Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2014 13:18 - Русофилство, или омраза към Запада?
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 4765 Коментари: 5 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Written by Frujin

У нас почти няма истински русофили в нормалния смисъл на думата. Както добре знаем, средният българин трудно “обича” и има сериозен проблем да “уважава” когото и каквото и да било, … дори и самия себе си. За сметка на това, у нас е пълно с едни други хора, които аз наричам русофилистици. Тяхната движеща сила е омразата към западния свят и неговата култура, а не някаква “дълбока любов” към руския народ.

Обожанието на нашият русофилистик към Русия е на практика същото чувство, което изпитва малкият простак към големия простак, малкото хулиганче, към големия хулиган-разбойник. Стадното чувство е особено силно в провалените общности!

imageПовечето от нашите “русофилистици” са хора със сериозни личностни проблеми. Произхождащи от абсурдния Homo Sovieticus, те са негодни да се състезават за по-добър живот, мързеливи са и смятат, че някой друг е длъжен да се грижи за тяхното благополучие. Лишени от елементарна самокритичност и скромност, те са неспособни да приемат мястото си в обществото, и винаги търсят някаква външна причина за собствената си посредственост.

Те намират тази причина в “злия запад”, в “Америка”, в “педалската Европа”, в “чуждите компании-колониалисти”, и т.н. Те мразят безкрайно силно “запада” за неговия прогрес и за свободните му хора, които успяват да водят нормален живот. Те мразят хората, които се справят по-добре от тях. Това е онази пролетарска злоба, която изпитва неграмотния хамалин, към онези хора, които му плащат надницата.

Зомбираните “русофилистици” са фенове или на БСП, или на АТАКА. Те мечтаят за “провал” на Западния свят. Те тайничко (и не толкова тайничко!!) злобно искат да го видят паднал на колене. Те искат да “смачкат” свободния, нормален човек. В омразата си, те мечтаят да го стъпчат, да го ритат, да го съборят в калта, да го изцапат, … и така да го принизят до себе си.

И ето – Путин се държи като проста мутра-бензинджия, дърви се на запада, и това доставя перверзно удоволствие на нашите русофилистици. Червеното хулиганче обожава големия разбойник:

Майка ви педалска, Крим е руски!! К’во ми се пра’ите с големите си заплати, с новите си коли и с къщите си, бе… аре мрете в калта, педераси, аз да ви е** ***ата !”

Тази злоба, омразата, … те намират място в едни чисто празни мозъци, създавани лабораторно,… с години! Ето, вижте на картинката сканирана извадка от протокол, гласуван на пленум на селяндурите-политици (БКП). От началото на 70-те! Прочетете внимателно какво пише там и осъзнайте какво точно означава написаното. Това е едно от многото решения за предумишлено убийство на един цял народ!

image

www.frujin.com/



Гласувай:
16



1. batogo - !!!:))) Поздрав!Много точно, а новият термин е като изстрел от снайпер!
03.10.2014 16:20
"Повечето от нашите “русофилистици” са хора със сериозни личностни проблеми. Произхождащи от абсурдния Homo Sovieticus, те са негодни да се състезават за по-добър живот, мързеливи са и смятат, че някой друг е длъжен да се грижи за тяхното благополучие."
цитирай
2. defender - .
03.10.2014 16:54
Да, големи проблеми имат тези "личности".
цитирай
3. vmir - Точно:
03.10.2014 17:44
"Обожанието на нашият русофилистик към Русия е на практика същото чувство, което изпитва малкият простак към големия простак, малкото хулиганче, към големия хулиган-разбойник. Стадното чувство е особено силно в провалените общности!"
цитирай
4. josarian - Абсолютно споделям казаното то вас,
03.10.2014 21:38
уви истинските българофили са малко. Дори русофили истински няма - само путинофили и съветофили.
цитирай
5. nkf - Само истински, неограничен, ра...
04.10.2014 21:59
Само истински, неограничен, радикален капитализъм би поставил на място представителите на цървул - лумпениата. Мечтата ми е в България да има истински див капитализъм, и между впрочем, това би било най-ефективната форма на декомунизация и лустрация.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3625333
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031