Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2014 16:05 - Разкритие! Целта на Доган - да натрие носа на гяурите
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1206 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  image ДПС крие нещо зад гърба си...

Три цели са поставени пред кампанията на ДПС. Те нямат нищо общо с официално обявените от лидера на движението Лютви Местан толерантност и национално съгласие. Били са обсъдени и разпоредени за изпълнение още преди стартиране на предизборната надпревара в кабинета на Ахмед Доган в хотела в Бояна, където той живее от години.


Това съобщиха източници от ДПС за Фрог нюз.

Поставяме в депутатските листи Йордан Цонев, Делян Пеевски и Петър Чобанов, за да покажем, че можем да правим каквото си искаме, да сложим всеки и да го вкараме в парламента. Второ: По тези тримата и още неколцина като тях българите ще видят каква стока са - маргинали, нагаждачи и изпълнители на всичко, което им се каже.

И трето: участие във властта, каквото й да струва това. Ако платим 5 или 10 милиона за изборите, утре ще си върнем от държавата 200, 300, 500 милиона.

Това били заветите на почетния председател Доган към Местан и останалите, които отговарят за изборите на 5 октомври.

 

Припомняме, че финансовият министър в кабинета "Орешарски" Петър Чобанов, за който се носи слух, че получавал по 50 000 лв месечно като бонус, даван му лично от депутат в 42-то Народно събрание, ще води две листи на ДПС - в 25-ти избирателен район в София и в Монтана. Същият на предните парламентарни избори бе в листата на БСП. През последните месеци той се изяви като един от активистите Корпоративна търговска банка да бъде фалирана, защитавайки открито интересите на кръга, който атакува КТБ и финансовата система в страната.

 

Пеевски пък е водач в Пазарджик. Той бе предложен единодушно, доброволно и с огромен ентусиазъм от местни структури на движението за бъдещ депутат, представител на бедните турци в страната. На бедните, защото самият той няма никакви странични доходи, нито фирми и бизнес, а живее само от една заплата, както изрядно е записал в декларацията си за дохои и имоти.

 

Йордан Цонев пък за четвърти пореден път е водач на листата на ДПС във Варна, където е обичан и желан. По някаква случайност неговото име бе замесено на предните избори в масово купуване на гласове - над 50 000 в региона. На половината от тези хора в списъците дори било платено, а останалите имали да получават пари. Това обаче се оказа злонамерена информация от МВР, които хванаха списъка и част от парите, но тъй като прокуратурата за година и половина не мръдна дори на милиметър по казуса, то Цонев, наричан от някои завистници Данчо Ментата, си остана неопетнен и честен политик за пример на младото поколение.
frognews.bg/news_75893/Razkritie!-TSelta-na-Dogan---da-natrie-nosa-na-giaurite/




Гласувай:
9



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3625487
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031