Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2013 22:43 - Правителството подава оставка в сряда
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 4618 Коментари: 9 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мога да се обзаложа с всички орки в блог.бг:) Какво ще кажете, кестени червени?



Гласувай:
5



1. axlaxl - "От твоите уста в божите уш...
15.06.2013 22:53
"От твоите уста в божите уши":))
цитирай
2. ka4ak - Симеоне,моята прогноза е по реалистична,макар че това са чекисти и ще искат да пуснат и кръв,в безсилието си!:(((
15.06.2013 23:08
09:54 - 1. planinitenabulgaria - Поздравления за постинга! КОСТА,АКТИВНОТО МЕРОПРИЯТИЕ НА ЧЕКИСТИТЕ,ЛЪСНА!!!:(((
planinitenabulgaria написа:
Това е първата достойна изява на президента. С оттеглянето на доверието си от правителството на подмяната той фокусира вниманието върху себе си. Не вярвам това да трогне особено тези с рязаните карабини, които сега станаха областни управители и зам. министри. Те всичките са офицери на ДС, но ги пправят на турци и борци за права и свободи. Тази разработка не е от вчера. Тя върви от 1989 г. насам, но вече е видна за всички.

Нахалството и безцеремонния ПРЕВРАТ,който се извършва в момента,Е НЕДОПУСТИМ ЗА СВОБОДНИТЕ ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ!!!
Независимо,че изиграха,,чисто КУРВЕНСКИ,това назначение,в ПЕТЪК?!!Знам,че вече всеки ден свободните граждани ще се увеличават на улицата и смятам,че до края на другата седмица,ТОВА СБЪРКАНО ПРАВИТЕЛСТВО,ЩЕ ПАДНЕ!!!:)))

Постинг: ПЛЕВНЕЛИЕВ,МАЙ Е ПРЕЗИДЕНТ!!!:)))
Автор на постинга: ka4ak
цитирай
3. josarian - Гаранция!
15.06.2013 23:09
Хората разбраха, че са прецакани и няма да отстъпят - няма да мине само с подаването на оставка на Пеевски.
цитирай
4. vencivaleri1951 - Венци съм ако ме даде анонвимен.
16.06.2013 13:07
Примам облога и твърдя, че в сряда няма да има оставка.
Щом си навит да заложим в понеделник при някого пари и да видим. Готов съм и на сериозна миза при нотариус обаче! Ти си наред отворко
цитирай
5. josarian - Венци Валери, оставка ще има - хората разбраха че са сготвени от престъпната ви партия!
16.06.2013 13:31
Гласуваш за Станишев - получаваш добитъка Делян Пеевски и седящите зад него олигарси, гласуваш за Долен и получаваш Муккадес Налбант, в крайна сметка гласуваш за БСП и получаваш доминирано от ДС, ДПС и олигархията правителство, чиято цел е да върне загубените позиции на тъмните сили в България:)
Та, в тази връзка да те попитам - как възприемаш избора на Дилян Пеевски за шеф на ДАНС?
цитирай
6. vencivaleri1951 - Все ми е тази дали ще има оставка.
16.06.2013 16:18
josarian написа:
Гласуваш за Станишев - получаваш добитъка Делян Пеевски и седящите зад него олигарси, гласуваш за Долен и получаваш Муккадес Налбант, в крайна сметка гласуваш за БСП и получаваш доминирано от ДС, ДПС и олигархията правителство, чиято цел е да върне загубените позиции на тъмните сили в България:)
Та, в тази връзка да те попитам - как възприемаш избора на Дилян Пеевски за шеф на ДАНС?


Просто ти казвам , че няма да е в сряда. Ти предлагаш облог-аз приемам. Ти се уплаши-аз и това приемам.:))))

Иначе за Пеевски. Нямам никаква представа що за човек е. Майка му е сериозен играч и ако нея избираха някъде щях да я подкрепа. Уверявам те че пипето и сече страшно. Отврат е като физика, но айкюто и е колкото на Ръководството на ГЕРБ и БСП заедно. Иначе да предложиш лаик и парашутист за тази позиция/Шеф на ДАНС+ ГДБОБ е безобразие равно самона това като Калин Георгиев гл секретар.
Ще ти припомня че последният е бакалавър по филолгия и магистър по хореография:) Тоест фискуртурника съчетаваше и политическата власт и оперативната в МВР и някои служби. Вероятно става въпрос за нещо подобно.
Само че ти драги не пискаше преди това как хореограф е начело на полицията , а физкултурник на МВР. Този поне е юрист. Ако намекваш, че е депутат от ДПС и за това не може, ще ти припомня че синият шеф на КС реши с ъс "златен" глас ДПС да е конституционна партия. БСП внесе протест до КС и искане ДПС да се обяни за противоконституционна партия/на етническа основа/ Да ама ДПС беше със сините момичета и момчета тогава и всичко беше ОК. Сега обаче викаме против Тях. Впрочем ДПС сега са си в норма между впрочем. Май депутатите са им фифти фифти/българи и турци/
цитирай
7. josarian - От майка му нямам лоши впечатления, но е далеч от това дето описваш - синчото пък е отврат, абсолютна гадост!
16.06.2013 16:40
Каквото и да ми говориш, каквито и води да ми носиш от девет кладенеца в десети, нищо не оправдава престъпната ви партия, която ни предаде за пореден път. Никакви обвинения на Цецовци и Тиквовци не вършат работа на фона на гаврата, която сътвориха вождовете ти - тотално подвластие на олигархията и клякане пред ДСП, респективно ДС! Така че, скрий се с бръщолевенията си и обясни защо шеф на ДАНС трябва да стане човек, който е кукла на конци, който е толериран в годините от ДПС, без ценз, без качества, и в чиито ръце са съсредоточени 90% от четените вестници и притежава две телевизии, едната от които е изключително гледаема, и които неприкрито, безкрупулно и грубо манипулират общественото мнение!? Та нали зад него стоят интересите на една олигархическа клика, против която протестираха хората януари и февруари!? И не ми пробутвай това ДС изчадие ДПС за света вода ненапита - не и на мен. На синовете ти и на внуците си може да ги каканижеш тия сказки!
цитирай
8. policexpert - Уважаеми Господа,
20.06.2013 17:37
Колкото и да Ви е Мъчно ПРАВИТЕЛСТВОТО,НЯМА ДА ПАДНЕ !
цитирай
9. policexpert - Уважаеми Господине,
20.06.2013 17:54
Не обиждай,ние не сме Червени кестени,а ЧЕРВЕНИ РОЗИ ! Жалко,че си летял,като член на БКП !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3634831
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930