Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2016 10:57 - Weelcome в Мутриленд! Земята на селския бек Динко
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1848 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 11.03.2016 11:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
SHARE

image Динко, пичове, НЕ е патриот, както, неясно защо, смятат мнозина. Динко е олицетворението на именно това беззаконие, което ви плаши и тормози повече от 25 г.: мутренската самоувереност, че законът важи единствено за другите и той, и другите като него могат – и правят, каквото си искат, пише адвокат Николай Хаджигенов. Препечатваме коментара от блога му. Заглавието е на Ureport. (Впрочем, от днес Динко Вълев вече е прочут и във Великобритания, благодарение на таблоида Daily Mail).

След участието си в отвратителния миманс тази сутрин в бТВ (вчера – б.р.), спретнат с цел да замажат колосалния гаф, който направиха, обявявайки преди дни Динко за герой (?) и след като цял ден слушам безумни коментари от иначе образовани и уж грамотни люде, ми се ще да ви обърна внимание върху няколко съществени неща, които така и не успях да кажа в предаването.
    Още по темата: Първо, Динко НЕ е пазил държавната граница! Не. Динко е ходил на лов за хора!!!!!!!!!!!! И не само е ходил многократно за лов на хора, той се гордее с това и както видяхте, Динко НЕ изпитва не само срам, разкаяние, угризения и прочие нормални човешки чувства, които би изпитвал, ако можеше или ако в разказваната от него приказка имаше поне нещо вярно. Не. Динко смята това за правилно и наистина се чувства герой. Динко, уважаеми пичове, НЕ е патриот, както, неясно защо, смятат мнозина. Извършеното от него и хората му са множество престъпления, за които във всяка една нормална държава вече щяха да са на един етаж под този на бай Ставри* Динко е олицетворението на именно това беззаконие, което ви плаши и тормози повече от 25 г. Мутренската самоувереност, че законът важи единствено за другите и той и другите като него могат – и правят, каквото си искат. И не, не си мислете, че Динко е герой. Не е. И не, не е заловил единадесет души с голи ръце, набивайки зверски няколко от тях. Най-вероятно са били въоръжени с ловно или с незаконно оръжие и точно затова приятелите му са се омели навреме, за да махнат оръжието и да прикрият факта, че са организирали незаконен, въоръжен отряд с който ловуват хора… Не виждам смисъл да обяснявам за пореден път каква е разликата между бежанци и туристи. И след като в Средец застреляха беззащитен бежанец и потулиха случая, както правят обикновено, бих искал да ви обърна внимание, че ако сред всичките тези бежанци е имало дори един, не терорист, просто някой служил в армията или взел участие във бойни действия, от Динко, незаконните му формирования и подобните нему нямаше да има и следа. Толкова по въпроса това бежанци ли са или терористи. И последно, Динко и тези като него не са спортисти. Истинските спортисти са в залите, изправят се срещу други като тях и най-вече: знаят какво е страх! Най-големият противник във всеки един от нас се крие в самите нас. Едва когато преодолееш себе си и собствените си страхове, тогава можеш да се изправиш и да победиш равностоен или по-добър противник. Науката в лицето на психиатрията отдавна е доказала, че неизпитващите страх са лишени от възможността да изпитват емоции.
И да, наричат се психопати…
image Динко Вълев Последно и ви оставяме. Покрай множеството други неща, които правим ежедневно, имаме огромното удоволствие и привилегия да общуваме с множество настоящи световни и европейски шампиони, всеки от тях изиграл по няколкостотин международни срещи, притежаващи десетки, стотици медали от състезания, като повечето от тях са носители на многократни световни и европейски титли. И повярвайте ми, тези момичета и момчета или просто хора са съвсем нормални и обикновени наглед, и ако не ви кажа, няма да разберете, че пред вас седи петкратен световен шампион, да речем. Скромни, умни, будни, добри, интелигентни – това са истинските спортисти. Динко и динковците са просто неуспели, неуки и комплексирани варвари. Свикнали те да са законът. Законът на глутницата и на грубата сила. И да. Днес, динковците ловуват бежанци, което някои приемат за допустимо и едва ли не за нормално. А, утре? Когато няма да има бежанци? Динковците ще спрат ли да ловуват хора и да налагат юмручно си превъзходство? Риторичен въпрос… Добре дошли в Мутриленд!   * – „при Бай Ставри“ е жаргон за „в затвора“. Изразът идва от комедията „Опасен чар“: „Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор… От мен един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен“. Спорът между Динко Вълев, Нидал Алгафари и адвокат Николай Хаджигенов в студиото на бТВ



Гласувай:
6



1. josarian - Съдейки от четирите минуса, заключавам, че за четирима фашиста селският бек Динко е патриот:)
12.03.2016 11:36
Поглеждайки в статистиката, установявам, че фашистите са червени и е твърде вероятно да са оливие, аррен13 и 1997, четвъртият е неизвестен за мен поборник за червеносвинско минало. В тази връзка, ще да кажа, че от натръшкването на 11-те сирийци по метода на селския бек, до газовите камери за неарийци има една крачка - като левия е с цървул а десния с ботуш:)
цитирай
2. izmami - БРАВО, ТОВА Е ИСТИНАТА!
13.04.2016 17:18

ПИСНА МИ ОТ ТАКИВА ПРОСТИ МАЛОУМНИЦИ, АМА ДОКАТО ТИКВАТА И ДС СА НА ВЛАСТ САМО ТАКИВА ШЕ СЕ ВЪДАТ - ТЕ СИ ГИ ГЕНЕРИРАТ!

цитирай
3. izmami - а, тия дето го подкрепят нека да се ...
13.04.2016 17:35
а , тия дето го подкрепят нека да се замислят че днеска са сириици а утре може да малтретира и вас!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3620526
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031