Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2011 13:51 - За безмерната червена наглост или защо комунистите ще загубят изборите?
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 3032 Коментари: 7 Гласове:
5

Последна промяна: 22.10.2011 14:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Всъщност комунистите трябва ръце да целуват на българския народ!  Защото народа  ги пожали след промените. Защото българския народ не постъпи като тези либийци вчера, дето така гадно се изгавриха с тиранина си. А помните ли в съседна Румъния как  румънците заловиха и разтреляха Чаушеску и жена му 1989 година? Помните ли защо? Защото го мразеха? Не, не го застреляха само защото го мразеха а преди всичко,  защото нареди на Секуритате да стреля по тях, за това го очистиха като куче! Намирате ли аналогия със смъртта на Кадафи, въприке, че на Чаушеску му спретнаха някакъв жалък едночасов процес? А помните ли, че бившия социалист - създателят на фашизма - Бенито Мусолини, Дучето бе сполетян от същата съдба: бе обесен с главата надолу от сънародниците си на 28 април 1945 година!? Помните ли позорната смърт на Шикългрубер - отрови се и нареди да го запалят след това!?
А помните ли воя на родните червените бонзаи преди 22 години, че площадите в София са пълни с фашизоиди, че има кръвожадни хора, които са готови да ги изколят!? Помните ли как бяха напълнили гащите от страх и около тях миришеше на същата помия от която лъха и до ден днешен!? Помните ли!? И, че нищо от техните страхове не се случи!?Защото хората срещу тях не ги искаха, но в никакъв случай не бяха фашизоиди и убийци, въпреки обидите които сипят и до днес!? А помните ли за зова на червения президент Петър Младенов - "Най-добре танковете да дойдат!" - не за друго а за да спрат народната любов!? Това помните ли го!? Помните ли, че същите тези червени безродници за благодарност ни разкатаха фамилията след това, като разграбиха и разтуриха държавата, банките, предприятията и построиха най-отвратителния червен капитализъм, осигурявайки светло бъдеще на внуците си!!? Помните ли!? А сега врещят, че искат власт защото  се "срамуват"!? От какво се срамувате бе, неблагодарници червени!? Преди двадесет и две години не се срамувахте, сега ви избиха червените петна!? Когато нулирахте държавата 1989 година не се срамувахте, но сега ви избиха червените петна!? Като ограбихте банките и долара стана 3000лв не се срамувахте, но сега ви избиха червени петна!? Преди две години не се срамувахте, сего ви избиха червените петна!?  Ето, това наричам аз безмерна наглост - да загробиш народа си и сега да се "срамуваш" от правителството!? Не по-малка наглост отколкото да жалееш за Кадафи, при положение, че той 9 години се гаври с нашите медици а преди това заповяда атентатите над Локърби и берлинската дискотека!!! На такива низости са способни само националсоциалисти и комунисти!!!
За успокоение на душите в неделя може да идете да пуснете по една бюлетина за тях - те ще се "срамуват" и вместо пътища и инфраструктура ще ви нахранят с кебапчета, кюфтета и червен хайвер и всичко ще бъде като живот на кино!!!
Писна ми. Честно!



Гласувай:
6



1. анонимен - Добре казано!
21.10.2011 17:54
Добре казано!
цитирай
2. germantiger - ...
21.10.2011 19:56
Едно допълнение от мен:

На такива низости са способни не само фашисти и комунисти, както си писал, но и "демократи". Друг е въпроса, че едните го правят без стил, а другите с фин маниер. Защо аз лично мразя червените престъпници е излишно да обяснявам ;
цитирай
3. анонимен - пожар
21.10.2011 21:54
цмърт на комунистите
цитирай
4. josarian - Максимално обективен съм, това и комунистите не могат да отрекат
22.10.2011 08:11
анонимен написа:
Добре казано!


Нищо не съм измислил и не съм украсил..
цитирай
5. josarian - Не желая смъртта на никой - ние не сме убийци
22.10.2011 08:16
анонимен написа:
цмърт на комунистите


Нека си останем хора. Защото преди 22 години ако бяхме хванали калъчките печелещи нямаше да има. Или както казва Тери Пратчет за войната: Хора - 0 точки, гарвани - 1000 точки...Но трябваше да не се отстъпва и натиска срещу тях да бъде по-силен. Хората тогава се прибраха по домовете си, генерал Гоцевци и Семерджиевци изгориха уличаващите досиета на ДС, оставиха избирателно само някои. След което узурпираха властта и набутаха хора на ДС навсякъде, най-вече в партиите, медиите и бизнеса.
цитирай
6. josarian - Естествено, че е така
22.10.2011 08:18
germantiger написа:
Едно допълнение от мен:

На такива низости са способни не само фашисти и комунисти, както си писал, но и "демократи". Друг е въпроса, че едните го правят без стил, а другите с фин маниер. Защо аз лично мразя червените престъпници е излишно да обяснявам ;

Защото фалшив "демократ" е по-опасен от всеки открит комунист.
цитирай
7. germantiger - Коментара ми при българинът57
22.10.2011 17:31
Пугала вероятно е анал-лизатор бил години в Африка като наблюдател или дипломат.

За разлика от него, аз не съм се лъзгал по паркета, а съм бил в онази "на Мандела африката"!

Бил съм години там, а братовчед ми доскоро работеше в Дубай като сервитьор.

...

Бих хванал Пугала " за ушите" и бих му набил един в канчето, от повече няма нужда, печките ще му набият до бъбреците изотзад какво ли не?!

Без извинение за цинизма ми по-горе.

Кадафи ли, Мандела... "пфу"!

...

И слава на Бог, живеем не в обществото на Кадафи. Ако тук беше "негово" моя блог нямаше да го има, МЕН СЪЩО ФИЗИЧЕСКИ! Някои от Вас също щяха да са "трупове" и то на този който сега оплакват!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3625872
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031