Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2017 17:45 - Белият дом: Джон Маккейн подслушваше обяви Тръмп призовава
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 552 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Белият дом: Джон Маккейн подслушваше обяви Тръмп призовава
22-ри февруари, 2017 Шон Адл-Табатабай Новини , САЩ

image


 Представители на Белия дом твърдят, че те вярват, че сенатор Джон Маккейн подслушваше класифицираните телефонни разговори между Тръмп и световни лидери, а след изтекла тази информация, за да се дестабилизира администрацията Тръмп.


Анализът на последните публични изявления на Маккейн от Белия дом показва, че сенаторът има вътрешна информация за частни телефонни разговори Тръмп, включително един с руския президент Владимир Путин.

Твърденията идват само дни след като публикува доказателства за това, как руските хакери са успели да убедят Маккейн да отиде зад гърба президент Тръмп и преговаря със световни лидери - акт, който много хора претендират суми към измяна.

Truepundit.com доклади:

Още по-тревожно, служители смятат, Маккейн е тайно споделяне на тази чувствителна информация с колеги и неговата клика на приятелски основните медии журналисти в опасна нелегална кампания да увреди председателство Тръмп, дори преди да има шанс да успее.

Тръмп е търсене на медийни плъхове в американската столица през последните седмици.

Белия дом помощници са уверени, че са вече разкрихме една от най-големите течове изпаднал първите дни на президентството Тръмп.

За изненада на всички, той е старши сенатор уж принадлежащи към една и съща страна на политическата бариера като президент.

Маккейн е lambasting Тръмп на никого и всеки, който ще слуша, тъй като откриването на нови сечени президента. Това включва руски комик, който pranked Маккейн, представяйки се за Украйна премиер Владимир Groysman.

Дори по време на този тревожно разговор, където Маккейн споделя чувствителна американското разузнаване с самозванец, White House помощници каза Маккейн несъзнателно се излага като притежаващи вътрешна информация за Тръмп телефонни разговори.

"Той е получил преписи или всъщност слушал разговорите и споделя това, което той е чувал", каза вътрешен прием.

"Няма съмнение. Той е един от основните течове. "




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39981633
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31042
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930