Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2011 17:18 - Станишев обяви 1 690 000 българи за „мутри”
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1472 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Синът на бившия член на Политбюро се изживява като принц, а всички други вкарва в калта, анализира психиатър
След последните избори България вече е друга. Тя не се цепи на сини и червени, на монархисти и републиканци, на селяни и граждани, а е разделена на мутри и демократи. Заслугата за това е на червения лидер Сергей Станишев. След загубата на Калфин и Данаилов, които не дочакаха идваното на новия ден и изгрева на тяхното слънце в президентството на България, бившият премиер обяви публично с гняв и омраза: „Аз приемам гласовете на всеки български гражданин, но не приемам гласовете на мутрите и целувки от мутри.” Тази трактовка той повтори натрапчиво по време на различни медийни изяви и в различна комбинация над 20 пъти. Като мутри визира 1 690 000 български избиратели от различни етноси и религии, гласували открито за двойката на ГЕРБ. Като дадени „целувки от мутри” пък нападна стотици изтъкнати общественици, които дадоха публично безрезервна подкрепа на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова.

Сред тях са респектиращите имена на Христо Стоичков, Силви Вартан, Илияна Раева, Андрей Слабаков, Биляна Петринска, Мариус Куркински, Кирил Маричков, Евгени Михайлов, Георги Марков, Лопес Мартен, Любо Ганев, Евгения Раданова, Влади Въргала, Татяна Лолова, Христо Мутафчиев, Ернестина Шинова, Милена Славова, Орлин Горанов, Графа, проф. Николай Овчаров, Любен Чаталов, Камен Воденичаров и други и други. Мутрите и техните целувки според губещия Станишев били опасни за демокрацията и свободата в страната. Те се подменяли от управляващите с насилие, репресии, полицейщина
Като единствените войни и защитници на демокрацията социалистическият лидер видя себе си и елита на партията му и се закле, че само те могат да са истински гарант на свободите на хората и европейските ценности. Реакцията на избирателите обаче бе ясна – гласуваха и предпочетоха да са „мутри”, но не и „демократи” като социалистическата върхушка.

Десни политици са изумени от изцепката на Станишев. Те са категорични, че неморално е да квалифицираш милиони честни хора за мутри, след като членът на Изпълнителното бюро на БСП Евгени Узунов е шеф в директорския борд на банката на
скандалния подземен бос Младен Михалев Маджо и шеф на неговия холдинг „Стара планина”. В подобни връзки с мутри, скрепени даже и чрез фирми, бе уличен наскоро Кирил Добрев, Весела Лечева и други активисти на партията. Психиатърът д-р Хрис
то Ценов пък е категоричен, че твърденията на червения лидер са просто диагноза. Според него на чисто подсъзнателно ниво лидерът дели хората на принцове и излезли от калта и така налага гласно едно кастово разбиране, което отдавна витае в главите на червената номенклатура. В първата елитарна група Станишев виждал своя образ и партийната номенклатура в столетницата, която след падането на Тодор Живков обсеби властта за себе си, децата си и техните поколения.

Те са новите принцове израснали с храна от хотел „Рила”, с мерцедеси и привилегии, вярващи, че властта им принадлежи по право. Днес те се изживяват и като единствените гаранти на демокрацията и се стремят към властта само за да могат да я употребяват за своя изгода, коментира психиатърът. Втората група, произлязла от „калта”, експремиерът отъждествява с мутрите. Ако проследим биографиите и съдбите на тези личности, ще видим, че те не са взели нищо наготово, не са ползвали привилегии, а са си изработили и изстрадали всяка победа, всяко изкачване на по-горна стъбличка. Те са се създали сами и затова имат право на свободен избор, още повече когато става дума за президент на страната, категоричен е д-р Ценов.

Антоний Гълъбов: От БСП не могат да губят и си изпуснаха нервите
„Отдавна е известно, че БСП не може да губи, особено избори. За мен по-скоро лидерът на партията Сергей Станишев си изпусна нервите на изборната вечер с това изказване за мутрите и ГЕРБ”, коментира пред „Торнадо” политологът Антоний Гълъбов. „БСП през цялото време се стараеше да убеди гласоподавателите, че партията се възражда и постепенно се съвзема от кризата през 2009 г. на парламентарните избори. Това обаче не е така и беше онагледено от кметския вот, където „столетницата” изгуби много важни общини. Станишев и хората около него повтаряха нещо много важно: „Ние сме гарант за демокрацията в България”. Това изречение звучеше толкова абсурдно, колкото и думите на Доган, че ДПС е гарант за етническия мир у нас. Не може само една партия да бъде гарант за каквото и да е”, категоричен е Антоний Гълъбов.
 http://frognews.bg/news_40010/Stanishev_obiavi_1_690_000_balgari_za_mutri/



