Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2017 10:53 - CIA планира за хакване автомобили да убива хора с "неоткриваеми убийства"
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1032 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.05.2017 10:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  CIA планира за хакване автомобили да убива хора с "неоткриваеми убийства"
От: Джейсън Veley Дата: 9 Март, 2017 в: CIA , корупцията , култура и общество , полицейска държава image

Мярката на всяка успешна общество е нивото на доверие, който се поддържа между тези във властта и хората. Когато правителството и неговите различни агенции са дисциплинирани и прозрачна, а след това на страната процъфтява. Напротив, когато тази сила се злоупотребява и законите са игнорирани, доверието на хората, и на страната като цяло, се срива.

В Америка, хората са основателно все по-уморен от правителството. Тайни срещи и задкулисни сделки са практически станали нещо обичайно, а корупцията е достигнала безпрецедентни нива. Вземете IRS скандала например, където Данъчната служба беше хванат изрично насочване консервативни организации и ги отрича освободени от данъци статус. Това е не само грубо пример за корупция и федералното хитрост, но и съкрушителен удар на нивото на доверие между хората и правителството.

И така нататък.По същия начин, през 2013 г., Едуард Сноудън известната разкри противоконституционен шпионирането и наблюдението, че се провежда в рамките на Националната агенция за сигурност.На първо място, АНС се опитва да покрие следите си, като казваше на обществеността, че събирането на данни, които участват само телефонни номера и имейл адреси, не действителното съдържание на тези имейли или телефонни разговори. Скоро стана ясно, обаче, че това не е вярно.

В най-новите си информация сметището, WikiLeaks разкри, че ЦРУ е твърди, че планира да извършва убийства от хакване на леки и товарни автомобили. (СВЪРЗАНИ: Прочетете какво свидетелите CIA каза за Геоинженерство и щети ваксина ). Хакерство е възможно чрез използване на софтуер за геолокация на телефона, за да получат контрол над системата за управление на превозното средство. WikiLeaks твърди, че ЦРУ е участие в глобална инициатива хакерство с участието на САЩ и европейските народи.

WikiLeaks твърди, че ЦРУ е "гледа заразяване на системите за контрол на превозни средства, използвани от съвременните автомобили и камиони", така че те биха могли да извършват потаен и "почти неоткриваеми убийства." Те твърдят, че "заразените телефони могат да бъдат инструктирани да се изпрати на ЦРУ на потребителя геолокация, аудио и текстови съобщения, както и тайно активирате камерата и микрофона на телефона. "Тези телефони включват Iphones, така и за устройства с Android.

След ЦРУ получава тази информация, претенции Уикилийкс, той може след това "байпас криптирането на WhatsApp, Сигнал, Телеграма, Wiebo, доверете и Cloackman от хакване на" интелигентни "телефони , че те се движат по и събиране на аудио и трафик съобщение преди да се приложи за криптиране . "

В допълнение към хакерство на превозни средства, WikiLeaks също така твърди, че ЦРУ е в състояние на придобиване на контрол над потребителите на Microsoft Windows и смарт телевизори.

WikiLeaks е наречен информацията открадната от ЦРУ като "Vault 7", съдържанието на които постепенно ще бъдат разкрити на обществеността през следващите няколко седмици. Както вероятно си спомняте, подобен метод се използва, когато WikiLeaks пусна информацията относно DNC и Джон Подеста, ръководител на кампанията Хилъри Клинтън в. Шокиращо, хилядите страници с информация, че вече са били освободени сметка за само 1 процент от общата информация вътре Vault 7.

В отговор на цялата информация, която вече е била освободена и ще продължи да бъде освободен през следващите седмици, ЦРУ е Съобщава се, че е "без коментар" по въпроса. Освен това, агенцията за шпионин обясни, че "мисията на ЦРУ е агресивно да събере външно разузнаване в чужбина, за да защити Америка от терористи, враждебни национални държави и други противници. Това е работа на ЦРУ да бъдат иновативни, авангардни и първата линия на защита при защитата на тази страна от врагове в чужбина. Америка заслужава нищо по-малко. "

Не е показателен какво допълнително ще бъдат разкрити около ЦРУ, но на базата на това, което вече сме научили от хакерски организацията Уикилийкс, голяма част от нея със сигурност ще бъде съкрушителна.

Източници

Mirror.co.uk

Breitbart.com

DailyCaller.com




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39928888
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930