Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2021 14:52 - История на СЗО и кой защитава интересите на жителите на Земята?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 1257 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 15.08.2021 15:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Много от излизащите пред медиите коментират, че „Медицината е базирана на доказателства”, но …  Явно, не са чели достатъчно и са пропуснали много факти от тези, които публикувахме в този блог.

СЗО (Световната здравна организация) е основана през 1948 г. като специализирана агенция на ООН. Седалището й е в Женева.

Понастоящем в нея членуват 194 държави.

Официалната цел на СЗО е "постигане на най-високия достижим стандарт на здраве за всички народи". Тя е оправомощена да определя международно признати стандарти за лечение на болести, управление на токсините в околната среда и защита от ядрени опасности и предоставя техническа помощ на нуждаещите се страни. Тя подкрепя и координира международната реакция при спешни ситуации в областта на здравеопазването.

КОВИД-19 е несъмнено сериозно заболяване, което изисква, но забележете индивидуално специално лечение. В медиите не специално само у нас в България, а по целия свят се разиграва необяснима според нас истерия. Както предците ни отпреди хилядолетия, столетия, така и ние днес почти всяка година се сблъскваме с множество болести, които вземат не по-малко жертви.

Всеки от нас се състои от минимум 37,2 трилиона човешки клетки, но живее в симбиоза с над 39 трилиона други микроорганизми в едно тяло. Колко ли от пациентите, та дори и лекуващите ни го вземат в предвид при прилаганото от тях лечение.

Всяка живееща в организма ни клетка е подложена на 100 000 (сто хиляди) атаки с цел увреждането й на всеки 24 часа. Всяка от тези наши клетки през живота си може да получи около 70000 повреди. Необходимо е бързо развитие и прилагане на устройства и програми, разработени на основата на изкуствения интелект в медицината. Това би станало, единствено и само ако управляващите имат познание, нагласа и желание, но и да зачитат здравето на пациентите като приоритетна  тяхна задача.

Всеки един човек е различен от всички останали жители на Земята.

Няма двама души на планетата Земя, които да имат едни и същи повреди на всичките си клетки, които са във всеки от нас.

Няма двама души с едни и същи заболявания.

В момента според Международния класификатор на болестите (МКБ)-10 (списък от кодове, класифициращи болестите и широк кръг от белези, симптоми, абнормални прояви, оплаквания, социални условия и външни причини за наранявания или заболявания), броят им е около 34000, а МКБ-11 (ICD-11), влизащ в сила от 01.01.2022 г. ще е увеличен броят им на 55000.  

При положение, че се възприеме изкуствения интелект за внедряване в медицинската профилактика, диагностика и лечение МКБ (налаган общо като стандарт за всички страни в света, членове на СЗО), би довело до рестарт на медицината като наука. В този случай тя би била насочена единствено и само индивидуално към всеки пациент, а не към група хора с различни съпътстващи ги заболявания. В момента, медицината лекува единствено и само пациентите по изявените – описани от тях самите симптоми (понякога преиначени или прикрити) или регистрирани, настъпили вече увреждания в организма им чрез медицинската техника, с която се обследват.

Преди повече от четири години, СЗО претърпя решителна структурна промяна в полза на частния сектор. Дотогава само организациите с нестопанска цел имаха право да участват в работните групи на СЗО, където се вземат най-важните решения на организацията. След решение на Общото събрание на СЗО от май 2016 г. на компаниите със стопанска цел вече е позволено да оказват пряко влияние върху стратегическите решения в тези органи.[https://ss69100.livejournal.com/5015868.html]

При анализа на стратегическите приоритети на директорите на СЗО ясно личи тяхната ангажираност с широкото въвеждане на ваксинацията, за разлика от укрепването на имунитета и естествените защитни сили на човешкия организъм. Пренебрегва се и цялата традиционна медицина, основана на природните средства и законите за самовъзстановяване на организма.

Първият генерален директор на СЗО е Брок Чисхолм, канадски психиатър и здравен организатор (1948-1953 г.), сътрудник и съратник на Рокфелер-старши. В средата на 40-те години на ХХ век той заявява, че за да се създаде едно световно правителство, е необходимо да се премахнат от съзнанието на хората индивидуализмът, лоялността към традициите и националната идентичност. Той вярва, че децата трябва да бъдат възпитавани във "възможно най-свободна в интелектуално отношение среда", независимо от предразсъдъците и предубежденията (политически, морални и религиозни) на родителите им. А основната вреда за детската психика според него е вярата в Бог и в Дядо Коледа. Неслучайно по време на неговото управление за много кратко време е създадена огромна мрежа от големи изследователски центрове за изучаване на човешката психика. СЗО мълчаливо си затваря очите, докато ЦРУ, действащо под прикритието на Националния институт по психиатрия, както и на Калифорнийския университет, стартира редица мащабни проекти за осъществяване на контрол над хората чрез PSI-технологии. Именно при Брок Чисхолм, Съединените щати поемат курс към завладяване на световното господство не чрез кървави войни, а чрез установяване на пълен контрол върху психиката на човешките маси. СЗО никога не е възразявала срещу подобни изследвания и пси-тестове върху хора в бъдеще.

Чисхолм е наследен от Марколино Гомес Кандау (1953-1973 г.) и се прочува като организатор на компании за борба с дребната шарка, маларията и онхоцеркозата чрез ваксинация.

Халфдан Теодор Малер, датски лекар, ръководи СЗО от 1973 до 1988 г. и продължава червената линия на работа на организацията в областта на ваксинацията и превенцията на инфекциите. Той инициира разширена програма за имунизация: за пет години процентът на ваксинираните деца в световен мащаб се увеличава от 5% на 50%. Под негово ръководство СЗО публикува първия си «Примерен списък на основните лекарства».

