Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2016 08:30 - Знаете ли каква е разликата между нас, нормалните хора, и червените свине?
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 2656 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 17.04.2016 10:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 За нас, нормалните хора, всички убийци, садисти, терористи и мъчители на човешки души са под един знаменател - без значение на политическа принадлежност, раса, религия, националност - те просто са убийци, престъпници. За червените свине обаче, една точно определена част от душегубителите са незабравими герои - техните славни червени убийци, техните невероятни червени терористи, техните справедливи червени човекоядци, техните незабравими червени садисти - борци за червеносвинско минало и бъдеще... 
Пиша този постинг разярен, по повод на това, че някаква комунистическа мърша,
Крумчервеносвет, ме обвини, че лъжа подло в мой постинг "В навечерието на атентата: Велики четвъртък 1925г", и че зова за кръв и едва ли не за някакво отмъщение. След което ми изрецитира цялата наизустена тирада, която им е спусната от време оно от Позитаник 20 и техните смехотворни вождове - за това , че поднасяме историята преиначена, едностранчива, изрецитира ми половината поема на Гео Милев "Септември" , припомни ми, все едно за пръв път чувам, за шлеповете, за кървавата Марица, за Ястребинчетата, за Митко Палаузов, за отрязаните глави на партизаните, за мандрите, за Овчарчето Калитко, за чичко Ленин Гей Сифилистиков, за Тимур и неговата команда, за Павлик Морозов и неговия татко, за таткото на всички народи Йосиф Висарионович Човекоядский и тн и тн - цялата комунистическа прокиснала помия, която е лочил още от съвсем мъничко комунистче. На въпросния червен кенеф ще кажа, че не само че не зова за кръв и отмъщение, а че съм убеден пацифист и миролюбец и че съм против всякакво насилие, камо ли убийства. Кървавите убийства, атентати и мъчения са тяхна, червеносвинска, територия. А историята трябва да се знае такава, каквато е. За да могат поколенията да знаят и помнят какви са ги вършили предците им - и червените и пембените и белите и никога да не повтарят грешките им. Миналото си е минало, то трябва да се знае такова, каквото е а не преиначено, пречупено през едностранчивата и несправедлива червеносвинска призма. Комунистическите кенефи забравиха как в продължение на 70 години ни поднасяха само своята част от историята, като услужливо за себе си мълчаха за кръвожадната част от личните си изпълнения. Е, не - няма да стане тая - всичко трябва да се знае. За да могат децата ни да знаят утре, когато застанат пред урните, за кого да гласуват - за славното човекоядно и терористично минало на Червивата 120 годишна Пача, за Георгитарабовци, Крумбелосветовци, Кухелевци, Венцивалерчета, Оливиета, 1997, Шекериади, Гадолюбия, подводничари, Жабляновци, Гоцевци, Премяновци /дето изкормват и секат хората като прасета/, Газдовци, Мирчоспасовци, Митьогестаповци, Миковци и прочее комунистически примати, или да гласуват за нормални хора, нямащи нищо общо с гореописаните питекантропи...
 Та така по повод на червената помия, която се опитват отново да ни поднасят червените свине - отваряйте си очите и не позволявайте, драги съблогъри, привърженици на кървавите комунистически човекоядци да не се опитват да ви дават акъл и да ви учат на ум и разум. Тяхното място е в презрения, мръсния канал на Историята! 
И още нещо - предупреждавам всеки червен кенеф, привърженик на комунистическата човекоядна секта, че ще го нося като парцал из блога, ако се осмели по някакъв начин да ми приписва и вменява подобни гадости!!



Гласувай:
12



1. getmans1 - За тях пацифизма е грях и гейщина. ...
17.04.2016 08:46
За тях пацифизма е грях и гейщина.

Страхливеца Кукушел се надява да станат размирици като в Македония, че в суматохата да си изпробва новото пушкало дето правело дупки като топ.

Тоя се праска за „прероден“ Ботев а в същност е едно страхливо менте, щото Ботев тръгна да прави суматоха а не да я чака.

Такива имат лайна в главите си вместо мозъци!
цитирай
2. josarian - Направо ми се повдига от тия серсеми, Гетманс...
17.04.2016 08:51
getmans1 написа:
За тях пацифизма е грях и гейщина.

Страхливеца Кукушел се надява да станат размирици като в Македония, че в суматохата да си изпробва новото пушкало дето правело дупки като топ.

Тоя се праска за „прероден“ Ботев а в същност е едно страхливо менте, щото Ботев тръгна да прави суматоха а не да я чака.

Такива имат лайна в главите си вместо мозъци!

цитирай
3. slavimirgenchev1953 - Така или иначе
18.04.2016 12:10
са нещастни хорица. Плюй им връз суратя и ги отмини!
цитирай
4. staler - разнасяи ги като свиня мазен вес...
23.04.2016 17:43
разнасяи ги като свиня мазен вестник,брат,само така---ротфронт!!!! ,какво би добавил другаря сорос...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3625361
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031