Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2016 22:27 - Предателската роля на българските комунисти и мръсната роля на съветските комунисти за окупирането на България от СССР
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 2354 Коментари: 6 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 МНОГО ДОСТОЙНО И АРГУМЕНТИРАНО УЧАСТИЕ НА ГЕОРГИ БОЗДУГАНОВ В БНТ - "История. bg".

Боздуганов, единствен от четиримата участници, защити истината за съветската окупация на България след Втората световна война. Отдаде заслуженото на достойните български политици преди и по време на войната, и главно на Цар Борис III, които успяват да запазят живота на българите в най-страшната война. И изтъкна предателската роля на българските комунисти и мръсната роля на съветските комунисти за окупирането на България. 
За пореден път стана ясно, че акад. Георги Марков и проф. Искра Баева всъщност защищават повече днешна Русия и комунистическата гледна точка за историята, отколкото документалната истина и българската позиция. Страшно е, като си помисля с какви лъжи тези двамата пълнят главите на младите хора все още. Нима трябва да минат още 70 години, за да разбере и последният българин, че ролята на Съветския съюз по отношение на България е само една: СССР е окупатор и експлоататор на страната ни близо половин век. Затова и не само България, но и всички останали източноевропейски страни след 1990 г. избягаха от съветския "лагер" и потърсиха път към обединение с Германия и останалите западни държави. Истинският победител във Втората световна война е Западна Европа, защото именно там хората си оправиха живота, докато в окупираната от СССР България хората работеха като роби за жълти стотинки и днес пенсиите им са от мизерни по-мизерни. Разбира се, комунистите също си оправиха живота. Темата е голяма, но ---браво на Георги Боздуганов!


 

 

Александър Йорданов Александров




Гласувай:
10



1. schumpov - Много по-разбираеми ще са тези п...
09.05.2016 23:21
Много по-разбираеми ще са тези предавания, ако предварително тв водещите, както себе си така и събеседниците си обозначат с петолъчка, ако те или техните родители са членували в БКП. Така зрителите ще се ориентират , кой от кое бунище кукурига. Започне ли баевица да примигва бързо , бързо , значи лъже. Титлите на повечето днешни академици и професори са им дадени по партийна линия за лъжи. Тези уЧЕни професори в действителност са професионални лъжци.
цитирай
2. ozgojovan - Тролът взе хонорара от Сорос, и и...
10.05.2016 00:45
Тролът взе хонорара от Сорос, и изпълзя. И приятелка си води- второто му аз. Сам си пише и сам си отговаря. В мълчанието на агнетата имаше подобен реформиран персонаж. Мечтаеше сам да си го такова пред огледалото, докато не му го таковаха ченгетата с един в междуочието. Не казвам, че ченгетата са били агенти на путин, или русофили, но май натам отиват нещата...
цитирай
3. vencivaleri1951 - Пак курсове
10.05.2016 05:58
През лятото на 44та и Багрянов и Муравиев /като премиери/ се опитват да постигнат примирие с англичани и американци. Бива им отказано и оставаме в състояние на война с тях. Аргументът е железен. Ние сме съюзник на Германия и пропускаме оттеглящите се от източния фронт германски войски с оръжие/логистична подкрепа се нарича/ и сме окупирали техни съюзници-сърби и гърци.Отказът е дни преди СССР да ни обяви война и окупира. Прави го под същия претекст с който англоговорящите ни отказват примирието. Разликата между руснаците и тях е такава, че при мирните преговори рашките ни запазват територията. България е изключение от общото правило-Не само , че запазва териториалната си цялост, но и запазва дори подарената ни на практика от Хитлер Южна Добруджа. Нещо което не се е случило с нито един съюзник на Хитлер. Известно е какви са идсанията на фран;узи и англичани за България по време на мирните преговори-нов по жесток Ньойски договор. Известно ни е и кой ни спаси от разпарчетосване. И спаси ни не толкова пледоарията на Молотов и международния авторитет на Димитров, но най вече факта , че солдатите бяха в центъра на Европа. Точно за това на този ден мястото на цветята пред паметника на СА е точното място. Заради американци и англичани слагаме на друго място китки-пред гробовете на хилядите избити при безмислените бомбардировки на София. Ба си тролската "правда"-гадните руснаци които един изстрел не дадоха при преминаването на войската им през България и добрите англоезични които кринаха столицата и хиляди избиха и повече от 10 хиляди осакатиха
цитирай
4. dobronameren - Разбира се, че
10.05.2016 06:12
тезата на Йосариан, казаното от Георги Боздуганов и написаното от Александър Александров Е ВЯРНО. Доказва го и патологичната злоба срещу това на Озгойован, виден червен баснописец и мечтател по СССР - нов(?) тарикатеещ се член на бригадата на Икото.
Имам въпрос към Йосариан. Който нямаше да възникне, ако Александър Александров не се беше подписал и с трите си имена. Знам абсолютно сигурно, че Йорданов е ПРЕЗИМЕТО на "Дебелия Ал" - онзи който беше председател на Парламента от името на СДС по времето на Любен Беров, въпреки изричното решение на НИС на СДС да не бъде такъв; този, който днес ни чете демократични приказки от екрана на ТВ Европа. Безочливо и вероятно защото му трябва подновяване на "синята боя". Питам - този автор Александър ОНЗИ Александър ли е?
Бих могъл и сам да си отговоря след справка в архива, но ще ми бъде спестено време за проверка. И което е по-важно - така не само аз, но и читателите на поста ще бъдат информирани докрай!
цитирай
5. dobronameren - Отговарям на собственото си питане:
11.05.2016 15:17
ТОЗИ Александър Йорданов Е ОНЗИ Александър Йорданов.
Сега да попитам: Александър Йорданов от коя група вдясно от центъра е - От ГЕРБ, от РФ или от ДСБ. Питам, защото на мен лично не ми е ясно, а не е безсмислено такова знание. Образно казано: Гледам един голям камък по средата на реката и се интересувам дали, ако стъпя отгоре му, той няма да се изметне и аз да цопна във водата. Съмнява ме нещо...
За "академик" Георги Марков и "професор" Искра Баева не питам нищо. Зная със сигурност какъв е нравът им. Помните нали, какво пееше Мими Иванова - "Вълчо кожата мени си, не и своя нрав".
цитирай
6. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга, Йосариане!
12.05.2016 09:59
Като слушам изявите на титулуваните продажници по телевизиите и като чета повечето от тъпите коментари на разни озгойованОВЦИ, оставам с впечатлението, че у нас са останали повече продажни рубладжии, отколкото родолюбци, което е много тъжно и адски тъпо.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3625014
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031