Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2014 13:30 - 25 ГОДИНИ ПЕТА КОЛОНА /или истината за червените безродници/
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 5623 Коментари: 18 Гласове:
26


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Николай Флоров

 

image«АКО РУСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ, АКО ЧИНОВНИЧЕСКА РУСИЯ ДА НЕ ПЛАЩАШЕ БОГАТО-БОГАТО И НЕ ПОДДЪРЖАШЕ ВСИЧКИТЕ ВАГАБОНТИ И ПРЕДАТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ, ТО СЕЛОТО БИ БИЛО МИРНО.» (СТЕФАН СТАМБОЛОВ)

Петата колона – това са наследниците на отряда «Чавдар», ченгетата на Държавна Сигурност и децата им, 500-те хиляди руснаци, собственици на жилища и вили, а сега с претенции и за земя, «почивната база» край Камчия, руския посланик, русофилските организации, Българската Православна Църква.

Целта беше проста: да се държи страната на каишка и да й се пуска въздух само толкова, колкото да не умре, да се изгонят младите поколения да си търсят хляба далеч от България, докато един ден сама падне като гнила круша в лапите им - пак там, в Евразия, или по-точно в Азия. И това в страна, от която идва самото име на континента!

25 ГОДИНИ  «НАРОДНА»  ВЛАСТ

Ако започнем да броим 25 години от 1944, ще стигнем до 1969. За това време те завлякоха правителството в Москва, просто така, за унижение по сталински. Завлякоха и държавния архив, който още е там. Изпозастреляха министри и зам-министри, и цялата макар и жалка шепа водещи люде на малка България, като им лепнаха етикети «германофили», «търговци-спекуланти», «реакционери», фашисти и просто «врагове на народа».

След това натикаха всички, които не им харесваха, в затвори и концлагери. Унищожиха парламентарната демокрация и сложиха край на партиите – тяхната партия единствена знаеше най-добре какво да се прави («ЕСТЬ ТАКАЯ ПАРТИЯ!» - ЛЕНИН). Натикаха земледелците във феодални средновековни руски поместия, наречени ТКЗС. Затвориха цялото население като кокошки в курник да го пазят от злото на капиталистическите лисици.

И управляваха като китайски мандарини.

Навсякъде, където управляваше ТАКАЯ ПАРТИЯ, за 25 години стана следното:

Стачки и възстания в Източна Германия,

Тито, любимецът на Сталин, загърби Москва и едва не вкара България във война,

Албания също,

Румъния също,

Възстание в 1956 в Унгария,

Берлинска криза, изправила света пред световна война,

Кубинска криза, изправила света пред световна война,

Чехословашката пролет в 1968

И безчислени така наречени «анти-колониални» и «анти-империалистически» войни, по целия свят, до една инжектирани със златните рубли на КГБ: Алжир, Конго, Мозамбик, Танзания, Гватемала, Колумбия, Куба, Египет, Сирия, Кюрдистан, Индонезия, Йемен...

С компютърния чип световната пролетарска революция свърши. На американския президент Рейгън му трябваше само да прекрати полетите на Аерофлот до Америка и КГБ издъхна.

ВТОРОТО  ПРИШЕСТВИЕ  НА  СТЕФАН  СТАМБОЛОВ

Колко по-голямо издевателство с най-големия български държавник, отколкото едно комунистическо ченге и интернационалист като Георги (Гоце) Първанов, чието АБВ трябва да се чете правилно АЕЦ,  да раздава ордена Стефан Стамболов?

И тогава, и сега въпросът е същия: може ли да си русофил и да си патриот? Или още по-ясно казано: може ли да си патриот и да не си русофоб?

Патриот е непозната дума в комунистическия речник – за комунисти и социалисти тя е остатък от буржоазното минало. Патриот-комунист няма. Такива няма и в Българската Православна Църква.

«Ние – пише в дневника си Стефан Стамболов - отидохме на голямо тържество по повод на юбилея в памет на братя Миладинови, дето калугерите и поповете 10-15 пътя повтаряха и слoвославяха името на руския император. Това нещо като че ли нарочно се правеше от Климента и братята му. Страшно ми докривя и пот ме избиваше при всяко споменувание на името на императора (Александър Трети, българофоб - автора), когото величаят с титлата «Благодетел» и «Покровител». Като го гледах тоя безобразник, идеше ми да отида и да му извадя гръцмуля. Ние се бориме за нашата независимост и употребяваме хиляди хитрини, за да се спасиме от ноктите на бясната бяла мечка, а те, предателите-чернокапци, ходят да я словославят и да показват на света че ние сме готови да ближеме лапата, която са е замахнала да ни пребие... Аз и Муткуров си обърнахме гърба към тоя предател и не поискахме не само да вземеме нафора, но още и да видиме неговото подпухнало от пиянство и разврат лице...»