Хироши Накаджима е ръководител от 1988 до 1998 г. Под негово ръководство стартира глобална програма за имунизиране на децата срещу полиомиелит. Фармацевтичната компания "Ла Рош" стана активен участник в програмата и печалбите ѝ се увеличиха значително след сътрудничеството със СЗО.

Гро Харлем Брундтланд е генерален директор на Световната здравна организация от 1998 до 2003 г. Гро Харлем Брундтланд е присъствала на срещи на Билдербергския клуб и е член на Мадридския клуб. Тя е привърженик на мултикултурализма, аспект на толерантността (заличаване на културните ценности, различията между народите, безличност).  През 2003 г. е обявена за политически лидер на годината от списание Scientific American за бързата координация на усилията ѝ в борбата с епидемията от ТОРС в световен мащаб.

В периода 2003-2006 г. Ли Джонг Ук е генерален директор на Световната здравна организация. От 1994 г. работи за СЗО като директор на Глобалната програма за ваксини и имунизации и изпълнителен секретар на Програмата за развитие на детските ваксини. [https://news.myseldon.com/ru/news/index/227875189]

Андерс Нордстрьом поема поста през 2006 г. Освен това е член на управителните съвети на UNAIDS, GAVI и заместник-член на управителния съвет на Глобалния фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария. Секретариатът на тази международна организация с участието на много заинтересовани страни се намира в Женева, Швейцария. Организацията е създадена през януари 2002 г. Негов основател и основен спонсор е Microsoft, т.е. Бил Гейтс. [https://ru.qaz.wiki/wiki/The_Global_Fund_to_Fight_AIDS,_Tuberculosis_and_Malaria]

Маргарет Чан е генерален директор на Световната здравна организация (2006-2017 г.). Чан ръководи нови инициативи за подобряване на надзора на инфекциозните болести. [https://ru.wikipedia.org/wiki/Чан,_Маргарет]

Тедрос Аданом Гебрейсус е етиопски държавник, министър на външните работи на Етиопия (2012-2016) и генерален директор на Световната здравна организация от 2017 г. Организира притока на чуждестранни инвестиции в отрасъла, по-специално чрез сътрудничество с Фондация "Семейство Клинтън" и Фондация "Бил и Мелинда Гейтс". През 2006 г., 2009 г. и 2011 г. той участва в прикриването на епидемията от холера в Етиопия. За ръководените от Тедрос агенции са отпуснати средства за епидемиите от ебола, малария и туберкулоза. Частните инвестиции се превърнаха в основно средство за съществуване на СЗО. От обществена организация СЗО се превърна в джобен офис на световните олигарси.

Към момента медицината е възприела и приема основно ваксините като единствен метод за профилактика на инфекциозните болести. Крайна време е медицината да се обърне и към другите научни дисциплини за съдействие с цел справяне като и с настоящата пандемия КОВИД-19.

Именно поради това, основната дейност на СЗО и нейните генерални директори е контролът на инфекциите и популяризирането на ваксините. И всеки нов генерален директор на СЗО е бил назначаван на този пост не за друго, а за да прилага политиката на института "Рокфелер" за насърчаване на ваксинацията и борба с различни инфекции, сякаш в света няма други болести.

 Комитетът на съветниците на СЗО, който насърчава и рекламира ваксинирането като единствения начин за борба с инфекциите, е съставен от представители на най-големите фармацевтични фирми в света, произвеждащи ваксини. Следователно може би СЗО просто има финансов интерес от създаването на постоянен поток от продажби за произведените препарати.

Крайно време е фармаколозите да разберат, че вече има възможност, произвежданите от тях препарати да нямат странични ефекти и въздействия върху човешкия организъм.

При положение, че се произвеждат толкова много ваксини, защо не се тестват индивидуално на всеки пациент за ефективност, поносимост и дозировка?




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. radostinalassa - Никой не защитава хората
15.08.2021 15:54
Ние сме на последно място по ваксинации и това ни защитава най - добре от последствията на неизпитаните ваксини.
цитирай
2. mastino - До - radostinalassa
15.08.2021 17:06
За съжаление и по смъртност сме някъде в първите редици.
Ако ваксините се тестваха за поносимост, ефективност и дозировка, ваксинацията щеше да върви по друг начин.
Нямаше нужда да излизат някои лица и да лъжат хората от сутрин до вечер.
Имам чувството, че която партия яхне недоволството на хората в сферата на здравеопазването, и потърси приложение на нови методи за диагностика и лечение, ще е новия победител в бъдещите нови избори.
цитирай
3. radostinalassa - Първи сме по смъртност, защото сме най - окрадени и оттам ...
15.08.2021 17:58
най - бедни в ЕС. Имаме 2.080.000 пенсионери, които няма да се подмладят, а ще починат. За 3 - 4 г. са умрели почти 1/2 млн. от тях.





цитирай
4. mastino - До - radostinalassa
15.08.2021 18:54
На света му трябват най-добрите данъкоплатци - тези, които плащат цял живот осигуровки и не получават нищо, т.е. умират преди пенсионирането си.
В Китай жените се пенсионират между 50 и 55-годишна възраст, а мъжете - на 60.
Китайските учени са стигнали до извода, че трудът в напреднала възраст ускорява смъртта на човека.
цитирай
5. kolevdobri - На последно място са някакви африкански държави.
18.08.2021 09:36
radostinalassa написа:
Ние сме на последно място по ваксинации и това ни защитава най - добре от последствията на неизпитаните ваксини.

Където бандитите от СЗО не успяват да намерят къде е населението.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 352418
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031