Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2011 17:45 - Бойко да назначи Станишев за пиар на ГЕРБ
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 2171 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 27.10.2011 17:47



  image Бойко Борисов и ГЕРБ имат лоши пиари. Какво им трябва да режат лентички всеки ден, да се обясняват как променяме облика си в ЕС, колко финансово сме стабилни, какви са разликите между Калфин и Плевнелиев и т.н., и т.н.

 Просто нека да уредят или да платят всеки ден до втория тур за президент и кметове по 20 минути ефирно време в телевизиите на Сергей Станишев. Този човек с безумното си поведение просто ще им свърши блестящо цялата пропагандна работа.

 

Днес лидерът на БСП, който е и бивсш премиер на страната, го доказа нагледно от студиото на ТВ7. Пред внимаващия Бареков  младият татко избълва куп гафове и сигурно е накарал хиляди, решили да ходят за гъби в неделя, да гласуват с хъс за Плевнелиев на втория тур.

Експремиерът първо напдна независимата съдебна система, обявявайки прокуратурата за безгласна буква, за институция, която трябва да изпълнява само волята на управляващите, а не на закона. В прав текст той се закани, че когато дойдат на власт, на сегашните управляващи от ГЕБР ще им бъдат спретнати много дела.

 

„Не го ли решава това прокуратурата?”, попита шокиран Бареков. „Решава го, който е на власт”, отвърна арогантно Станишев и натърти, че обвинението е зависимо.

 

С тези думи гостът на ТВ7 потвърди точно две неща. Първо, че поне в момента прокуратурата е независима от правителсвото, защото и Бойко, и Цветанов обещаха на избирателите да пратят на топло крадците от Тройната коалиция и феодалите им в страната, а до днес няма нито един зад решетките. Тоест, дори и да си на власт, и да искаш да накажеш виновните, нещата не стават толкова лесно, когато се спазват принципите на демокрацията. И второ – думите на социалистическия лидер просто миришат на терор, какъвто партията, на която той е наследник, исторически е доказала, че може да налага блестящо. Сигурно само няколко месечната дъщеричка на Станишев не знае, че партията на дядо й, след като взе власта през 1944 г.  без съд и присъда, изби хиляди различно мислещи българи, прати ги по лагери и каторки, унищожи семейства и съдби, обезкърви интелектуално нацията. По зловещото обаче е, че преименувалата се партия на баща й вече 20 години не намира сили да се извини за престъпленията, които извършиха партизаните и БКП, а заплашва с нови репресии.

Думите на Станишев са показателни за състоянието, в което днес се намира държавното обвинение. То много прилича на един стар, уморен и безгръбначен котарак, с който мишките си правят не просто лоши шегички, а направо се ебават. Не знам дали децата на Политбюро на БКП, които днес са в прокуратурата и БСП, имат някакви тайни и лични договорки, как да си разменят любезности, но наглостта на Станишев беше имунизирана точно от прокуратурата.  Тя му даде лош пример, или просто той грешно разбра реверансите й. За две години работа обвинението не успя да го приклещи поне за една далавера на правителството му, което Брюксел определи като крадливо.

 

В стремежа си да омаловажи тоталната си загуба в страната, Станишев сравни с укор резултатите на Бойко Борисов с времето на Тодор Живков – и тогава се печелило на 100%.  Да, ама той пропусна да обясни на съвремениците си, че времето на Тато беше и времето на баща му Димитър Станишев, който от слизането на „Чавдар” от балкана, до падането на комунизма беше част от екипа на Живков. Не обели и дума, че това беше и времето на богопомазаните деца, закърмени с пържоли №42 и манджа от хотел „Рила”, които ги водеха с мерцедеси на училище. Точно днес тях пък ги назначиха за олигарси и държат власта в БСП. Повече от ясно е защо 20 г. БСП не иска да даде политическа оценка за времето на Тодор Живков и бяга като дявол от тамян от тази тема. За „Позитано” човекът от Правец просто е най-удобния скелет от гардероба на историята, който става и за сапун, и за плашило. В същото време обаче лицемерният Станишев ходи по тъмно с огормни букети на ревютата на Жени Живков и на четери очи я „кандардисва” да стане вице на Калфин, като най-достойна. При тези задкулисия няма как розата на социалдемокрацията да ухае по-силно от разложения труп на столетницата.

