Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2014 09:52 - Кратка история на БСП (for Dummies), Част 3
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1266 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 03.10.2014 10:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Written by Frujin

 Здравей, Читателю!

imageПричината да се забави тази трета част е не друга, а огромното отвращение, което изпитвах всяка секунда, докато се ровех из историята на червените изроди. Разберете, истината е стотици пъти по-ужасяваща, по-гротескна и по-страшна отколкото повечето от вас могат да си представят. Тя не може да бъде събрана в няколко страници, нито може да бъде разказана за една вечер. И все пак …

Ако сте прочели вече предишните части на тази история, погледнете надолу за продължението. Ако пък още не сте, ето връзки към тях: 

***

Какво се случва после ли? Втората световна война се задава на хоризонта с цялата си неизбежна страховитост. Дипломати хвърчат като бесни между столиците по света, шпиони правят чудеса като във филми, за да предусетят следващия ход на потенциалния враг, а у нас …

Преди Войната. Комунягите цапотят по оградите малоумни лозунги от сорта на “СССР е най-велик!“. БРП(к),  т.е. БКП, се е свила до малка върхушка, фанатично предана на Москва (която налива милиони рубли!!). За да разберете добре ситуацията, е важно да схванете следното: По това време Хитлер и Сталин са ПРИЯТЕЛЧЕТА!!! Знаете ли например, че пълното име на Хитлеровата партия е:

Национал-социалистическа Германска Работническа Партия

Точно така! Нацитата всъщност имат много допирни точки с комунягите. СССР и Германия са преговаряли до последно за включването на СССР в Тристранния Пакт. Всъщност Сталин е предлагал конкретни договори за присъединяването му към фашистите, които обаче така и не били подписани от Хитлер. Други договори обаче има подписани. Например, пактът “Молотов-Рибентроп“, според който Източна Европа се разделя на сфери на влияние, СССР анексира половин Полша (избивайки десетки хиляди поляци!), Балтийските държави, Молдова, части от Румъния и малко от Финландия. Това се случва още много преди Германия да налази Русия! Както можете да се досетите, народите на тези държави никак, ама никак не са искали да стават част от СССР! Само че комунягите не са ги питали – разстрелвали са ги …

Не ви се вярва, че Сталин и Хитлер са били дружки? Ама моля ви се, изгледайте това кратко филмче, увековечило един от многото съвместни съветско-фашистки военни паради (на територията на разграбената и унищожена от тях Полша!):

Започвате ли да схващате, че сте живели цял живот в лъжа?

Но какво е отражението на тези събития у нас? Никакво! Комунягите издигат лозунги от сорта на “Да живеят другарите Сталин и Хитлер!“. Сериозно, те не са против хитлеристка Германия! Дори когато на България се налага все пак да се включи в Тристранния Пакт, комунягите не казват нито думичка против! Нищичко!

Соболевата Акция. Идва един момент, в който Сталин праща предложение до България за някакъв хазартен договор за “взаимопомощ“. Цар Борис III, опитвайки се да държи България до последно неутрална, отказва учтиво, изписвайки 12+ страници с мили думички на тема – “не, пичове сте, ама все пак не, мерси!“. Комунягите тогава правят манифестации и всякакви циркове, за да натискат правителството да се съгласи. Вярно, че в предложения договор има заплаха за нас! Вярно, че Варна и Бургас е трябвало да станат де-факто руски военни бази! Ама комунягите никога не са били патриоти, така че логично защитават (отново!!) чуждите интереси …

22 юни 1941. Германия напада СССР. По нареждане на Москва комунягите у нас нападат собствената си държава, т.е. започват да крадат пушки и да убиват невинни хора в големи количества. Фактът, че България не е обявявала война на СССР и на практика двете страни са в мирни отношения, за онези с ватенките няма значение. Те изпълняват нарежданията на Сталин като зомбита, без капчица угризения на съвестта.

Партизани. Все пак, за да убиваш невинни сънародници се иска особено болна криминална душевност. Оказва се, че родните комуняги с такава нагласа съвсем не са толкова много. Затова от Москва бива изпратена малка орда убийци от български произход. Тези хора, обучавани и отглеждани в СССР, нямат патриотични нагласи или българско самосъзнание. Те не милеят за Родината. Те са фанатици, които са готови да я потопят в кръв, за да победи Съветският Съюз! От друга страна те са прости хора и съответно голяма част от тях биват бързо заловени и осъдени за противодържавната си дейност. Колко и какви са били общо партизаните ли? Ами на 12 март 1944, Г. Димитров задава от Москва същия въпрос. Местните шефове му изпращат в отговор тази телеграма:

„…В партизанските отряди около 25-30 % са комунисти, толкова са комсомолците, останалите са безпартийни. По възрастов състав – в отрядите главно са младежи, от тях 70-75% са селски бедняци, около 20% са работници, останалите са от интелигенцията. “

