Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2017 22:39 - US-Made Ракетите Намерени В ISIS военна база в Ирак
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 837 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
US-Made Ракетите Намерени В ISIS военна база в Ирак
Публикувано на 28 фев 2017 от Шон Адл-Табатабай в Близкия Изток

image




 Армията иракската са открили редица произведени в САЩ ракети в военна база ISIS в южната част на Мосул, Ирак.


Според местни източници, ракети с произход от САЩ са открили своя път в провинция Анбар преди.

Realitieswatch.com доклади:

Провинциалните власти потвърдиха, че САЩ правят оръжията са били изпратени от водената от САЩ анти-Isil коалиция самолета за терористите Isil в провинция Анбар.

Междувременно, иракските сили за сигурност съобщиха, че Isil е изпратил US-направена военно оборудване за област Тал Афар в последните два дни, за да бъдем силни срещу предстоящо нападение иракските популярните сили "за улавяне на региона.

"Терористите Isil са изпратени в САЩ направи ДВЕТЕ противотанкови ракети към Тал Афар и това е съвсем очевидно, че те се готвят за дългосрочна война," арабски език медиите цитирания иракски официален сигурност, както казва в понеделник.

В края на август 2015 г., старши иракски официален разузнаване разкри, че хеликоптерите ни напишете оръжия и други помощни средства за терористите Isil в западната провинция Ал Анбар.

"Бойците присъстват в челните редици на борбата срещу Isil винаги виждат САЩ хеликоптери летящи над Isil-контролирани зони и отпадане оръжия и спешни помощи за тях", длъжностното лице, което призова за анонимност, каза FNA.

И все пак, той каза хеликоптерите биха могли също са били изпратени от Турция или Израел.

Той добави, че в допълнение към отпадане помощи, хеликоптерите прехвърлят подстрекателите Isil и ранени членове от бойното поле на някои болници в Сирия или други страни, които подкрепят терористичната група.

Служителят предупреди, че такава помощ допълнително удължава конфликтите в Анбар, като добави, че когато иракската армия и популярни сили чистка терористите от провинция Анбар, хеликоптерите в САЩ ще прехвърлят Isil подстрекателите към други региони, за да се предотврати достъпът на иракските сили за Isil тайни ,

Също през март 2015 г., група от иракските популярните сили, известни като Al-Хашад Al-Shabi свален хеликоптера от армията на САЩ, който е превозвал оръжия за Isil в западните части на региона Ал Багдади в Al-Anbarprovince.

Междувременно през февруари 2015 г., старши депутат разкри, че армията на Ирак бе свален двама британски самолети, тъй като те носеха оръжие за терористите Isil в провинция Ал Анбар.

"Национална сигурност и отбрана комитет на иракския парламент има достъп до снимките на двете равнини, които са британски и са разбили докато те носеха оръжия за Isil", каза Ал-Zameli.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39943377
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930