 

Станишев направи хет трик на гафовете си пред Николай Бареков, обявявайки с укор, че при ГЕРБ журналистите вече ги взривяват. Подслушването на хора от медии с разработката „Галерия” при неговото управление било нищо, в сравнение със сега, оправда се бившият премиер и забрави, че чуковете и винкелите за убиване станаха символ на неговата власт чрез ДАНС, а в същото време и марка за безпомощност на управлението му. То не успя да разкрие кой искаше да убие Огнян Стефанов, кой запали колата на Светла Петрова, кой напдана Асен Йорданов и т.н..

Сигурно има логични обяснения за  медийното поведение на Сергей Станишев днес – или е превъзбуден от целувката на Доган, или е изнервен и недоспал от бебешки плач, или е стресиран от воя на младите вълци в БСП, защото сега им никнат зъби. Твърди се, че съпругата му Моника била сред най-добрите пиари в страната и следствие на това били милионите, които е направила. Как да вярва човек на професионализма й! Моника изглежда невинна, но поне през последната година беше длъжна да промени образа на зайчето от ръкава на Първанов. Сега схаващам колко прав е бил Румен Петков преди година, казвайки, че Мую Пилата ще бъде по-добър лидер на БСП от Станишев.

 

Стойко Стоянов

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fL41EAfY6zA
http://frognews.bg/news_39859/Boiko_da_naznachi_Stanishev_za_piar_na_GERB/



Гласувай:
5



1. tutankhamon661 - josarian
27.10.2011 18:02
Как можах да го пропусна това?
Станишев няма да мигне дни и нощи наред. Ако изобщо е способен да осъзнае колко се е изложил.
Крайно време беше. Веднъж лъжа, втори път, трети, но на края се обърква и изплюва камъчето. Да му е честито!
цитирай
2. анонимен - Нищо, пожелавам им сто години само ...
27.10.2011 18:07
Нищо, пожелавам им сто години само такива водачи да имат.
BtW Благодаря за смяната на цвета на буквите.
цитирай
3. josarian - Тутанкамон, Станишев е едно смешно комунистическо цвете в саксия, поливано
27.10.2011 20:58
tutankhamon661 написа:
Как можах да го пропусна това?
Станишев няма да мигне дни и нощи наред. Ако изобщо е способен да осъзнае колко се е изложил.
Крайно време беше. Веднъж лъжа, втори път, трети, но на края се обърква и изплюва камъчето. Да му е честито!


с водичка и торове от хотел Рила по времето на соца. През живота си нищо не е работил, едно дърво, едно лозе не е прекопал. Учил как най-добре се лъскат копчетата на съветските военни униформи. Ето, такива червени кретени ни хлъзгат другарите. Какво може да очакмаче от тоя пудел, асвен глупости!? Та той четири години не разбра какво точно работи - олигарсите го подхвърляха като плюшено зайче напред-назад и си правеха каквото поискат с него и с държавата.
цитирай
4. josarian - Те, освен такива бройлери няма какво друго и да предложат. Всъщност имат:
27.10.2011 21:02
анонимен написа:
Нищо, пожелавам им сто години само такива водачи да имат.
BtW Благодаря за смяната на цвета на буквите.


Всъщност имат - бетонирани кухи кратуни, пълни с ръждясали сърпове и чукове:)
цитирай
5. анонимен - opera mini 6.5
31.01.2012 21:06
1 ноября 2006 года вышла Opera Mini 3 beta. В этой версии появились возможность подписки и предпросмотра RSS-лент, загрузки фотографий, сделанные мобильным устройством, и содержание складывающихся в свой перечень функций и возможностей<>].Вторая бета-версия была выпущена 22 ноября. Она была переведена на многие языки (ранее только английский), поддержка RTSP<>], а 28 ноября вышла финальная версия Opera Mini 3. Эта версия стала быстрее и безопаснее предыдущих<>0]. http://newminiopera.ru/ opera mini 6.5 Скачать opera mini 6.5
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3635939
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930