няколко години или се случва по всяко време през нощта, но частната централна банкова система на RKM Fiat и американската Петродолар, нейното нелегитимно дете, слизат за брой.

*

Създаването на националната държава на Израел след Втората световна война се основава на колосална лъжа и кражба на крадци на земята и геноцид срещу палестинския народ.

Да, държавата на Израел след втората световна война е създадена на една от най-великите лъжи, каквато някога е била разказана, и не е нищо повече от кражба на земя на високо ниво от най-голямата организация за организирано престъпление в света, Rothschild Khazarian Mafia (RKM). И тези RKM са твърди сърдечни Световни ционисти, които приемат заповедите си от малка тайна сатанинска група - най-добрите вавилонски талмодици (BTs).

Най-добрите БТ твърдят, че са пряко захранвани от чисти сатанински и демонични сили и всеки от тях има своя собствена демонска коннигельор, която им се явява, ако те продължават да пропагандират и да причиняват достатъчно жертви на кръв и човешко страдание.

Това твърдение, че юдаиците имаше предшественото право на Палестина поради тяхната генетика, беше, разбира се, чудовищна лъжа. Вече знаем, че преобладаващото мнозинство (над 90%) тези преследвани юдаисти, оцеляли от това европейско гонение през Втората световна война, изобщо не носеха древна кръв от еврейски произход и хазаристи (понякога наричани Ашкеназим) от района, който сега се нарича Украйна.

Повечето от тези Световни ционисти, известни още като мафията на Ротшилд хазъри, не носят нито една еврейска кръв и обикновено отговарят на най-старите чернокожи европейски благородници. Тези стари черноевропейски семейства, които започнали и ръководели Световния ционизъм, носели междугенерален сатанизъм и практикували тайна окултна черна магия, травматични ум-контроли и множество тайни черни изкуства.

*

Световните ционисти използват РКМ за отвличане на Америка през 1913 г.

Световните ционисти използваха РКМ, за да проникнат и да отвлекат Америка през 1913 г., като подкупиха членове на Конгреса на САЩ и президента да предадат незаконния, явно противоконституционен Закон за Федералния резерв през 1913 г.

imageСлед като тези RKM са придобили контрол върху създаването и разпространението на пари в САЩ без никакъв надзор или одит някога, те биха могли да издават и отпечатват всички пари, които искат, като неоснователни дългови бележки и да купуват, дават подкупи или да правят компромиси с хората почти всеки член на Конгреса и дори повечето президенти.

Тези, които те не можаха да изолират, изгониха от длъжност или ако сметнат за необходимо, уредиха убийството си.

Какви са резултатите от отвличането на Америка от Световните ционисти (WZ) през 1913 г. от незаконното и противоконституционното приемане на Закона за Федералния резерв на РКМ?

Америка стана още една световна ционистка окупирана нация държава, подобно на Англия, Франция, Германия след Втората световна война и много други.

След като WZ контролираха Конгреса в САЩ, те започнаха да използват Америка като свой военен и икономически защитник по целия свят за своите корпоративни партньори.

Това беше обяснено от генерал Смели Бътлър в известната му книга "Войната е ракета". Генерал Бътлър е най-украсеният американски морски кораб и е награден с две медали на честта за смелост в битката.

Тъжната тайна е, че повечето световни централни банки са били контролирани от WZ чрез техния екшън агент Cutouts на Rothschild Khazarian Mafia (RKM). Всяка държава-членка, която се опита да изхвърли централните банки на РКМ или щатския долар Петро, ​​се превръща в непосредствена цел за гражданска война, революция или унищожаване чрез война, използвайки напълно измислени фалшиви причини.

Това се осъществява чрез разполагането на военни изпълнители, които включват американските военни, военните от НАТО и частните наемни армии като ЦРУ и много други, включително ISIS, Daesh, el Nusra и др.

Израел стана център на организираната престъпност в WZ.

