Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2016 21:28 - Внимание - идва турската русалка*
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1588 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 07.01.2016 21:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
imageНавремето имах един шеф, лека му пръст, казваше "Няма никакви проблеми, когато разбойниците трябва да ограбят плячката. Проблемите идват, когато я разпредѐлят".

Гледам днес една отломка, бивш господин Голямата работа, на който за ден му показаха, че когато си повярваш, че си много голяма работа, идва онзи, който наистина е Голямата работа и ти изплющава една мазна баница зад врата, взима ти ес класата, охраната и другите неща, които ти е дал и ти оставя само уплашената физиономия, която след катарзис** дава пресконференция и обяснява, какви големи разбойници са били вчерашните му приятели и как той не знаел, не предполагал, бил в заблуда и още алабалистики, само пропусна накрая да каже (по Пулев) "Продължаваме напред"! Щото той продължава, този фарс ще ескалира, а ние ще бъдем наблюдатели, мислейки, че те са пред нас, а както винаги те ще са зад нас и то не с добри намерения.
Дежавюто с назначения банкер (помните ли го?) е неизбежно. Неговите импровизирани пресконференции (Дачков, Кулезич, разследващи сайтове и личен сайт) не дадоха голям, да не кажа никакъв, резултат и той замлъкна напоследък, а не е като да няма какво да каже. Защо не го казва, знае само той. Ние сме чели за омертата по книгите и се досещаме само и освен да стискаме палци, онова, което е заключено при двама нотариуси от него, да излезе някой ден на бял свят и то във време, в което нещо ще произтече от това, защото в България много неща се случват, но в сутрешните блокове, после никой не е виновен и всички са бели гълъби, пухкави котенца, а ние ако сме искали сме можели да правим секс с тях преди 5 години. Нищо, че те правят с нас 25, важното е тук да се бием в гърдите, че сме можели, но просто не сме искали, щото не ни пука и не ни е важно, щото си имаме по-важни неща, щото ни мързи, щото може някой друг да се размърда, щото е зима и е студено, а после е лято и е горещо.
Пиша всичко това, щото във филмите винаги има конфликт между добрите и лошите, а в нашият филм конфликтът е само между лошите, като този кастинг и сюжет е създаден от нас, или хайде, да не е съвсем само от нас, но с нашето любезно съдействие.
И за да не става твърде дълго да ви кажа.
Винаги е добре, когато разбойническите групировки се разцепват. Но нека не прибързваме с радостта. Да не се изненадаме и ние като юнака, който отрязал главата на ламята и оттам израснали две. Понеже тук и юнак няма, а някакво сложно турско харакири, а след него знаем идва турската русалка, която от кръста нагоре е риба, а надолу е мъж. После знаете как е. 25 години демокрация е.


*турската русалка, която от кръста нагоре е риба, а надолу е мъж.
**катарзис - периодът от Коледа до Ивановден.

image

 

  Теодор Михайлов



Гласувай:
6



1. getmans1 - След такива големи пушилки и на д...
07.01.2016 21:51
След такива големи пушилки и на дванайсет нотариуса едва ли мож повярва!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3626598
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031