Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2017 10:08 - ВИЖДАТЕ ЛИ ПРИЧИНАТА ЗА БОЛЕСТИТЕ ни (РАК) , СНЕГА през АПРИЛ и КРОТУВАНЕТО на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!!
Автор: ivanbaichev1878 Категория: Политика   
Прочетен: 491 Коментари: 1 Гласове:
-1

Последна промяна: 18.07.2017 10:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ВИЖДАТЕ ЛИ ПРИЧИНАТА ЗА БОЛЕСТИТЕ ни (РАК) , СНЕГА през АПРИЛ и КРОТУВАНЕТО на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!!
Този явен ФАКТ за РЪСЕНЕТО над главите ни с над 630 химични препарата е известен на всички , които правят разлика между дири от изгорели керосинни газове и РАЗПРЪСКВАНИ химични субстанции , които и в този миг , поглеждайки към небето ще забележите.
Тези РАЗПРЪСКВАНИ "ДИРИ" имат ТРИ ОСНОВНИ ЦЕЛИ !
1 - "ДИРИТЕ" на ФОТОСА съдържат алуминиеви частици , които са проводник-преобразувател на излъчването от USA-обектите "HAARP", който с помощта на "частиците" и чрез излъчване в различни диапазони, стоварва ОГРОМЕН СПЕКТЪР от "Природни катаклизми" над територията "ОЧЕРТАНА" от Самолетните "следи".
Случая с тукашния СНЕГОВАЛЕЖ през Април бе точно такъв , имащ за единствена цел да ОТВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕТО ВИ от поредното ФАЛШИФИЦИРАНЕ-НАЛАГАНЕ но ЩАТСКО-ТУРСКИЯ НАМЕСТНИК - Бахур Бахар или БОКО борисOF за "български" водач.
2 - Разпръскваните ХИМИКЛИ съдържат субстанции от ЖИВАК през ГМО-модификатори за житните култури (МОНСАНТО) до ЦИАНИД имащи една единствена цел - РЕДУЦИРАНЕ-НАМАЛЯВАНЕ на ЧОВЕЧЕСТВОТО до ниво "златния ЮДЕЙСКИ милиард" записан като една от ОСНОВНИТЕ ЦЕЛИ на ЮдоЛУЦИФЕРИСТКИТЕ БАНКЕРИ контролиращи САЩ-Израел-ЕС-NATO.
3 - Другата ОСНОВНА ЦЕЛ на СМЪРТОНОСНИТЕ РАЗПРЪСКВАНИЯ е КОНТРОЛА над СЪЗНАНИЕТО-ВОЛЯТА на всички подчинени народи от ЮдейскоЛУЦИФЕРСКАТА банкерска ШАЙКА, контролираща САЩ- NATO , чрез ПРЪСКАНЕТО НИ с вещества ПОТИСКАЩИ ВОЛЕВИТЕ ни РЕАКЦИИ срещу ТОТАЛНИЯ ГЕНОЦИД прокарван от "българските" правителства по УКАЗАНИЕ на САЩ.
Това е и ОСНОВНАТА ПРИЧИНА за ПАСИВНОСТТА на Българския народ по отношение на ГЕНОЦИДА провеждан срещу нас самите, нашата Родина и нашите деца.
Сега съм сигурен че някой от прочелите текста си казват , "да бе да... измислици", но нека същите да си надигнат главичките и погледнат небето за да видят как тези "измислици" са нашарили цялото небе , но това пак са измислици slightsmile емотикона
Война е Българи , война срещу нас самите и нашето бъдеще и ако продължавате да спите днес , утре ще се "събудите" в дървен костюм , НАХЛУЗЕН ви от днешните "български" избранници и техните "пръскащи" господари.
"Можеш да загубиш войната, само ако сам се оттеглиш от нея."
Сун Дзъimage



Гласувай:
0



1. nedovolen - Абсолютно точни три точки. Имам ...
19.07.2017 11:24
Абсолютно точни три точки. Имам само едно уточнение към 2-ра. На господарите на света, чийто "мандат" изтича / юдеите са просто слуги, шайката на Боко не става и за вода да им носи/, им трябва не един млрд, а половин милиард, достатъчен да ги храни, но не с хляб, а с отрицателната енергия, изработвана от човечеството.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivanbaichev1878
Категория: Политика
Прочетен: 52904
Постинги: 58
Коментари: 82
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930