Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2014 20:30 - Канибализъм в Комунистическа Русия
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 2901 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
imageСанкт Петербург - по време на глада от 1917-1919 г. членовете на комунистическата партия са живели приятен живот, …докато канибализмът става форма на оцеляване за обикновените хора...
Комунистически зверства
image
Орша, 1918 г.. Членовете на комунистическата партия изтезаваха, кастрираха... беше кланица... всеки ден, от самото начало на 1917 г.

imageКиев, Украйна, 1919 г.. Масови кланета от страна на болшевиките.

imageЕстония, 1919 г.. По време на нахлуването в Естония руската Червена армия изтезава и избива естонци и царистки руски поданици.

image
Жертви на Сталинизма
Унгария под комунизъм
image
Унгария, 1919 г.. Известният унгарски комунист Бела Кун и неговите другари одират (на живо) десетки политически "врагове" на комунизма.

image
Унгарската комунистическа революция от 1919 г. Изтезания и убийства - всекидневна практика на комунистическите привърженици.
imageНеобходимо е хората да знаят, че комунизъмът - тоталитарна система, с нищо по-добра от многообразния фашизъм - е до голяма степен отговорен за превръщането на 20-ти век в най-кървавия век на човешката история. Навсякъде където последователите на Маркс са били в състояние да заграбят властта, е имало репресии, терор, мъчения, масови убийства и в много случаи геноцид на класова основа. Не мога да наблегна достатъчно силно колко е важно това да бъде прочетено, защото съм чувал достатъчно често от твърде много "полезни идиоти" да казват неща като "Аз всъщност не гледам на комунизма като на нещо лошо." (Whoppi Goldberg) и "Когато комунистически СССР беше суперсила, светът беше по-добро място." (Janeane Garofalo) .

* * *

Признания бяха извличани посредством ужасни мъчения. Жени и деца на обвинени бяха държани за заложници и често споделяха тяхната съдба. Деца под 17 годишна възраст биваха изпращани в селища на НКВД. Препълнени килии, изградени за до дванадесет души побираха по сто човека, така че затворниците трябваше да лягат настрани като сардели - и само на смени. Повечето не можеха да издържат денонощните побоища повече от няколко месеца и предаваха Богу дух, въпреки че малцина изключителни индивиди се държаха.

Ужасът в Гулаг беше невъобразим. Лагерите бяха брутални и унищожителни за човешката душа, управлявани от закоравели престъпници за пазачи. Пътуването до лагерите беше смъртоносно и можеше да продължи с месеци. Работата на открито беше задължителна докато температурите паднеха до -50C. Затворниците се държаха гладни и биваха нападани от епидемии. Може би най-доброто нещо за тях беше, че от тях не се очаква да живеят повече от две години. В Колимев оцеляха само три на всеки сто души. От Новая Зембла изобщо никой не се завърна.

* * *

Намиращо се точно до източната граница на Германия с Литва, градчето Немерсдорф беше първото, което попадна в ръцете на победоносната Червена армия. Опустошено от 11-ти батальон на генерал Гатлитски, неговите войници изнасилваха, плячкосваха и убиваха с такава луда свирепост и кръвожадност, че накрая за да се възстанови дисциплината и да се изпратят войниците обратно във войната трябваше да бъдат приложени наказателни мерки. От сградите висяха руски плакати, които гласяха "Бойци! Мажданек не прощава. Отмъщавайте без милост!". Когато съветският 4-ти батальон завзе градчето пет дни по-късно, едва ли имаше останал жив обитател там. За врати на хамбари бяха заковани голи жени, групово изнасилвани и след това използвани като мешени. Много жени и момичета даже по на осем години биваха изнасилвани толкова пъти и така брутално, че само от това умираха. Деца бяха застрелвани безразборно, а тези, които се опитваха да избягат отиваха под веригите на съветските танкове. Четиридесет френски затворници от войната бяха застреляни на място като шпиони, докато приветстваха пристигащата Червена армия като освободител. Седемдесет и една жени и един мъж бяха намерени в къщите, всичките мъртви. Всички жени, включително момичета между осем и дванадесет годишна възраст бяха изнасилени.   

В други села на източна Прусия, в триъгълника Гумбинен - Голдар – Ебенроде сцените бяха същите – момчета и стари мъже бяха кастрирани и очите им извадени преди да бъдат убити или изгорени живи. В близкия Метгетен, предградие на Конигсбърг, който беше освободен от германската 5-та дивизия Панцер, в голяма вила бяха намерени около 60 жени в обезумяло състояние. Те бяха изнасилвани по 60-70 пъти на ден. В почти всяка къща бяха намерени групи от изнасилени и убити жени и деца. Телата на две млади жени бяха намерени ръзкъсани на камиони, за всеки от които бе вързан по един от краката им - за да разкъсат телата на жените камионите се движат в противоположни посоки. На ж.п. гарата на Метгетен бе намерен влак със седем вагона бежанци от Конигсбърг, като във всяко купе имаше седем до девет жестоко обезобразени тела. Александър Солженицин, бивш капитан от съветската армия, си припомня: "Всички от нас знаеха много добре, че ако момичетата бяха германки, те можеше да бъдат изнасилени и след това застреляни. Това беше почти като бойна отличие.". (Детайли на тези и други зверства са записани в Източната Документална Секция на германския федерален архив в Кобленц).




Гласувай:
4



1. shaxname - :((..!
22.06.2014 23:20
Ужас!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3640898
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930