Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2014 20:56 - НА НЕГОДНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТГОВАРЯ
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 6076 Коментари: 16 Гласове:
15

Последна промяна: 28.07.2014 20:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Това именно прави посланик Даниел Бел от мисията на САЩ в Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа след като чува скандално изказване на руския представител по повод трагедията с малайзийския самолет, а именно: „НИЕ НЯМА ДА ОТПРАВЯМЕ ОБВИНЕНИЯ ИЛИ ДА ГРАДИМ ВЕРСИИ“. 
Американският дипломат взема дума и заявява: 
„Към този момент контролираните от държавата СМИ на Руската федерация изказаха поредица от версии, ЕДНА ОТ ДРУГА ПОНЕЛЕПИ, В ОТЧАЯН ОПИТ ДА СЕ СКРИЕ ИСТИНАТА. 
В началото историята бе: самолетът са го свалили украинците, защото са го СБЪРКАЛИ СЪС САМОЛЕТА НА ПУТИН. Когато разбраха, колко неправдоподобна е тази версия, подхвърлиха следващата: ПАСАЖЕРИТЕ В САМОЛЕТА ВЕЧЕ СА БИЛИ МЪРТВИ. (Нямам понятие, кой стои зад руската пропаганда, но тези хора имат болно въображение). 
След това възникна версията, че ТОВА НЕ Е БИЛ ПОЛЕТ №17 на Malaysian Airlines, а полет 370, който изчезна преди няколко месеца. Тази версия безсрамно експлоатираше мъчителните страхове на семействата на загиналите. Твърдеше се дори, че от ТРУПОВЕТЕ НА БОРДА Е ИЗТОЧЕНА КРЪВТА, а след това той е пуснат да лети... 
След това дойде съобщение, че САМОЛЕТА Е УДАРЕН ОТ УКРАИНСКИ ИЗСТРЕБИТЕЛ СУ-25, макар руският производител на този самолет сам да посочва в сайта максималната височина на неговия полет– 5000 метра. След като разбират глупостта на това твърдение изразено и от източници в руското правителство, някой побърза да редактира страницата на Су-25 в Уикипедия като увеличи двойна тавана на полета на този самолет. 
Ако не ставаше дума за смъртта на близо 300 човека, това би било ТРАГИКОМЕДИЯ. НО СЕГА ТОВА Е ЦИНИЧНА, ОТВРАТИТЕЛНА МАНИПУЛАЦИЯ.

image   Александър Йорданов



Гласувай:
20



1. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
28.07.2014 23:09

Pуснаците биха обвинили и извънземните, стига да им изнася за момента.

цитирай
2. apostapostoloff - Няма бивши негри,
29.07.2014 05:11
бивши педерасти и бивши кагебешници. Какво може да се очаква от кагебешника Путин и неговата банда?!
цитирай
3. vencivaleri1951 - язък ти за аватара:)
29.07.2014 05:32
Су25 е с таван 7000м наистина, но какво му пречи да изстреля управляема ракета по цел на 3 км над тавана му? Не казвам, че така е станало.

Янкито направо "кърти" мивки с разсъжденията си относно медиите. Тоест доказателствата с/у Русия се крие в рубриките на вестниците и студията на радиа и тв канали. Ти наистина ли смяташ, че янките не държат под постоянно сателитно наблюдение района по подобие на руснаците? Рашките предоставят снимков и друг материал , янките и украинците говорят.
цитирай
4. josarian - vencivaleri1951, поне малко замълчи, и задника с рози накичи.
29.07.2014 07:00
По-добре кажи кое-що за Делян Пеевски и мама му, така или иначе си вещ в богоугодните им дела.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Путин ясно каза на янките и на блоговите проститути,
29.07.2014 08:42
че самолетът е свален над Украйна, следователно не той е виновен за този конфликт. Янките обаче за разликата от блоговите таквиз не приемат тази теза. Има един лаф, който важи за тях:
Късмет в гъзо им вкарваш, они се бегат от късмето.
Същата теза изказаха лидерите на ХАМАС:
Трите убити момчета с камъни от муджахидините, ползвали тунели под стената е станало на територията на Израел, следователно виновникът за това е Израел, а не ХАМАС. Ама и на тях късмет не можешф им вкарА...
цитирай
6. vmir - ВВ1951 не казва, че така е станало.
29.07.2014 08:44
Демек - можех и този път да излъжа, ама от мен да мине. Не бих се учудил, ако смята въздържането си от глупава лъжа за благодеяние. Или може би накрая се е сетил, че внучетата му са половин холандчета и да лъже в полза на бандити, взели холандчета за птички за отстрел, не му прилича съвсем.