Израел стана световна столица на Ротшилската хазарска мафия (RKM) само защото е била натоварена от Световните ционисти. Това превърна Израел в световна столица за сексуална извращение, отвличане за сексуален трафик, убийство за трафик на органи и финансови престъпления на високо равнище.

Напоследък РКМ разкъсва собствените си израелци и много израелци са имали достатъчно . Различни групи от граждани на Израел сега работят, за да накарат Нетаняху да излезе от длъжност и да види, че техните закони за финансови престъпления се налагат.

Вече има голямо разделение в израелската политика. Значителен брой израелци се подхлъзват от корупцията и от преследването на палестинците, както и от продължаващата кражба на все по-голяма част от земята им.

Чуждестранните шпионски групи в Америка са разгърнати от WZs.

Всички тези чуждестранни шпионски групи в Америка, които сега се опитват да създадат хаос като ADL и SPLC, се преструват, че подкрепят малцинствата. И те са създадени, финансирани и разгърнати от WZ чрез Cutouts и Mind-контролирани охлюви.

Те правят това, за да създадат закрила за себе си, защото щом средният американец разбере какво правят, за да подкопае Америка, те ще изискват те да се регистрират като чуждестранни агенти и дори да бъдат преследвани по съществуващите закони за шпионаж.

Когато тези хазаристи претендират, че се грижат за (и представляват малцинства) и създават фалшиви разкази за фанатизъм, преследване и расизъм, това осигурява голямо скривалище за тези хазари.

*

Заключение.

Повечето юдейци в Америка и Израел, които се наричат ​​"евреи", всъщност са хазаристи и изобщо не носят еврейска кръв. Следователно те не са истински семити в сравнение с 80% + на палестинците, които всъщност носят древна еврейска кръв и са истински семити.

Тази твърда реалност означава, че тези хазаристи, които се преструват на евреи, вече не могат законно да се позовават на антисемитизма, когато хората ги критикуват за шпионажа си срещу Америка.

Най-добрият антидот на много хитър ум-контрол на Световните ционисти, който се основава на лъжата, че хазаристи са от древна ивритска кръв, е честна декларация на истината, че 97,5% от израелците, които се наричат ​​евреи, всъщност нямат кръв от еврейски всичко.

Истината е най-добрата имунизация срещу огромните сатанински двулицеви лъжи на WZ и техните главни действащи агенти Rothschild Khazarian Mafia (RKM). Сега знаем, че RKM е най-големият в света синдикат за организирана престъпност, защото е напълно оправомощен от Световните ционистки банкери, които са вавилонски талмодици.

Израелците са дълбоко разумни от Световните ционисти, за да вярват, че много голяма лъжа е, че носят древна кръв от еврейски произход и имат право на произхода на Палестина, когато нямат нищо. Те са създадени, за да създадат конфликт в Близкия изток, за да задействат военната машинна помпа за огромни печалби на RKM Bankster.

Но вътрешните хора знаят, че ако Израел не се събудят и не започнат да разберат как WZ са ги изиграли, те в крайна сметка ще бъдат пренаселени от останалия свят по един или друг начин. Израелците са силно възнаградени с американските данъкоплатци от WZ, че изпълняват волята си, но всъщност те са за еднократна употреба Cutouts, точно както много от роднините им са били отвлечени и поставени в нацистки лагери по заповед на WZ, на първо място нацизма и комунизма.

Само за записите не съм антисемит. Обичам палестинците и други истински семити. Всъщност аз не съм дори анти-хазариански, но аз съм против това как са били контролирани от ума и използвани от Световните ционисти, за да служат като изрязани и да вършат мръсната си работа. Аз не съм дори анти-евреин, но мисля, че трябва да бъдат изложени за това, че са контролирани от ума хазаристи.

За съжаление повечето юдеи дори не знаят, че всъщност са хазарски кръвни линии, които са комбинация от турци и монгол, чиито истински предци се превръщат в юдаизъм в Хазария под крал Булан.

