Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2013 12:09 - Беше извършен преврат!
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1869 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 19.05.2013 12:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  М. Андреев: Беше извършен преврат! Бяха подменени всички елементи на една предизборна кампания. Тя мина изцяло под черния пиар.

Това коментира политическия коментатор Едвин Сугарев в предаването „На светло с Люба Кулезич” по НТВ.

Шедьовър на българското задкулисие, нарече Методи Андреев, бившият председател на Комисията по досиетата, преминалата предизборна кампания и предупреди, че ни предстои националсоциалистическо управление. Начинът, по който тройката печели изборите, говори, че те оттук нататък пред нищо не биха се спрели само и само да постигнат своите цели, коментира Андреев. Той каза, че действително е бил извършен преврат в държавата и предстои правителство на политическия Франкенщайн от българския преход.

Хората са се замислили и уплашили след резултатите. Предизборната кампания беше обладана от гъста, непрогледна СРС мъгла. Всичко мина под знака на анонимното ченгеджийство, присъедини се към тезата на другите гости в студиото и адвокат Емил Василев, един от учредителите на РЗС.

Сигналите са анонимни, въпреки че са внесени по надлежния ред в прокуратурата. Активират се стари досиета, визира Едвин Сугарев сигнала срещу Станимир Флоров. Всичко, което се развива в печатницата, е в деня на размисъл, което радикално влияе върху вота. Едвин Сугарев и Методи Андреев коментираха, че този казус е лишил ГЕРБ от близо 10% гласоподаватели. Ако не беше този скандал, ГЕРБ щеше да има абсолютно мнозинство и вероятно много от малките партии щяха да имат по-голям шанс, каза Сугарев.

За Едвин Сугарев големият парадокс е, че ако Цветанов е бил подслушвал наред, както се твърди, той трябва да разполага с неизчерпаема база компромати и веднага да е в състояние да съсипе политическите си опоненти. Как така всичките подслушвания уличават единствено ГЕРБ, недоумява Сугарев. „Става по принципа на спящите клетки на МВР. Някои юнаци действително са подслушвали, но в полза на БСП, след което приписват подслушването на Цветанов.”

Според него в момента сме в патова ситуация, в която единственият шанскоалицията на БСП и ДПС да удържи властта е чрез твърда диктатура.„Ще има лов на вещици. Ясно е, че ще има и гражданско недоволство и протести", допълни той.

На 10 май Цацаров е звъннал на президента и му е казал за случая с бюлетините в Костинброд, след това са се разбрали по случая да не се шуми, за не бъде опорочен денят за размисъл. На другия ден обаче всичко излезе наяве. На прокуратурата на сайта се появява съобщение на 11 май, което съвпада със сигнала за печатницата, тиражиран от TV7. Какво означава прокуратурата да бъде притисната от медиите, недоумява Методи Андреев. Сега тогава притискаме от вашата медия г-н Цацаров с призива да се сезира прокуратурата по сигнала, който Едвин Сугарев е предал преди месеци, в който са описани далавери с милиарди левове от ключови фигури от БСП, възмутено каза Методи Андреев. 

С нас се саморазправиха като единствената антикорупционна партиябеше изхвърлена от парламента, каза Емил Василев. Единствените, които могат да протестират, се оказаха извън парламента. 

„Бъдещото правителство ще бъде ничие програмно правителство и полицията ще бие жестоко всеки, който излезе да протестира срещу него. Освен това, някои олигарси ще се намесят сериозно във властта”, каза още Василев.

Едвин Сугарев изрази съмнение, че някой ще касира изборите, след като главният прокурор, ЦИК, омбусмана и президентът вече са изказали позиция, че няма основание за това. А единствената перспектива в момента е тройна коалиция между БСП, ДПС и „Атака” – три партии, които са категорично проруски.




Гласувай:
2



1. анонимен - Следователно изцепката на Местан
19.05.2013 18:36
за подготвян преврат се потвърждава и е едно изпуснато недомислено самопризнание от негова страна ???

Прокуратурата действа ли и по тази хипотеза ???

Друг път !

За пореден път " ТЯ Е ПРАВА, ЗНАЕЙКИ ЧЕ СЪГРЕШАВА" !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3625144
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031