Слава Богу, че поне холандците не смятат за нормално да съжителстват с роднини на Путлер. Докато Сашо Йорданов у нас го мразят заради истините, които казва. Както мразят и всеки друг, който не се съгласява с лъжите им. Вчера няколко лъжливи маймуни в блога едновременно се размечтаха за насилия и престъпност.
цитирай
7. mitternacht - ей
29.07.2014 09:35
Как не са се сетили бе - ХАРП е виновен!

btw. Оня с пиянската мутра (забравих му името) е духнал от Донецк и в момемта е в Москвa :D
цитирай
8. vencivaleri1951 - Ще ти споделя нещо щом искаш:)
29.07.2014 10:40
josarian написа:
По-добре кажи кое-що за Делян Пеевски и мама му, така или иначе си вещ в богоугодните им дела.


Преди години бях делегат на конгрес на БОК. Мамата на Пеевски беше един от кандидатите за негов председател. Аз тръгнах за залата с нагласа да гласувам за великолепната ни спортиска /а и чаровна дама / Стефка костадинов. Идслушвайки обаче експозетата на двете аз "изневерих" на първоначалния си избор понеже вижданията за олимпийския ни спорт , а и спорта въобще които изложи госпожа Кръстева бяха на човек който е наясно за какво става въпрос и на човек който не "си оставя магарето в кръвта" Стефка каза нещо от рода :-знаете коя съм и какво съм дала за спорта и залата гръмна в аплаузи. Истината обаче беше, че залата направи погрешен избор. Така, че Ирен Кръстева според мен е можеща и интелегентна жена . Тя физически е непривлекателна, не е наследила кой знае какво, не е известна и като измамница. Така, че състоянието и конгромерата който е направила не се държат на любовник, престъпление , наследство.
За наследника и разбрах за пръв път когато Станишев го уволни като зам министър и съда го върна като следовател. След това чух за него и по време на свормирането на този парламент. Ако искаш мнението ми, е че той ще "осере" всичко което е постигнала майка му. Накрая да попитам ве бяха ли Пеевски и Борисов в един отбор по време на царя. Нямаха ли добри връзки ге с Борисов когато огтошениего към Цветан Василев беше друго и почти всички държавни пари отидоха в КТБ и слава на миналото служебно правителство че сложи репер/25% /?
цитирай
9. vencivaleri1951 - Аз не казвам
29.07.2014 11:03
vmir написа:
Демек - можех и този път да излъжа, ама от мен да мине. Не бих се учудил, ако смята въздържането си от глупава лъжа за благодеяние. Или може би накрая се е сетил, че внучетата му са половин холандчета и да лъже в полза на бандити, взели холандчета за птички за отстрел, не му прилича съвсем.

Слава Богу, че поне холандците не смятат за нормално да съжителстват с роднини на Путлер. Докато Сашо Йорданов у нас го мразят заради истините, които казва. Както мразят и всеки друг, който не се съгласява с лъжите им. Вчера няколко лъжливи маймуни в блога едновременно се размечтаха за насилия и престъпност.


защото не знам истината. Когато си изстрадал не една катастрофа с колеги на баща си и когато си се наслушал на глупости по другояче мислиш и говориш макар и да имаш повече познания/ зарад средата в която съм израстнал/ от опонента си. Просто дамата отвъд Океана говори смехории. Сухой имал по нисък таван и не можело да свали лайнера. Ами БУК са на земята. Как е по лесно да свалиш цел когато я виждаш пряко или на монитора?
Аз попитах само какво търси самолет на гражданска авиация в район на военни деиствия, и то и въздушни боеве.. Защо е отклонен от маршрута, свален с половин километър по нискко. В израел случайно удариха с ракета самоделка някаква къща в близост до летище и зоната бе спряна за летене.
След това няма как да бъде свален погрешка този самолет от руснаци/последно екипът е от тях/ Военни самолети с подобен тонаж и таван украинците нямат. Смешно е да бъде сбъркан с транпортен Ан защото онзи лети с много по нисък таван от 10000м1 и индикацията му е съвсем различна. Нямам идея какво е станало/може и авария, терористичен акт и проче/ Ще припомня, че украинците свалиха преди години руски граждански самолет погрешка и дълго отричаха. Според мен не защотоп лъжеха , а защото не знаеха. За мен виновни бяха руските диспечери пратили самолета в район където има обявени учения и зенитчиците са сбъркали самолета с учебната цел
цитирай
10. vmir - 9. vencivaleri1951,
29.07.2014 11:20
Технически всичко е възможно, но не и равновъзможно, защото вероятностите са различни. Когато си обявил небето над себе си за място на "птичкопад" и се радваш на всичко падащо от него преди да си видял какво е, тогава вероятността за сваляне на нещо неочаквано в същата зона нараства до нива, попадащи в зоната на практическата увереност, а който е създал предпоставката за злополука, носи не по-малка наказателна отговорност от физическия извършител.
цитирай
11. vencivaleri1951 - Вмире, говориш сложно, а от там и неуверено
29.07.2014 12:20
vmir написа:

.


