Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2017 11:01 - Само за жени 10 грешки поради които той губи интерес към вас
Автор: lvm Категория: Тя и той   
Прочетен: 794 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Така наричаното «общо развитие», на което ни учат средствата за масова информация, за съжаление само безвъзвратно ни хаби времето и ни разсейва от истинските ни желания и стремежи в живота, особено що касае интимната му страна.
Аз съм практик, и ако давам някаква теоретична база, то тя е изключително тази, която можете да приложите още днес вечер и да получите резултат.  Нали не е толкова важно колко пъти ще ви прочетат лекция за повишаване на квалификацията, важното е в края на годината да ви увеличат заплатата за великолепни постижения.

За да се случи това непременно във вашия случай, да започнем от обратното, от което практически никой не започва. Преди да се научите да правите нещо правилно, отучете се да правите нещата неправилно, иначе всички нови техники ще отидат на вятъра. Грешките, които ще ви изброя имат, освен всичко, един общ знаменател – ако жената ги прави, то в отношенията се внася раздор. При това те действат върху мъжкия мозък на много дълбоко ниво.

Без да знае това, извършвайки ги, жените стават катализатори за негативни процеси в мъжкия мозък. Както вече знаете от статиятаПрактически опит за жени, мъжът по определени причини търпи и мълчи. А после взема подсъзнателно решение да си отиде, да си намери нещо «на страна» или просто се отдалечава от парнтьорката си. При това често той сам не си дава сметка за вземането на подобно решение. Негов аргумент ще е удобната, предлагана от обществото, парадигма «Съпругата ми е приятел, какъв секс? Нали после с тези устни ще целува детето ни». Разбира се, това е екстремален вариант, но за какво да изпитваме съдбата? 


Продължение www.lyubov.cloud/p/10.html



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lvm
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 942258
Постинги: 976
Коментари: 85
Гласове: 1963