Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2014 10:30 - АГЕНТ ПАВЕЛ И АГЕНТ САВА ОПАСНО ПРЕИГРАВАТ...
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1477 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


imageНаглостта на агент Павел (Лютви Местан) от последните дни ми припомниха нещо, което написах преди година, на 21 февруари 2013, в навечерието на февруарския метеж! Защо ли...? 
Защото особено днес, чашата ми преля. 
Агентът на ДС вмени на българите комплекс и вина за така наречения "възродителен процес". 
Слугата на господарите си от преди 1989 година, ни се накара и упражни лепкавата си демагогия в българския Парламент. Цялото ръководство на ДПС, агенти на комунистическата Държавна сигурност има наглостта да се подиграе, както с нас , така и с репресираните български мюсюлмани. Подиграха се с тези хора, които бяха държани в затворите до месец юни 1990 за да могат подставените лица-агенти на ДС да си направят партията, която до ден днешен слугува на БКП/БСП и Кремъл. И по- лошо... агентурата започна да командва Партията-майка и да разпределя постовете и порциите в държавата. А днес отново започнаха да ни изнудват с етническия мир. Но само най-наивните не виждат , че всичко това се прави за да се подаде топката на "патриотите" от Барековата лъжевемерео коалиция и на патериците от Атака! Слабо, много слабо изпълнение на....пенсионирания генералитет на ДС и на руските им командири!

21февруари 2013
"ПО ПОВОД ИЗКАЗВАНЕТО НА ЛЮТВИ МЕСТАН, ЧЕ НА ДОГАН СЕ КРЕПИ ЕТНИЧЕСКИЯ МИР В БЪЛГАРИЯ!
Това значи ли , че ако агент Сава(Ахмед Доган) щракне с пръсти ще започне етническа война???
Етническия мир в България се дължи на всички български граждани,на всички които се обявиха срещу възродителния процес, на всички ,които защитаваха връщането на родните имена на насилствено преименуваните от БКП .
Ахмед Доган по това време все още беше в затвора,за да му се създаде легендата от ДС на репресиран...
Много честни българи и аз самия си сложихме подписите под петиция срещу възродителния процес, която беше внесена в Народното събрание още в началото на май 1989г.
Много честни българи приютиха в домовете си, носиха храна и топъл чай на стотиците български мюсюлмани , когато в края на декември 1989 в сняг и студ мирно протестираха пред Народното събрание с едничкото искане: ВЪРНЕТЕ НИ ИМЕНАТА.
Етническия мир се дължи и на принципната позиция на СДС през 1989,1990,1991,1992г., когато застана в защита на правата и свободите на българските мюсюлмани.
В този период БКП/БСП се опитваше ежедневно да провокира етнически сблъсъци и насъскваше обществото срещу "родоотстъпниците" от СДС.
За благодарност, Ахмед Доган през 1992г. започна да раздава "шутове" към правителството на Филип Димитров и стана баща на правителството на Любен Беров.
И от тогава до сега е непрестанен коалиционен партньор на комунистите/социалисти-на тези които поругаха честта и достойнството на българските мюсюлмани.
Вярвам, че всички честни и почтени български граждани ще продължат да бъдат гаранти на толерантността , и няма да се поддадат на провокациите!
Опасна е играта с етническия мир, господа от ръководството на Д(П)С...!!! "

Евгений Михайлов
www.svobodata.com/page.php





Гласувай:
3



1. truthful - "Ахмед Доган през 1992г. з...
18.02.2014 11:01
"Ахмед Доган през 1992г. започна да раздава "шутове" към правителството на Филип Димитров" - Илюп сам ПОИСКА ВОТ НА ДОВЕРИЕ И МУ ГО ДАДОХА - при положение, че му дадоха да разбере предварително как ще се гласува. И той малоумник ли беше или това бе поредната игра за да го направи? След този случай такъв МП България няма!
.......................................
Всичките партии в парламента са производни на БКС/П - и процента на доносници, агенти на ДС е твърде висок. За това техните имена "изплуват малко по-малко". Ще се подиграва агента Павел до тогава до като ние българите седим и си траем, мачкаме клавиатурата и само псуваме, а не се организираме и да станем като един юмрук и на тези всичките дето ни управляваха и управляват не им поискаме сметка и да има в затвора доживот! Не може в нормална страна, човек ПИСАЛ ПОЗИВИ СРЕЩУ НЕЯ И ПРАВИЛ АТЕНТАТИ ДА Е В ПАРЛАМЕНТА И ДА Е ЕДВА ЛИ НАЙ-ВАЖНИЯ ФАКТОР! Ето това не може да се разбере от българите.
цитирай
2. josarian - Напълно съм съгласен,
18.02.2014 20:44
дааа
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3625480
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031