Гласувай:
9



1. vencivaleri1951 - Летчик привет! Защо отваряш темата за мутренско съдружие. Във фирмените отделения може да се види кой е в такова с Михалев, и с Петров, и с Пашата
03.11.2011 09:13
Документално е потвърдено:) В протоколи на полиция и съд е потвърдено чия фирма през 95та е уличена и в нелегално производство на цигари. Пак в протоколи на досъдебно производство е потвърдено, чия приятелка е взривена за сплашване или вместо титуляра. Изтече в пресата/и никой не отрече/ чия е собствеността на консултантската фирма по лотовете за магистралите-на същия този Михалев/не казвам, че не си върши работата/ Или строят магистрали в момента Борисов,/инвеститор/ Божков ,/строител/ Маджо /консултант/...или както се казва в известна реклама-Събрахме се...:)
За Станишев съм си казал мнението и не мисля повече да го коментирам. При това го казах с много болка защото огорчението бе и много лично. /Баща му беше близък с родителите ми, аз с брат му/ На Борисов не му трябват пари за избори докато Станишев е начело на БСП.
Ти драги ми списвачо:), просто не си обективен. Това, че вадиш имена из културните среди подкрепили Борисов ЕАД не значи нищо. Далеч по известни от тях са стояли поради корист или поради наивност зад или близо до далеч по злвещи персони или структури от нашенските. Какви пера само са писали за Хитлер и Сталин...Чии певци са Синатра и Кобзон?
Аз друго не мога да разбера в теб. Нима не разбираш, че ако отричаш нещо, то не престава да съществува. Ако в мандат на БСП бяха проведени подобни избори щеше да виеш като сирената на 6ти полк. В първия тур близо 10% недействителни бюлетини. Огромен брой хора сложени неправомерно в забранителни списъци. Няма партия която да не оспорва тези избори-вкл и управляващата /в Кърджали и там съдът се задейства веднага/ Никога не са се оспорвали избори от 90та./ а и преди това:)/ Къде отиваме ако този прецедент се превърни в практика? За какво ти е. Все един ден Борисов ще сдаде властта. Практиката обаче ще остане. За какво са ти подобти изпълнения. Да се заяждаш в Блога? Не плащаш ли прекалено скъпо за това удоволствие?
цитирай
2. hatanasov - Много са станали...
03.11.2011 23:10
комунистите. Бяха около 1 милион, но сега нещо са явно в разцвет.
цитирай
3. vik56 - Червена диария
07.11.2011 10:42
ЧЕРВЕНА ДИАРИЯ
Що щъка в тиквата на червения сноб
че мърсува и трепа с бойна стойка?
Кой сторва престъпник от вчерашният роб,
проститутка от прекрасна девойка?
Кой качва на кола порно звезди
и въздига мъже пълни бездария ?
Кой престъпници и мафия роди -
Червената диария!

Харамия ли пие от нашия извор вода,
чужденец ли с ботуш я размъща,
със сонда да смуче за зла ни беда.
Наша мутра от “гурбет” се завръща
в мътилката мръсни пари да пере,
че ще гръмнат го чак на Гран Канария.
Кой ли ще даде му да разбере -
Червена диария!

Когато на съветският паметник хладния бронз
върл враг с Шпагин - автомат ни загърля,
от небето слиза генерала наш като Христос
и в пъклото ги захвърля.
Защото си имаме наши знамена.
Не щем ви пак хомота, стария.
Щем лева наш и светлина, а не -
Червена диария!

Горящите скъпи коли помни
и щурма на барети край изкуствени цици.
Мутрата, паднала с пищова встрани,
на лоба с размазана пица.
Кой в децата спринцовки с дрога заби като щик,
кой с чалга мръсна всичко изгаря -
да хвръкнете в ада изчадия с вик -
Червена диария!

Не спираш да колиш, тъй както турчин не кла
и се правиш на добър самарянин.
Ти майка на нищо дори не си била -
само подлога на сатрапа охранен.
Проклет комунист мръсни пари пере ли пере
и проклина “неблагодарна” България,
Той за теб не ще да мре,
Червена диария!

24.09.2011 Виктор Топлийски



цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3626762
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031