Тези "птички" за които говориш изстрелват ракети, снаряди бомби. Отдолу пък ги свалят. Това се знае и точно там е въпросът. Защо лети самолет на гражданска авиация над такъв район? Отговори ако можеш простичко. Ще разширя въпроса си. За какво са нужни БУК ва бунтовниците ако воюват срещу авиацията на Украйна. Тя стелтове няма за да я бият с прихващачи. Тя напада със щурмови самолети а в началото и с хиликоптери. Бунтовниците имат "градове" и се вижда , че те им вършат добра работа. За какво са им "Букове" Те са по сложни, по трудно подвижни, а от там и по уязвими. Политиката на западните служби е да пуснат слуха, сестра ти е курва, пък иди доказвай после , че нямаш сестра. Какво излезна от твърденията за оръжията на Садам-лъжа.Лъжа ама един народ бе доведен до просешка тояга, една страна съсипана, стотици хиляди съдби променени от войната.
Лъжата, че Агджа е действал по указания на нашите служби респективно на КГБ доведе, че целия католически свят ни отписа на практика от пазари и достъп до финансов ресурс.Проследи ако знаеш как и ще видиш как нараства дълга ни от този момент зарад отказ от поръчки, заробващи кредити от частни банки и т н. Какво от това че беше лъжа. Един невинен човек направо полудя и доживя дните си лутащ се в страх и ужас. Ще споделя и личен за баща ми момент. Следпромените той излезна със няколко статии в "Народна армия" Няма да влизам в подробности, но веднага след тях излезна материал в която се говори, за автора, че бил в Чехия през 68ма, което само по себе си би било възможно, но не беше истина. Той наистина отсъстваше от България, но бе във Виетнам. Бе изразено възмущение от група съвестни граждани , че във вестника на армията ни се допуска автор извършил укорими действия спрямо Чехословакия-участвал в инвазията. Подлото в случая е , че не можеше да опровергае лъжеца и онзи го знаеше. Нямаше как да обясни къде е бил и какво е правил.
Съвремения човек е беззащитен от слухове и преднамерени лъжи повече от всякога
цитирай
12. vmir - 11. vencivaleri1951,
29.07.2014 16:01
Уверени са само опортюнистите, защото знаят, че лъжат и ще мамят до последна възможност, независимо от фактите и реалностите. За да не изглежда лично, погледни в постинга на Пискова един типичен опортюнист, който едновременно плюе САЩ, едновременно оправдава сепаратистите с конституцията на САЩ. Това е простия трик, с който опортюнистите подстрекават към убийства и насилие лабилни, лумпени и авантюристи, за да извличат лични или групови изгоди.

Твоите твърдения са същия елементарен опортюнизъм. Игнорираш, че сепаратистите действат като украински граждани (за да бъдат бунтовници, а не терористи или агресори), и ги равнопоставяш на редовната украинска армия, чиито законови задължения са да гарантира целостта на държавата си.

Ако Шотландия се отдели от Великобритания, по същия тертип ще сочиш как света признава нейната незавсимост, а не признава сепаратистите в Донецк. Точно този опортюнизъм, който героизира престъпници убива хората, а шотландците вероятно няма да бъдат наречени дори сепаратисти, защото отцепването там няма да стане с цената на човешки жертви, докато фанатичният опортюнизъм на Кремъл в Украйна може да подпали целия свят съвсем неслучайно.

цитирай
13. анонимен - Аз да припомня,
29.07.2014 17:07
че тежката артилерия на руската журналистика - "Первый канал", обяви за победител на президентските избори в Украйна Дмитрий Ярош, който взе по-малко от 1 на сто от гласовете...
Повече нямам какво да кажа - лъжата там отдавна е официална политика.
цитирай
14. vmir - 13. angpiskova,
29.07.2014 17:32
angpiskova написа:
че тежката артилерия на руската журналистика - "Первый канал", обяви за победител на президентските избори в Украйна Дмитрий Ярош, който взе по-малко от 1 на сто от гласовете...
Повече нямам какво да кажа - лъжата там отдавна е официална политика.