Като племе, онези, които наричат ​​себе си евреи, са били изхвърлени от над 100 държави за някои от несоциалните актове на техните лидери, които са били овластени от централното банкиране на RKM Fiat и сега са били изложени, че са отговорни за атаката срещу Америка на 9-11 -01. По този начин мнозина, които са научили за това как някои от върховните хазаристи желаят да вършат мръсната работа за WZ, сега имат силно неприязън към "евреите" като цяло. Еврейските лидери (PNACers, топ NeoCons, Израел-Америка "Израелски първи" Двойни Граждани) се опитват да отхвърлят тази критика и да обвиняват, като твърдят, че това не е нищо друго освен антисемитизъм.

Всъщност, за да бъдем точни, този гняв и желание за справедливост срещу лицата, които правеха 9-11-01, биха могли да се нарекат анти-хазаристи и са добре обосновани за всички незаконни противоконституционни войни и свързаните с тях масови смъртни случаи, ранени, увреждания и масовото страдание, което то донесе.

Неговият факт е, че силните фракции дълбоко в тайното скрито правителство (SSG), Програмата за тайна космическа война (SSWP) и Пентагона сега разбират, че това са WZs, Khazarian, Dual Citizens и техните скитници, които са направили 9-11 -01.

Това доведе до дълбоко и нарастващо разделение между истинските американски патриоти и хазарианците на власт и тези хазаристи се отблъскват и губят силата си от деня.

Целият свят сега се организира заедно, за да измести Световните ционисти и техните хазаристи Изрязани от властта. Това ще отнеме известно време, но сега, когато толкова много хора в SSG, SSWP и Пентагона знаят истината, че 9-11-01 всъщност е атака срещу Америка от Световните ционисти, те започват да предприемат тайни действия срещу WZ и техните хазарски прекъсвания и техните лакеи.

Израелците трябва да се събудят и да научат фактите за тяхното хазарианско кръвно наследство и фактът, че последното изследване на Джон Хопкинс показва, че: около 97.5% изобщо нямат никаква древна кръв от еврейски произход, не са семити, техните хазарски предци една перверзна форма на юдаизъм при крал Булан през 750 г. сл. Хр. и по този начин нямат древно право на някоя палестинска земя; докато 80% + от палестинците са истински семити, защото носят древна еврейска кръв, а тези семити имат право на произхода на цялата Палестина.

Американските евреи трябва скоро да се събудят, преди да позволят на WZ да унищожи Америка, гъската, която полага своите златни яйца с много високи позиции и високо заплащане, защото те са част от новото синтетично племе на "евреи" и са били използвани от WZs като изхвърляне на отпадъци. Когато великата Федерална резервна система достигне своите граници, както винаги се прави всяка схема на Понци (и това може да е съвсем скоро), Cutouts винаги ще получават вината, докато окултните майстори на WZ се изплъзват.

Всеки ден все повече и повече американци и хора по света се учат, че ВЗ използват хазаристи, за да започнат нападението срещу Америка на 9-11-01, за да мотивират американците да разположат своите войници като фураж за оръдие за еднократна употреба за W2"s Middle East войни от агресия, и печалба. И че тези войни са произвели милиони мъртви, ранени, инвалиди и разселени цивилни граждани.

ISIS и всички, частната израелска / ЦРУ / саудитска наемна армия, сега са били победени от сирийската военна и руска прецизна въздушна власт.

Няма да мине дълго, докато повечето народи по света, особено страните от Близкия Изток, се сринат, Ливан и Балканизират Израел. В този момент сигурно изглежда, че САЩ ще бъдат твърде слаби икономически, за да защитят Израел за WZ.

И тъй като цените на петрола продължават да падат, дните на Саудитска Арабия, които служат като основен инструмент за финансиране на войната и тероризма, сега са ограничени.

