Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2013 11:01 - Наглост на N-та степен!
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1334 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Наглост в синонимния речник: безочливост, безсрамие, цинизъм, дързост, нахалство, арогантност, настойчивост, упорство, дебелоочие.
Наглостта в България все още се пъчи необезпокоявана от институции и общество. Наглостта е непобедима! Този принцип приляга идеално за девиз на мутрите, дори да са се изтупали с бели якички и да са си лепнали титли и етикети. Сегашната ситуация в Родината ни потвърждава гадното правило на прехода, че онзи, който е причинил вреда на другите, не носи никакви последствия. Казано с други думи: той е ненаказуем и недосегаем.



У нас наглите типове се радват на мълчанието на агнетата. Все още. Разчитат на страха и вярват в късата обществена памет. Това ги прави още по-нагли. Медиците определят такова поведение като хистрионно личностово разстройство. То се характеризира с драматизиране на собствените преживявания, театралност, внушаемост, повърхностна и лабилна емоционалност, постоянно търсене на източници на вълнение и дейности, при които пациентът е в центъра на вниманието, неподходяща съблазнителност и свръхангажираност с физическа привлекателност. Като придружаващи черти могат да се наблюдават егоцентризъм, склонност към самоугаждане, постоянен стремеж към признание, лесна обидчивост и постоянно манипулативно поведение с оглед удовлетворяване на собствени нужди. Такива хора вярват, че са безпогрешни, а другите – жалки същества.



Предоставяме ви пълният текст на прессъобщение, изпратено до медиите от политическата формация на евродепутата Слави Бинев. И без да сте с медицинско образование, ще ви стане ясно за какво иде реч.



Ето и самата депеша от щаба на ГОРД.



Уважаеми колеги,



Моля запознайте се с последвалата информация. (последвалата? - б.р.)



След като вчера сутринта Алексей Петров се отзова на поканата на ГДБОП, където трябваше да предостави информация във връзка с две знакови събития (събития? – б.р.) - стрелбата срещу Златко Иванов - Баретата и отвличането на Лара, дъщерята на Ивелин Банев- Брендо, той се свърза със Слави Бинев за да го информира (т.е. да му докладва?), че е отказал да говори с представителите на дирекцията и поискал това да стане пред екип от прокурори, тъй като смята, че и в двете престъпления са замесени хора от висшите етажи на МВР.

Алексей Петров казал също, че няма доверие в съдебната система, както и в тази на МВР и съвсем основателно има притеснения за своята сигурност, както и за тази на своите близки. Той споделил, че е готов да говори единствено пред Слави Бинев и поне още двама български евродепутати (единствено, ама и пред поне още двама...), които да се погрижат (как точно да се погрижат?) информацията да не остане в тайна завинаги (завинаги?).



Поздрави,

Екипът на Слави Бинев



Ще се съгласите, че текстът - и като съдържание, и като граматика, - е уникален. Непознаване значението на думи и нарцисизъм. Алексей Петров и Слави Бинев – рамо до рамо, крило до крило, както винаги е било... Два колоса на българския преход. Те още не са осъзнали срещу кого скандира улицата. Или не им пука. Дори се опитват да се "лепнат" за улицата. И забележете - не вярват на съдебната система. Прави са – и ние не й вярваме, заради необоснованото милосърдие към мафията.



Фрог нюз
Наглост в синонимния речник: безочливост, безсрамие, цинизъм, дързост, нахалство, арогантност, настойчивост, упорство, дебелоочие. Наглостта в България все още се пъчи необезпокоявана от институции и общество. Наглостта е непобедима! Този принцип приляга идеално за девиз на мутрите, дори да са се изтупали с бели якички и да са си лепнали титли и етикети. Сегашната ситуация в Родината ни потвърждава гадното правило на прехода, че онзи, който е причинил вреда на другите, не носи никакви последствия. Казано с други думи: той е ненаказуем и недосегаем. У нас наглите типове се радват на мълчанието на агнетата. Все още. Разчитат на страха и вярват в късата обществена памет. Това ги прави още по-нагли. Медиците определят такова поведение като хистрионно личностово разстройство. То се характеризира с драматизиране на собствените преживявания, театралност, внушаемост, повърхностна и лабилна емоционалност, постоянно търсене на източници на вълнение и дейности, при които пациентът е в центъра на вниманието, неподходяща съблазнителност и свръхангажираност с физическа привлекателност. Като придружаващи черти могат да се наблюдават егоцентризъм, склонност към самоугаждане, постоянен стремеж към признание, лесна обидчивост и постоянно манипулативно поведение с оглед удовлетворяване на собствени нужди. Такива хора вярват, че са безпогрешни, а другите – жалки същества. Предоставяме ви пълният текст на прессъобщение, изпратено до медиите от политическата формация на евродепутата Слави Бинев. И без да сте с медицинско образование, ще ви стане ясно за какво иде реч. Ето и самата депеша от щаба на ГОРД. Уважаеми колеги, Моля запознайте се с последвалата информация. (последвалата 



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3638467
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930