Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2015 21:30 - Русия ни третира като уплашен заек
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 6942 Коментари: 15 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Русия се меси във вътрешните работи на България, това бе посланието на държавния секретар на САЩ. Той каза, че не е хубаво Русия да отмъщава и употреби думата два пъти. Русия се държи с България като мечка с уплашен заек. Това заяви в "Лице в лице" журналистът Иво Инджев, коментирайки посланието на държавния секретар на САЩ Джон Кери.
Меродавни американски източници цитират, че СССР е загубил Студената война, но се опитва да се меси във вътрешните работи на чужди народи.Кери специално дойде на посещение в България. Как така съвпадна с посещението на британския вътрешен министър и предстоящото на Генералния секретар на НАТО. Разполат явно с някаква информация. Посланието е - че България може да е най-слабото звено в НАТО и ЕС, но няма да позволим пробив.Нали Путин посочи България като враг на гигантска  Русия, каза още Инджев.

Кери директно обвини Русия, че подкупва български политици, заяви той.

Голям срам е за България, че руски политици ни се подиграват - Рогозин, Чижов. По руските телевизии тече масирана антибългарска кампания. Произвеждат се филм след филм. Показват всичко грозно в България и го приписват на Европейското иго. Като се държим като малки и незначителни, не можем да очакваме друг подход, освен такъв както Мечка се държи с уплашен заек, образно и гневно посочи Инджев.
frognews.bg/news_84368/Ivo-Indjev-Rusiia-ni-tretira-kato-uplashen-zaek/



Гласувай:
22



1. penchoan - Целуване на американски задници ...
16.01.2015 21:51
Целуване на американски задници патриотизъм ли се нарича? Америка директно и без всякакво стеснение купува български медии на Прокопиев и има наглостта да ни чете морал!
цитирай
2. pepikomentatora - Целуване на американски задници ...
16.01.2015 22:03
penchoan написа:
Целуване на американски задници патриотизъм ли се нарича? Америка директно и без всякакво стеснение купува български медии на Прокопиев и има наглостта да ни чете морал!


Точно ти имаш отчайваща нужда от уроци по морал.
цитирай
3. pepikomentatora - penchoan,
16.01.2015 22:06
всички путлеристи имат стряскаща нужда.
цитирай
4. josarian - АМЕРИКАНСКИ, РУСКИ - ВСЕ ТАЯ.
16.01.2015 22:10
penchoan написа:
Целуване на американски задници патриотизъм ли се нарича? Америка директно и без всякакво стеснение купува български медии на Прокопиев и има наглостта да ни чете морал!

