Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2011 07:54 - Данаилов провали Калфин
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1301 Коментари: 0 Гласове:
2



  image Партньорът за вицепрезидент на Ивайло Калфин – Стефан Данаилов, му нанесе неволно съкрушителен удар по време на дебата по Би Ти Ви между тримата кандидати за Дондуков 2, с най-големи шансове за най-високия пост в държавата.

  

Ламбо на няколко пъти вземаше думата, за да обясни своята позиция, измъквайки Калфин от трудни положения. Особино натрапчиво бе това, когато се дебатираше позицията на президента по редица важни въпроси. Освен това стана ясно, че чежду двамата има и разногласия по някои от темите.

 

Ламбо подсъзнателно показа, че е ракетата носител, че той е водещият и ще дирижира гласа на Калфин, който остава “под чехъл”.

 

По време на дебата в студиото бяха регистрирани още два уникални гафа.  Оказа се, че социологическата агенция, която телевизията е наела да измерва подкрепата на зрителите към тримата претенденти, е свързана с шефа на политическия кабинет на Бойко Борисов – Румяна Бъчварова.

 

Бъчварова доскоро е работила в тази агенция, нападна Калфин Би Ти Ви.

 

Водещите реагираха светкавично, обяснявайки, че агенцията е избрана сред много други заради подходящата оферта. Въпреки това те предложиха Кунева и Калфин да посочат друга агенция, която да отчита паралелни резултати, които ще бъдат обявени утре по новините. Калфин обаче опонира, че не може да даде име на социолози, защото 36 агенции били свързани с ГЕРБ. Той се направи, че не знае, че в цифрата 36 освен социологически агенции влизат и всички медии и пиар агенции, с които управляващата партия работи по изборите и обяви официално. Въпреки многократните опити на водещите да разберат кои социолози работят за БСП, фаворитът на столетницата не даде адекватен отговор.

 

Третият гаф отново бе сътворен от звездата от “На всеки километър”. Сякаш, за да замаже глупавото си поведение, с което унижи Калфин, карайки го да мълчи по важна тема, Данаилов изведнъж обяви ни в клин, ни в ръкав: Напускам това студио, тук на кандидатите за вице не им дават думата. В такава срамна позиция никога не съм се чувствал през последните 40 години, и си тръгна от студиото. 
http://frognews.bg/news_39503/Danailov_provali_Kalfin/




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3636657
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930