Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2015 11:29 - Осман Октай пред Фрог: Службите унищожават ДПС заради НАТО
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 3244 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  image Осман Октай

В пощенската кутия на Методи Андреев са попаднали копия от истинския архив от доносите на Местан. Познавам добре лидерът на ДПС, защото го бях канил в моя екип навремето като говорител на партията. Имам претенции да го познавам като тип модел. Познавам неговия слугинаж. Няма как да няма обслужване от негова страна на предишните служби за сигурност с подобни доноси, коментира пред Фрог нюз Осман Октай.


Неслучайно доносите са предоставили в пощенската кутия на Методи Андреев. Като висш шеф на Комисията той знае как законно да борави с тези документи. Това е начало на разрушаването на модела на Доган. Тази партия вече е вредна за България, заплаха е за националната сигурност, категоричен е Октай.

 

Досието на Местан е извадено, не е унищожено. Голяма част от архивите на Държавна сигурност по времето на ген. Семерджиев под предлог, че са унищожени, са изнесени и са на разположение на различни центрове. Те са попаднали в сейфовете на различни групировки с цел изнудване и контролиране, обяснява Октай.

 

При прехвърлянето на досиетата на Лютви Местан и на Доган от Шесто управление в Първо главно управление остават публично неизвестни. Неслучайно се публикуват доносите на Доган само от Шесто. Голяма част от всички разкрития за агенти от Първо главно управление не са публикувани, както и архивите на военните.

 

Лютви Местан направи политическа грешка, когато заяви, че дори като агент на Шесто, не е правил доноси. Едва ли не остави внушение, че когато е бил войник е изпълнявал заповеди. Той заяви, че ако се разкрие, че е правил доноси, е готов да се откаже от политиката. Разчита, че архивите на Първо главно управление няма да бъдат публикувани. Агресията, в която се постави ДПС, откакто Лютви Местан е председател, партията е в изолация не само сред политическите формации, но и в  обществото.  Неслучайно дори когато потърси подпис за искане на вот на недоверие за министъра на здравеопазването д-р Москов, никой от депутатите от парламентарните групи не посмя да даде подкрепата си, посочва Октай.

 

Инженерите и кукловодите решиха да запазят модела Доган с друг по-умерен и диалогичен лидер в лицето на Местан. Година и половина преди това аз бях предрекъл, че така ще стане. Местан през последните 2 години постави Движението още в по-тежка ситуация. Опитват се сега да кажат на обществото, че не срещу тях е агресията и негативните настроения, а срещу мюсюлманите в България. По този начин си играят с огъня и ДПС започва да представлява проблем за тези, които 25 години обслужваха този модел.

 

Местан заради агресията стана неудобен за създателите си и те тръгват да го разрушават. Виждайки агресията в българското общество те смятат, че не трябва да има етнорелигиозна политическа формация в контекста на развитието на събитията в цяла Европа.

 

Тези, които са създали този модел, са хората от службите. Моделът е проектиран през 90-те години. Стана политическо преструктуриране на обществото по модела от времето на Луканов и впоследствие е подето от различни центрове.

 

Моделът Доган беше създаден като етнорелигиозен проект с контролирани избиратели. Държаха го в кувьоз, наречен Сараите, и като му занесат името на Цветлин Йовчев, му нареждат: "Този човек трябва да стане вицепремиер. Писанчев трябва да стане шеф на ДАНС, Драшков шеф на ДАНС... " Чрез него контролират всяка власт, затова имаше самочувствието да каже по най-глупавия начин, че той разпределя порциите, че той прави обръчите..., продължава Октай.

 

Целият преход до идването на кабинета Орешарски се контролираше от така наречената полицейска мафия. Всичките контрабандни канали в България са

координирани с полицейските служби и затова никакво престъпление не се разкрива. Неслучайно е подготвен закон, който да вкара ГДБОП в структурите на ДАНС. Кои управляват ДАНС?! Всички са били офицери на ДС. Така наречения библиотекарски институт се опита да подчини полицейската мафия. Една година повтарях, че не Орешарски управлява, а вицепремиерът Цветлин Йовчев, сочи политикът.  

 

Решението за изграждане на координационен център на НАТО в София кара създателите на модела Доган да замитат следи. Веригата като започне да се разплита, ще се стигне до тях, предупреждава Октай.
frognews.bg/news_85767/O-Oktai-pred-Frog-Slujbite-unishtojavat-DPS-zaradi-NATO




Гласувай:
9



1. sullltan - Убеден съм
10.02.2015 12:14
че повечето червени блогъри в блогбг са с досиета.
Големи доносници и много мръсни твари.
цитирай
2. josarian - Незнам дали са с досиета, но в тиквите вместо мозък имат ръждясали сърпове и чукове.
10.02.2015 12:17
Повечето са кухи елементари, дето по цяул ден се чудят ккаво да правят.
цитирай
3. nkf - Не бив ада има никакво съмнение, че ...
11.02.2015 09:56
Не бив ада има никакво съмнение, че ЦРУ започва да пипа много здраво тук. Който си мисли, че нещата ще си продължават така,както досега - лъже се. Европа и Евроатлантическият блок (в който сме и ние) е навлязъл в друг етап на своето съществуване - и това е така, откакто започна руската война срещу Украйна. Руската пета колона ще бъде обезкостена. Дори е очебийно как треперят местановци, миховци и разни други копейкаджии.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3634321
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930