ТЕЗИ ДНИ ПЪК ДРУГАРЯ ТИ МИТЬО ГЕСТАПОТО ПОЛУЧИ ДАР ОТ ДРУГАРЯ ТИ МЕДВЕДЕВ ЗА ПРИНОСА НА ВЕСТНИКА МУ ВЪВ ВЪЗХВАЛЯВАНЕТО НА ПУТЛЕРИСТКА РУСИЯ. ЗАЩО НЕ РИВЕШ ЗА ТОВА. ХАЙДЕ СЕГА ИДИ ЦУНИ МУ ДУПЕТО НА ДРУГАРЯ ПУТЛЕРЧО - Я КАКЪВ Е КРАСАВЕЦ, ИСТИНСКИ ВАРЯГА.
А ПРОПО, ИМАМ ЕДНО ПИТАНЕ: ТИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ЛИ РИВА, КОГАТО ТОРБАТА С ЛАЙНА КУПИ 80% ОТ БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ, М? ИЛИ СЕДЯ КАТО ЗАЕК В ДУПКА, ЗА ДА ЧАКАШ ДА КВИЧИШ ПО ОМРАЗНИТЕ ХАМЕРИКАНЦИ, КАТО ДОЙДАТ ДА НИ КАЖАТ, ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИМ - ЩЕ ЛИ СМЕ РОБОВЕ, ИЛИ НЕ!?
цитирай
5. vencivaleri1951 - Русия да ни отмъщава!?
17.01.2015 09:52
Къде чухте Кери да предупреждава руснаците да не отмъщават на България както тълкува изказването му Инджев вземайки от думите на държавния секретар изказ относно Украйна. Смятате ли че на Кери му е нужен български микрофон да каже нещо на колегата си Лавров с когото си говорят ежеседмично. След това защо им е на руснаците да ни отмъщават след като си имаме политическа класа която го прави далеч по ефективно. Само сметнете през последните няколко години колко милиарда хвърлиха на вятъра или откраднаха. В Белене зариха поне 1 милиард лева, отделно ще ни осъдят поне за още толкова. В Южен поток зарихме поне 100млн и сега заради натиска на янките ни заобикалят. Вие имате ли представа какво ще ни струва да дръпнем тръба с еднометров диаметър от Бяло море? Тук са поне 3 милиарда без да включваме правото на строеж от гърци или турци. Всичко това за какво? Пак да купуваме руски газ, но от турци или гърци на далеч по високи цени. Като сложим и трите и половина милиарда/до сега/ които Плати държавата за КТБ, /а рекапитулацията тепърва предстои/ се оказва че са загробени близо 10млрд евро през последната "петилетка" България в момента е задлъжняла с 22млрд лева като държавен дълг и три пъти повече като корпоративен. Тоест Дългът ни е почти равен с годишния ни Брутен продукт. За какво им е /пак питам/ на руснаците да ни отмъщават като си имаме Станишев, Борисов, Плевнелиев... и "помияри" а ла Инджев? Истината е , че не ни броят за живи в Русия. Който чете и гледа руските медии е забелязъл , че отсъстваме там въобще. Съобщават за нас обикновено покрай други новини-например Кери е на посещение в България. ..
Южен поток го спираме защото българската страна спря проекта...
цитирай
6. josarian - чичо Венци, ти отново по стар комунистически почин манипулираш фактите.
17.01.2015 11:14
Кери дойде за да подкрепи България, да и вдъхне кураж срещу Путлер, който си мисли че е 1980 година. Руснаците искаха да строят Южен поток против правилата на Евросъюза, няма смисъл да говорим за това в момента. за крадливи и алчни политици не ми говори - именно твоите съпартийци и съмишленици, които така пламенно защитаваш, попиляха България. И то за трети път за последните 70 години. Нека припомним - социализма свърва тогава, когато свършат парите, взети на заем, парите на другите. А в путлеристка Русия отдавна тече антибългарска информационна кампания.
цитирай
7. sestra - Нищожните самосъзнания неизменно виждат господари и
17.01.2015 12:11
послушни, социален сексизъм, жалко, в подчинено послушание съществуване, хвърлящо вина за своето неблагосъстояние винаги върху някого, без значение кой, стига да е удобен за целта. . Такива до там са се научили да живеят и до там виждат. За приелия подчинен модел на съществуване няма свободни хора и тяхната воля за победа над сумраците в съзнанието е извън всички граници на въображението.
цитирай
8. vencivaleri1951 - Нищо не манипулирам чичовото
17.01.2015 12:12
[/quote]

България в момента има 4три пъти по голям външен дълг отколкото през 90те и на практика без никакви активи освен задължителния резерв. България в момента е без договор за газ, с изтичащ като срок на годност тази година 5 ти реактор и след две година шести/Козлодуй/. С какво наруши Южен поток Европейското законодателство след като режимът на газопровода е едно към едно с този на Северен поток. Южен поток е подписан преди влизането в сила на решението на Евросъюза относно собствеността на газопровода. Ето в момента всичко е по правилата на ЕС -тръба до средиземноморски бряг не минаващ през територия на ЕС и хъб от който всеки може да си дърпа тръба колкото иска. Тоест европейското правило ще ни оскъпи газта в сериозен процент /доста по дълго трасе което ще строим на 100% с наши средства, а не 50% като преди, тръба по която минаваха около 16 млрд м3 газ за турция остават скрап под земята. Лишаваме се от сериозна транзитна такса,но за сметка на това и ще купуваме "диверсифициран" газ от турци или гърци-пак руски но с транзитен сбор отгоре. Това са фактите и къде е манипулацията. Виж , от югословската криза след Югословските народи пострада най-много България. Тогава пак ни идваха /дори президент/ на гости англичани и американци, дадохме коридор...и загубихме руския пазар, започнахме да плащаме висока цена за газ. Сега с Украинската криза след украинските народи най много го отнасяме отново ние. Колкото ни компенсираха първия път , толкова ще ни компенсират и сега. Ние сме във фалит и това само хипопотамите не го усещат.
Колкото до "съпартийците" ми. Прав си...членувал съм в една и съща партия с изброените от мен в предишния коментар/ Станишев, Борисов, Плевнелиев/ И аз като теб се срамувам от тях и смятам , че имат укоримо поведение.
За социализъма:
Исторически не си прав. Когато обществото е в криза/война, бедствие/ винаги се взимат социални/социалистически/ решения. Купони, силно прогресивни скали на облагане, помощи, национализиране на банки/ САЩ/:)
цитирай
9. pepikomentatora - Нищожните самосъзнания неизменно ...
17.01.2015 12:27
sestra написа:
Нищожните самосъзнания неизменно виждат господари и послушни, социален сексизъм, жалко, в подчинено послушание съществуване, хвърлящо вина за своето неблагосъстояние винаги върху някого, без значение кой, стига да е удобен за целта. . Такива до там са се научили да живеят и до там виждат. За приелия подчинен модел на съществуване няма свободни хора и тяхната воля за победа над сумраците в съзнанието е извън всички граници на въображението.