По време на изборите за европейския парламент «негово преосвещенство» полковник-патриарх Кирил беше в Москва, където е и гласувал, и хортувал с «негово светейшество» генерал-патриарх Кирил. Там му е хвърлен пъпа. Той беше и в руското посолство, за да почете деня на руската федерация.

Как мислите щеше да се усети Стамболов и с какви думи щеше да ни го опише: предател, безобразник или патентован подлец?

Идва времето за второ пришествие на Стефан Стамболов, но преди това трябва да дойде още едно българското възраждане, което да го роди.
Николай Флоров
www.svobodata.com/page.php




Гласувай:
30



1. josarian - Червения кенеф andrei се разписа с минус.
14.06.2014 13:36
Очакват се следващите да овонят пространството.
цитирай
2. shtaparov - Да не забравяме обаче, че Октомв...
14.06.2014 13:44
Да не забравяме обаче,че Октомврийската революция от 1917 г. не беше руска,а антируска. Заради нея загинаха около 100 милиона източноевропейски "славяни"- руси,Българи,украинци,сърби,поляци,белоруси и т.н. Инак русофилията е като педофилията- тя е вид извращение на свободната съвест и воля,недостъпно за нормалните хора.
цитирай
3. mikolaj - Хубаво са изброени въстанията в ...
14.06.2014 14:06
Хубаво са изброени въстанията в Източна Европа. Само България не е спомената. То и няма защо. Къде бяха нашите "анти-комунисти" преди 1989 Костов Бат Бойко Желев? те ли са "дисидентите"???

Какво очаквате да се случи в държава, в която хората от 70 години насам нямат демократично мислене и които се обединяват само срещу бежанци и имигранти от Сирия и Ирак?
цитирай
4. tutankhamon661 - josarian
14.06.2014 20:09

Много добър постинг.

цитирай
5. josarian - Наистина е добър, tutankhamon661!
14.06.2014 20:57
нека има и истинска и вярна информация в блога - стига с червенотролските лъжи и манипулации.
цитирай
6. tomcat2 - 25 години пета колона на сащ!
14.06.2014 22:51
25 години пета колона на сащ!
цитирай
7. dimat - Какво бръщолевите,като навити пружини,едно и също?
14.06.2014 23:22
Вече 24 години все викате срещу червените,които са САМО в БСП.Няма червени,няма пембени,няма демократи и всякаква такава сволоч.Има само бандитска мафия с разклонения във всякакви партии и във всички страни.Ако не беше така,защо не се замислите,как,. след 1989 г.,всички тези "комунисти" и "капиталисти",от Изток и Запад така добре се разбраха помежду си и заживяха мирно,щастливо и най-важното -"демократично".Как стана така бе,малоумници,които сте се събрали и плюете срещу "комунистите" и пеете химни за "демократите",особено тези от изпедерастения запад,че тези "антагонистични прослойки",не се избиха,а се прегърнаха братски?

Ами,давам ви информация за размишление,господа отявлени "демократи и антикомунисти".А дали ще мислите,много се съмнявам.За мислене трябва мозък,а не закостеняла плява.
цитирай
8. truthful - josarian-4o!
14.06.2014 23:40
А каква е истината за демократичните безродници а, josarian-4o!? Те какво направиха за България? Нека ти припомня, ако не помниш:
- Съсипване на държавата и прогонване на над 1 000 000 българи
- обезценяване на лева и стопяване за една нощ на спестяваниятяа на българите с един замах - днес съм с 40 000 лв утре сутрин съм с 40!? Ако знаеш!?
- грабителска приватизация, която с едни хартийки взе имущество за МИЛИАРДИ и трупано с кървав труд на поне две поколения българи, много от които измряха вече, а големия демократ Костов даже им намали пенсиите
- платено здравенеопазване и висше необразование!? ако ме разбираш!?
- бързо влизане в НАТО за да могат безпрепятствено да ни пръскат с отрови КЕМТРЕЙЛС, ако пак ме разбираш!? Щото ти говоря за ГЕНОЦИД моето моче над България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Влизане и в ЕС, където годишно всеки българин плаща по около 200 лв или на година около само едни 500 550 000 000 евро!
- безработица около 20 % и закриване УМИШЛЕНО на доходоносни предприятия - платинени кокошки, които дразнеха ония на запад и сега сме в това окаяно положение, ако ме разбираш пак батювата!?
- и т.н.
Ама как да ме разбереш, то с ядене не става?
цитирай
9. ok3223 - Да,да...
15.06.2014 12:30
Хубаво ни цитираш подбраните лъжи на ФЛОРОВЧЕТО.
Внимавайте и двамата, да не свършите и
ВИЕ КАТО СТЕФАН СТАМБОЛОВ, награден
ЗА ОСОБЕНИ ЗАСЛУГИ КЪМ ФЕРДИНАНД И
ТЕРОРА ... от "признателния" БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.
цитирай
10. vmir - 9. ok3223,
15.06.2014 13:10
ok3223 написа:
Хубаво ни цитираш подбраните лъжи на ФЛОРОВЧЕТО.
Внимавайте и двамата, да не свършите и
ВИЕ КАТО СТЕФАН СТАМБОЛОВ, награден
ЗА ОСОБЕНИ ЗАСЛУГИ КЪМ ФЕРДИНАНД И
ТЕРОРА ... от "признателния" БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.