В отношениета с Украйна В момента Русия е като ужасно пиян човек, който повръща върху минувачите и ги назидава защо са оповръщани. Това е краен опортюнизъм. Баланса между малцинствата в много държави в момента е провокиран от подстрекателствата на Кремъл спрямо малцинствата си в Украйна и това е един безотговорен удар върху международното законодателство и постижения в областта на човешките права, което гарантира цивилизованото решаване на подобни проблеми както в Шотландия. Ако руснаците не разбират всичко това, значи са ужасно далеч от способността да живеят в мир и сговор с когото и да било и оттук нататък не им остава друго, освен да започнат война с целия свят, за да избегнат разединението помежду си. Това значи поредното избиване на умните и съвестни хора в Русия, които желаят Русия да се мери с талант и постижения, а не с оръжия и масови изтребления, в които Русия е ненадмината.
цитирай
15. vencivaleri1951 - Опортюнист Вмире,
29.07.2014 19:42
vmir написа:
Уверени са само опортюнистите, защото знаят, че лъжат и ще мамят до последна възможност, нт лични или групови изгод агресори), и ги равнопоставяш на редовната украинска армия, чиито законови задължения са да гарантира целостта на държавата си.

Ако Шотландия се отдели от Великобритания, по същия тертип ще сочиш как света признава нейната незавсимост, а не признава сепаратистите в Донецк. Точно този опортюнизъм, който героизира престъпници убива хората, а шотландците вероятно няма да бъдат наречени дори сепаратисти, защото отцепването там няма да стане с цената на човешки жертви, докато фанатичният опортюнизъм на Кремъл в Украйна може да подпали целия свят съвсем неслучайно.



е близко до нагаждач, приспособленец и т н. Аз не съм такъв защото ако бях щях да говоря против Путин, Русия,... БСП защото те са слабата страна в момента.
Аз те питам няколко пъти простичко един въпрос. Какво дири пътничесси самолет в район където се водят военни деиствия със зенитни установки и по въздух ти ме пращаш в Шотландия и ме учиш как да се изразявам за една или друга категория хора. Да конституцията на Украйна е категорична , че Украинската държава е еднонациоална, но тя е в разрез със фактическото състояние на нещата. Ако Русия реши утре да стане еднонационална държава , а не федерация и вътре и отвън ще бъде хулена и санкционирана:) Хайде сега ми обясни каква е разликата между Русия и Украйна като структура на населението. Аз твърдя , че руското население в Русия има далеч по голям относителен дял в държавата отколкото украинския етнос спрямо останалите в Украйна. Е как тогава Русия е федерация /с няколко президента в страната/, а Украйна е еднонационална? Просто фактическото състояние възстава срещу измисленото и това няма да бъде еднократен акт. Украйна ако не стане федерация ще се разпадне-така мисля.
То по твоята логика и Съединението ни е терористичен акт и анекс на Източна Румелия.
цитирай
16. vmir - 15. vencivaleri1951,
29.07.2014 20:21
Опортюнист е, който игнорира или изопачава общите правила, за да доказва непрекъснато, че или задълженията им не се отнасят за него, или нарушенията му на нечии права е негова самозащита. Разновидностите му са доста, включително нагаждачество и приспособленство, но тава са частните му изяви на ниско ниво в йерархията, които са далеч по-малко опасни от междудържавните, защото не решават проблемите, а слагат етикети или лъжат, за да наложат своето, а след като предизвикат конфликти, омраза или инциденти, отричат всяка отговорност или я приписват на другите.

Защо Украйна има такива закони, а Русия - други не знам, но ако това е проблем за Русия, анексирането на територии от Украйна и поддържането на сепаратисти вместо настояването за решаване на проблеми си е не по-малко опортюнизъм от плюенето по ЕС и САЩ, че ни натискат за решаването на проблеми, които те преценяват за важни. Досега не съм видял западняшка пушка срещу българин, но проруските опортюнисти искат дори от такива факти да извличат изгоди и ругаят безсрамно българите, които се придържат към нормите на съвременната високоразвита цивилизация с явното намерение да ни набутат в дивачеството.

А Путин, колкото и слаба страна да е, е изразител и легитимен представител на доста кръвожадна тенденция, а лелеяните му от много бивши хрантутници оръжия подсказват на какви безогледни жестокости и кръвопролития като в Украйна се надяват феновете му у нас.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3625979
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031