Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2015 09:30 - Сектор сигурност в България се командва от сарайско-библиотекарската групировка
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1370 Коментари: 0 Гласове:
3



  Атанасов: Може да се наложи да защитим Местан в НС image

Потърсете шефа на бюрото за контрол на СРС Б. Рашков и се поинтересувайте има ли сигнали за подслушване по време на протестите. Всички имахме усещане, че те се контролират, премиерът Орешарски тогава публично казваше "ние знаем". Имаше достатъчно информация, че има контрол над протестите, заяви по БНТ председателят на вътрешната комисия Атанас Атанасов.


Ще настоявам да се изиска всичко, събрано в бюрото на г-н Рашков. Имало е координирана операция между ДАНС, ДАТО и МВР и не става въпрос за просто подслушване, а за контрол на трафични данни. Нещата са започнали по сигнал; проверявани са държавни служители, за които е имало данни, че ходят на протести.

Най-силното оръжие в политиката е истината, не съм си позволил никога да изнеса непроверена информация, увери той.

Секторът за сигурност в България се командва от сарайско-библиотекарската групировка, каза Атанасов. Непокътнато до този момент. Овладяването на службите е за прикритие на обръчите от фирми и нагласените обществени поръчки. Всяко едно назначение става със заповед на министъра по предложение на главния секретар, каза Атанасов. Изразил съм отношение към Лазаров още преди изборите, този човек е отговорен за определени провали в МВР, той няма професионални качества за поста. Ако той запази поста си, мотивацията ми да подкрепям това мнозинство ще намалее, предупреди Атанасов и посочи, че следващия главсек трябвало да има 10-15 г. професионален стаж, но без продължителна кариера в централните поделения на МВР заради обвързаностите там. Той констатира обща управленска немощ в МВР.

ДПС и самият Местан са в много тежка ситуация. В резултат на дългогодишната лаковия днес те са изолирани и изоставени, вкл. и от коалиционния си партньор. Все още не са им прекъснати икономическите лостове, затова всяка седмица се изплакват кой техен човек е отстранен, а това ознава прекъсване на поредната корупционна схема. Местан има тежък проблем вътре в партията, той не е представител на икономическо-олигархичната структура, нещата се командват от сараите и той се чувства некомфортно. Може да се наложи да го защитим в НС, смята Атанасов. Ако се получи разрив и ако той застане не на страната на икономическо-олигархичната структура, трябва да му се помогне да пробие изолацията. Затова се вади и картата с Възродителния процес. Местан е агресивен към нас и патриотите, очаквайки, че може да му се отвори вратата към ГЕРБ, прецени Атанасов.
frognews.bg/news_85567/Atanasov-Moje-da-se-naloji-da-zashtitim-Mestan-v-NS/



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3636357
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930