Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2015 22:14 - Илиян Василев: Ще дестабилизират кабинета по три пункта
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 2402 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 15.03.2015 22:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Поръчението от Москва е да се разклати правителството, твърди бившият ни посланик в Русия image

Снимка БГНЕС

КЛУБ Z

В три основни пункта ще бъдат съсродоточени усилията по дестабилизацията на кабинета, твърди бившият посланик в Русия и анализатор Илиян Василев. Той ги щрихира във фейсбук профила си. Вижте кои са те.

Усилията по дестабилизация на правителството ще бъдат съсредточени върху три основни опорни пункта:
а - тезата за преяждане на РБ с власт - не особено сложна конструкция, която цели да изолира ГЕРБ от РБ и така да попречи деконструкцията на модела#Кой. За съжаление в РБ някои лидери не съзнават посредствените си действия. Атаките срещу РБ ще се засилват и в контекста "реформатори, които не реализират реформи". С малки изключения, това е вярно.

б - тезата, че патриотичният фронт са екстремисти националисти. Това също не е трудно да се развие като тема, още повече, че националистическото говорене, което е генетичен код на ПФ предполага по-ярко говорене. Ще направят добре, ако не наливат "масло" в стратегията на ДПС да приобщава ромите и българомохамеданите. Именно ПФ трябва да говори за стратегия за интегриране на ромите, а не да ескалира отрицателните прилагателни към малцинствата.

в - след посещението на Калфин в Москва - бъдете сигурни, че АБВ ще потърси възможност да напусне коалицията или да увеличи цената на своята подкрепа.

Не се заблуждавайте - поръчението от Москва е да се дестабилизира това правителство или в най-лошия случай изолира от РБ и насочи към по-безопасна схема с подкрепа на ДПС и АБВ.

За голямо съжаление сигналите от Москва съвсем не са за промяна в политиката на Путин, напротив. Скоро ще разберете, прогнозира Василев.
clubz.bg/16047-iliqn_vasilev_shte_destabilizirat_kabineta_po_tri_punkta




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. slavimirgenchev1953 - Във всички
15.03.2015 22:31
случаи ще има саботажи, провокации, придизвикване на конфликти. Защото на тези избори другариатът ще загуби смъртоносно. Това ги плаши страшно. И са мобилизирли целия си тъпанариат да насъсква хората срещу НАТО, ЕС, САЩ. По всички медии и педии, даже тук, където цървулиатът е особено проз.
цитирай
2. aboychev - ДА
16.03.2015 02:16
slavimirgenchev1953 написа:
случаи ще има саботажи, провокации, придизвикване на конфликти. Защото на тези избори другариатът ще загуби смъртоносно. Това ги плаши страшно. И са мобилизирли целия си тъпанариат да насъсква хората срещу НАТО, ЕС, САЩ. По всички медии и педии, даже тук, където цървулиатът е особено проз.

БОЙ ПОСЛЕДЕН (?) Е ТОЗИ,
ДРУЖНО ВСИ ЩЕ ВЪРВЯТ
С ИНТЕРНАЦИОНАЛА
ПУТИНЯЦИТЕ ДА УТВЪРДЯТ
цитирай
3. apostapostoloff - Кауза пердута е това-
16.03.2015 06:28
Путкин все не може да повярва, че днешна Русия е една средно голяма страна без индустрия, производство, наука и изкуство. Тя е само едн обикновен доставчик на суровини. Досущ като Саудитска Арабия например.

Русия днес няма нищо общо със СССР и не притежава и една десета от мощта на комунистическия колос. Пък и Б. Б. нагледно им показа, че днешните управници на Русия са бая тъповати и той си ги разиграва като маймуни.

Да не говорим за това, че ние, страните от НАТО, имаме двайсетократно военно превъзходство над ретроградната, изостанала и прогнила Русия.
цитирай
4. vmir - Една бойна баба на първа е цвъкнала, че Путлер увеличил бюджета на Русия 22 пъти.
16.03.2015 16:42
Написах само, че и 220 пъти да го увеличи, руския бюджет пак си остава на път да изостане зад производителят на айфони Епъл, а бабата (която иначе го играе фенка на викоките технологии), ми изтри коментара.

Високите технологии са игра за умни хора, а не за неграмотни пропагандатори като тази баба - терористка и Кушела, който сочи произведеният с американски машини в Китай айфон с надпис "руский" за атрибут на руската мощ и напредък.

цитирай
5. podvodni - Ю бряяя! Значи, проблемите на бат ...
16.03.2015 20:26
Ю бряяя!
Значи, проблемите на бат Тиквун ще бъдат дело на Путин, независимо, че ясно доказа (за има-няма 4 години от първият си мандат и няколко месеца от вторият си), че е пълен некадърник и зависми по всички направления и работи против интересите на България и ще отнесе дървото, пък може и да се прости с тиквата си поради надигащ се народен гняв.
Смех!!!!
цитирай
6. mamkamu - :)
16.03.2015 22:19
О, те тия три опорни точки ни станаха ясни, още преди господина да се изкаже. Някак си се набиваха на очи, когато изведнъж вкупом от различни медии започнаха да ги разпространяват. Дългата ръка на Путин никак не е за подценяване. Това обаче не променя факта, че ПФ никак, ама никак не е читав :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3640321
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930