„…в 12 окръга има 26 отряда с обща численост 2320 човека”

” … има окръзи само с по няколко десетки партизани например – Хасковски – 20 души, Варненски – 40 души, Старозагорски – 50 души, а в Русенски, Бургаски и Търновски въобще не съществува партизанско движение.“

Вероятно партизаните са били повече от това, но по-късно комунягите ще пишат в учебниците по история бомбастични лъжи. Например:

“Под умелото ръководство на БКП, целият народ се вдигна на борба срещу фашисткото робство … “

70-75% селски бедняци! Хммм… Имайте предвид, че тези хора ще започнат да управляват само след година, година и нещо. Можете да си представите “мъдрите” им държавнически действия, нали?

Превратът на 9 Септември 1944. Това е една от най-черните дати в нашата история, след която нещата отиват “у лево“. Няколко дена преди 9-ти, СССР обявява война на България и червената армия нахлува у нас. Започва масово крадене на овце, кокошки и изнасилване на красиви българки. Партизаните, също така известни и като мандраджии или шумкари, спират да се крият в храстите и излизат, за да превземат някои села и градчета (повечето големи населени места вече са превзети от болшевиките!!). Те успяват в това начинание само поради течащата в момента окупация на България. В София взимането на властта става от български войскови части, симпатизиращи на политическия кръг “Звено”. Към този момент симпатизантите на комунягите у нас са под 5% от 8-милионното население.

ТЕРОР!

Над България пада черното було на комунизма. В първите години след преврата биват убити десетки хиляди българи без съд и присъда. Други десетки хиляди просто изчезват из лагерите и затворите. Цветът на нацията е избит, пречупен или прокуден завинаги. В тези трагични събития червената шайка извършва хладнокръвно истински геноцид спрямо собствения си народ.

Мащабът на престъпленията не може да бъде предаден в няколко реда, но все пак, за да ви помогна да си го представите, нека се пренесем в наши дни. Ето това са симпатизанти на БСП, както ги виждаме по измислените “контра-протести” и митинги на комунягите:

imageЕто още:

imageimageСега си представете как един ден, с оръжия и с помощ от Русия, тези хора взимат властта. Представете си как в следващите седмици и месеци дебнат из студените нощи и из тъмните улички, избивайки хиляди от вас – нормални хора, които просто не са били съгласни с тяхната кървава идеология. Представете си как тези хора от снимките се настаняват във вашия дом, след като са откарали в неизвестна посока вашия съпруг/съпруга, за да ги заровят нейде, в неизвестен масов гроб. Представете си как отнемат земята на семейството ви, която още пра-дядо ви е орал и обработвал, за да я направят “обща”, … т.е. тяхна.

Представете си как убиват съседа от горе, и съседа от долу, а вие зъзнете в ужас и всяка вечер се питате дали няма да дойдат и за вас. Представете си омразата, с която ви ритат из мазетата, само защото сте образовани и сте успели да си осигурите нормален живот с честния си труд.  Представете си как забраняват всички партии, пътуването зад граница, свободата да мислите самостоятелно, как убиват журналисти (и мен – за тази статия!!), политици, свещеници, лекари и юристи. Представете си стотици майки и вдовици, бродещи в студените нощи, търсещи анонимните гробове, в които са заровени синовете и съпрузите им. Представете си сълзите в очите на един цял народ. И пак ще е малко!

Побиват ли ви тръпки вече? Би трябвало, а ако не, си представете как комунягите спират дори и интернета за всички … освен за тях!

Народният Съд – изписано е море от мастило по темата. Намерете време, и прочетете повече! Само ще ви кажа един факт: Нюрнбергският Трибунал (процесът срещу фашистите) издава 14 смъртни присъди. Народният Съд – издава 2730! А това не включва десетките хиляди избити без присъда непосредствено след преврата от 9-ти септември …

1948. Втората световна е свършила и светът отново върви напред. В България се е установила (след реки от кръв!) комунистическа диктатура. Диктатура ще рече, че онези от снимките по-горе диктуват какво ще се случва, а всички останали нямат право на мнение. От Москва пристигат стотици хора с руски паспорти, отгледани и обучени да бъдат верни на комунизма. Това са рецидивисти от български произход, избягали от правосъдието и приети в СССР. Те са обучени в налагане на диктатурата на пролетариата (пролетариат - хората от снимките по-горе!) без капка съвест и без капка жалост. Измежду тях е и Гошо Тарабата (по-известен като Георги Димитров), който става шеф на България. По време на кланетата той изпраща от Москва телеграма до БКП със следния текст:

И никакви съображения за хуманност и милосърдие не трябва да играят каквато и да е роля

… а очите му добри …

Към последната, четвърта част: ПРОДЪЛЖЕНИЕ




Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3636604
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930