Обещаващата новина е, че сега има все по-голям брой истински евреи от Тора, истински евреи и дори нарастващ брой хазаристи по света, които разбират ционизма и цялото зло, което то произвежда. Тези хора сега искат да предадат израелските селища обратно на палестинците, да установят Палестина като нация и да изтласкат лудите лудвиди от властта в Израел.

Изненадващ брой млади колежани на възраст хазаристи всъщност подкрепят движението "Бойкот, дивест и санкция" (БДС) срещу Израел.

Всеки ден все повече и повече хора разбират злото, което тези WZ вавилонски талмодични бала, които почитат сатанистите, правят и са далеч.

Пълното излагане на цялото зло, извършено от тези Сатани, които се покланят на WZ, сега е сигурно и вече не е просто желание, благодарение на интернет, новия световен вестник "Гутенберг".

Така че, когато чуете използвания термин "евреин", мислете християнско синтетично расово племе, което всъщност се състои от хазарските преобразуватели в юдаизма. Помислете за турските и монголските кръвни линии и нямайте директни родословие за древните евреи или Палестина. И не забравяйте, че около 97.5% от тези хора, които наричат ​​себе си евреи, не носят никаква древна еврейска кръв и изобщо не са семити.

И не попадат за изкуствено създадената защита на антисемитизма за някаква критика, тъй като се отнася само за истинските семити, а не за тях, хора като палестинците и малки остатъци от оригиналните дванадесет еврейски племена, които са разпръснати по целия свят след диаспората с най-голямо кръстосване други кръвни линии.

Важно е за хазаристите да осъзнаят, че са били контролирани от УЗ и много от техните близки са претърпели преследване през Втората световна война по посока на WZs, които правят пари от работните лагери, където техните роднини са произвели военни материали за нацистите.

Когато Израел стане виновен за 9-11-01 г. и хазърският щаб на Федералния резерв не успее, хазаристите вероятно ще бъдат обвинявани и преследвани още веднъж, ако не се събудят сега. И както винаги, WZs се измъкват и техните високо заплатени Khazarian Cutouts се обвиняват.

*

imageМайк Харис е ветеран от днес финансов редактор и радио шоу домакин на  Кратко края на стик  (вт & Thur, 7-9 CST). Г-н Harris се радва на повече от 30 години в производствения, финансовия и технологичния сектор. Той е бил основен фактор за многобройни вътрешни и международни стартиращи фирми, придобивания и сливания, увеличаващ се ръст на печалбата чрез подход на силно сътрудничество / сътрудничество. Неговият остър интелект и флуидна интуиция бяха значителни ползи по време на неговата 2005-2006 година за губернатора на Аризона, където той подчерта необходимостта да се инициират незабавни, практични и работещи решения на проблемите.

От 1995 г. до 2000 г. г-н Харис е работил като технически съветник на Комитета по наука и технологии на Конгреса на САЩ, както и като председател на различни съвети през годините. С MBA в областта на финансите, от фондация "Приложна физика и икономика", той се оказва изключителна способност да функционира добре над и извън "кутията". Наречен "Iron Mike" през многото си години на бойни изкуства, г-н Харис категорично демонстрира устойчивостта да предприеме удари и да се върне в бой. Сега той носи този необикновен набор от умения, за да приложи крайната си визия за свободно, изобилно и проспериращо общество.

 




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. olivie - понятието "антисемитизъм" е хазарска подигравка с човечеството
15.10.2017 19:09
защото истински семити са палестинците.
цитирай
2. blackprredator - модераторе тоя тъпак е стри напо...
15.10.2017 22:48
модераторе тоя тъпак е стри напомпани постинга на първа а другият идиот варг с два.
редно ли е
цитирай
3. krumbelosvet - Няма конспирация
17.10.2017 09:24
Няма конспирация, разбира се. Но ако имаше, на света щеше да се случва СЪЩОТО, което се случва - плъзгане към идеала "Една планета, една държава, един монарх-банкстер".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739082
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031