Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2014 22:10 - СЛЕД ПОРЕДНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ САТРАП - ДА СЕ ГОТВИ...КОЙ?
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1293 Коментари: 2 Гласове:
-1



 Янукович падна!

Да вярваме ли на ушите си?

Поредният комунистически сатрап, който изглеждаше вечен и несменяем като самият батюшка Путин!

  Чуваш ли, българино?

  Защото и ти си съпреживявал, и ти си страдал, и ти си плакал със украинците! И ти помниш същите вълнения – на два пъти при това! И ти на два пъти преживя щастието да извикаш „Никога вече комунизъм!” – за да бъдеш пак излъган, подведен, измамен, приспан в отвратителната му хватка. Където и досега се гърчиш. И понеже помниш, несъмнено сега тръпнеш и се молиш за украинците – дано не се подлъжат, да се смирят, да се укротят, да се върнат доволни по къщите и да оставят подплашената гад да изпълзи, да се окопити  и набързо пак да окупира властта. Молиш се да не се появи някой предател, някой жельоподобен комуноид, който да обяснява как демокрацията изисква да си нежен с крадците и убийците и да плямпа как се гордее, че не се е проляла капка кръв, докато тъпче с кривите си крака прегазеното тяло на родината ни. Дано украинският ген да се окаже по-устойчив на мутации от българския и народът да смачка още на площада всеки предател, всяка внедрена твар в своя организъм! Дано има силите да не се предава, да не омеква; да не прощава, преди да е изрязал разсейките в тялото си! Дано Украйна успее там, където ние не успяхме!

    Преди време писах с горчивина, че Русия и Корея ще се изчистят по-бързо от комунизма, отколкото България. Ето, започна се! Делото на Украйна показа пътя! Няма да им е лесно. Русия е не само на границата им, тя е вътре в Украйна. Но нека видим дали самите украински руснаци са толкова слепи и глупави? Нима няма да изберат предоставения им на тепсия европейски път – което най-общо значи цивилизация и свобода? Да, ще ги плашат. Ще ги тормозят. Русия никога не е знаела да прави друго. След Голодомора несъмнено ще врътнат кранчето, предвиждайки Холодомор. Но народ, вкусил веднъж свободата, ще изтърпи. Може да е години. Да чакаш еволюцията на Русия е въпрос на векове. Там ще протекат други, чисто руски процеси, с които най-добре е да нямаме нищо общо. Но украинците заслужиха уважението и симпатията на цивилизования свят, Това значи – и бъдещата помощ. Извоювана с чест и достойнство.

  Завиждаш ли им, българино?

  Завиждаш ли, Българио?

  Тогава покажи на света, че съществуваш!  

Коста Радев
www.svobodata.com/page.php





Гласувай:
1



1. borko83 - Какъв комунизъм те гони още? Никога ...
24.02.2014 08:23
Какъв комунизъм те гони още? Никога не е имало комунизъм. Не знаеш ли? Имало е болшевизъм. Нямат много общо. Кой са му дейците се порови и научи. Живееш в някакъв измислен свят и се опитваш да ни натрапваш твоите "истини". В Украйна има борба между два олигархични кръга. Нищо повече. Жалко за невините жертви, излезли на площада да се борят за по-добър и справедлив живот. Тарикатите и платените революционни лидери яхнаха народното недоволство и го пренасочиха в "правилна" посока. Много обичате да лепите етикета комунист на несъгласните с политиката на западните "демократи". По същият начин, както по време на социализма се лепяха етикети на несъгласните с режима. Нямате разлика. Никакви демократи не сте. Нямате ни най-малка представа какво е демокрация.
цитирай
2. josarian - Ти на комунисти ли се обиждаш би, отворко83
24.02.2014 22:14
Я да вървиш в Северна Корея да рупаш зелена трева и да се дървиш на хамериканците, кратуно червена.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3625259
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031