Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2014 08:19 - ГНЕЗДОТО НА ОСИТЕ
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1575 Коментари: 1 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПУТИН: НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ ДОБРОВОЛНО ЕНЕРГИЕН СЪЮЗ С РУСИЯ!
Смях в залата! Още един московски бабаит дамонстрира това, с което са най-известни всички московски бабаити – сила. По същия начин това дребно човече с татарски очички реши да накаже и Естония когато разклати електронната  й мрежа – със злоба и отмъстителност.

По съмнително подобен начин се разгръща и кризата с българските банки – нещо като отмъстителност срещу България за Южен Поток. Ние знаем отдавна, че Путин е отмъстителен. Досега обаче не е имал възможността да го демонстрира срещу нас, тъй като българските комунисти и задкулисната Държавна Сигурност от двуноги същества пред руснаците угодливо са се превръщали в четириноги. Човек само трябва да си представи какво щеше да стане с България ако беше на мястото на Украйна! Или на Грузия!

Животът ни учи, че ако на руснаците подадеш пръст, те ще налапат цялата ти ръка.

Животът още ни учи, че не паметника на окупатора е мястото да покажеш среден пръст на Русия, а посолството на окупатора. И един ден, когато комунистическо-социалистическата мафия няма да има думата и няма да може да притичва до посолството на окупатора за финансови инжекции и съвети, ЕДИН ДЕН президентът и правителството на България трябва да привикват посланика на окупатора и да му дават стриктни уроци и правила какво може и какво не може да си позволява, докато е посланик в България.

Не би било зле армията от протестиращи, която нито за секунда не се съмнява кой стои зад дестабилизирането на България, да насочи своите развалени яйца и домати към същото това посолство на окупатора, което вече 25 години дърпа конците на българските комунистически реваншисти.

Някъде трябва непременно да сработи националния инстинкт за самосъхранение, тоест интересите на страната, без който нацията става лесна плячка. Натам я тика гнездото на осите – руско-съветското посолство.




Гласувай:
18



1. анонимен - "Животът ни учи, че ако на руснаците подадеш пръст, те ще налапат цялата ти ръка."
30.06.2014 09:24
Много е важно кой пръст подаваме.
Трябва да се научим да показваме "среден пръст" , НЕЗАВИСИМО НА КОГО, винаги когато трябва да защитим интереси на България, застрашени НЕЗАВИСИМО ОТ КОГО, ако искаме да ни уважават и по-слабите, и по-силните.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3640148
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930