Прост си бе, старшинка. Пред паметта на Стамболов продажни изроди като теб трябва само да се оглеждат дали не идват да ги окаушат за продажничествата им. Защото ако не беше решителността на мъже като Стамболов, днес читавите българи нямаше да просперират по света, а да се въргалят в канавките пияни като казаци за да понасят по-леко простащините на уроди като теб.

Хайде, измучи сега като настаящий мужишки добитък, и без това друго не си кадърен да правиш в условия на демокрация.
цитирай
11. ok3223 - Бе вмирисана 0
15.06.2014 19:41
която се мисли за нещо.
Ако Стамболов не бе довел немското мекере Фердинанд, България щеше да си спести няколко национални катастрофи, да има излаз на 2 морета, и да е най - голямата държава на Балканския полуостров.
Преди да умре самият Ст. Стамболов е казал:" - Българите сигурно ще ми простят много грехове, но никога няма да ми простят, най - големия.Че доведох и наложих на българския престол за цар, австрийското мекере и вагабонтин Фердинанд Кобургготски."
Чети бе ВМИРИСАН, за да не пишеш глупости.
цитирай
12. ok3223 - ГАДИНО ПЪЛЗЯЩА вмирисана ...
15.06.2014 19:52
Каква безсилна злоба бълваш като настъпена змия. РОДЕНОТО ДА ПЪЛЗИ, НЕ МОЖЕ ДА ЛЕТИ, ТА И ТИ ... Това е азбучна истина.
цитирай
13. vmir - Колко пъти да ти казвам, че си прост, бе старшинка?
15.06.2014 21:04
Ако беше ме послушал, нямаше да има нужда да приписваш простотията си другиму. Я сега измучи отново, ама опитай още по-тъпо и просташки, защото вярвам, че можеш. Чакам!
цитирай
14. josarian - Ей, кенеф червен, бегом марш оттук, да учиш каква е разликата между кръгче и квадратче, смотаняк!
15.06.2014 22:59
ok3223 написа:
Каква безсилна злоба бълваш като настъпена змия. РОДЕНОТО ДА ПЪЛЗИ, НЕ МОЖЕ ДА ЛЕТИ, ТА И ТИ ... Това е азбучна истина.


Хайде метла - сено, слама, сено, слама, сено, слама! И да не цзабравиш чуковете и сърповете, путлеристчо:)
цитирай
15. josarian - Прост е някой, който има поне малко акъл, Вмире, този е зомбиран путлерист в крайна фаза:)
15.06.2014 23:04
vmir написа:
Ако беше ме послушал, нямаше да има нужда да приписваш простотията си другиму. Я сега измучи отново, ама опитай още по-тъпо и просташки, защото вярвам, че можеш. Чакам!


Остави го да се пени, накрая ще се задави в собствената си сярна киселина...
цитирай
16. josarian - Не си дорасъл за да ръсиш мозък. Изяж оте дузина фурни хляб и заповдай отново. Но и теб те тегли Евразията , гледам, така че....
15.06.2014 23:08
dimat написа:
Вече 24 години все викате срещу червените,които са САМО в БСП.Няма червени,няма пембени,няма демократи и всякаква такава сволоч.Има само бандитска мафия с разклонения във всякакви партии и във всички .

цитирай
17. josarian - Гледам писал си тук някакви работи...Гледай да те не срещна някъде по Софето, че ще ти обърна носа нагоре - като вали да се давиш, сополкьо.
15.06.2014 23:09
ok3223 написа:
Хубаво ни цитираш подбраните лъжи на ФЛОРОВЧЕТО.
Внимавайте и двамата, да не свършите и
ВИЕ КАТО СТЕФАН СТАМБОЛОВ, награден
ЗА ОСОБЕНИ ЗАСЛУГИ КЪМ ФЕРДИНАНД И
ТЕРОРА ... от "признателния" БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.

цитирай
18. josarian - Парите за червените тролове са спрени, боклук - отивай да се молиш на бог Путлер да ти отпусне малко кислород:)
15.06.2014 23:11
tomcat2 написа:
25 години пета колона на сащ!

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3637173
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930