Най-новата шизофренична глупост, която чух, е: филмът "Аватар" възхвалявал предателството.
Hе знам колко луд и какви дяволи трябва да гонят човек, за да измисли подобна дивотия.
цитирай
10. apostapostoloff - Стига вече с тия чудовищни идиотщини бе, идиотчета!
17.01.2015 17:15
България няма НИКАКВА НУЖДА нито от АЕЦ Белене, нито от Южен поток. И толкоз!
цитирай
11. blackpredator - фърчило, /авиаторе по Венци/ :)
17.01.2015 17:37
общо взето твоята позиция е, ако в едно заведение има две маси и ако рекията от една и съща марка на едната струва 5 лева, а на другата 50, ти да седнеш на последната.

кви 50 лева бе, афифаторе????!
цитирай
12. blackpredator - сестрице,
17.01.2015 17:40
sestra написа:
послушни, социален сексизъм, жалко, в подчинено послушание съществуване, хвърлящо вина за своето неблагосъстояние винаги върху някого, без значение кой, стига да е удобен за целта. . Такива до там са се научили да живеят и до там виждат. За приелия подчинен модел на съществуване няма свободни хора и тяхната воля за победа над сумраците в съзнанието е извън всички граници на въображението.

ако сложиш на кантар споменатия от теб "социален сексизъм" и ексхибиционизма на блоговите недотамнакапитализирани "пеперудки", то за тая черна дупка, "сумраците в съзнанието", далеч надхвърлят всички граници на въображаемата светлина...
цитирай
13. josarian - Това ми звучи малко шизофренично, честно казано...
17.01.2015 20:57
blackpredator написа:
общо взето твоята позиция е, ако в едно заведение има две маси и ако рекията от една и съща марка на едната струва 5 лева, а на другата 50, ти да седнеш на последната.

кви 50 лева бе, афифаторе????!

цитирай
14. sestra - А това звучи като словесен битпазар.
18.01.2015 13:22
blackpredator написа:
sestra написа:
послушни, социален сексизъм, жалко, в подчинено послушание съществуване, хвърлящо вина за своето неблагосъстояние винаги върху някого, без значение кой, стига да е удобен за целта. . Такива до там са се научили да живеят и до там виждат. За приелия подчинен модел на съществуване няма свободни хора и тяхната воля за победа над сумраците в съзнанието е извън всички граници на въображението.

ако сложиш на кантар споменатия от теб "социален сексизъм" и ексхибиционизма на блоговите недотамнакапитализирани "пеперудки", то за тая черна дупка, "сумраците в съзнанието", далеч надхвърлят всички граници на въображаемата светлина...

цитирай
15. yohnny - А, не, вече не.
18.01.2015 15:57
Вие не се държите като малки и незначителни, вие СТЕ малки и незначителни.
Приписвали грозното в Бг на Евр. И слава, Богу. Правят го защото са етични.
Иначе щеше да излезе, че грозното си е наше. Каквото е.
Не представлявате голям интерес нито за едните, нито за другите.
Те си общуват посредством вас.
Преди време Б.Василев разговаря с един руснак (не запомних кой) и накрая го попита - какво иска Русия от България. Човекът - забележете - СЕ УСМИХНА и каза "Русия нищо не иска от България".

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3625448
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031