Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2014 07:02 - Маймуни с ракети
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 4184 Коментари: 10 Гласове:
10

Последна промяна: 22.07.2014 07:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В 17:20 по московско време изчезва малайзийският Боинг. В 17:37 в сводка на Игор Сергеевич Стрелков, нашият последен деникински офицер публикува съобщение на опълчението (цитирам дословно)  „В района на Тереза току що беше свален самолет АН–26, който се търкаля някъде зад шахта „Прогрес“. АН–26, обърнете внимание. Тоест, те са знаели какво трябва да лети.  „Търкаля се някъде зад шахта „Прогрес“. Предупреждавахме в да не се лети в „нашето небе“, а ето и видео, потвърждаващо поредния птичкопад. Птичката падна зад територията на града, не засегна жилищния район, мирни жители не пострадаха“. Край на цитата.


Обръщам ви внимание, че да има видео, а не просто текст, а видео,което вече е било качено, естествено Стрелков е трябвало да получи това видео и този доклад от хората, които непосредствено са му подчинени, само 17 минути след това, защото, нали ще се съгласите, Стрелков е министър на отбраната на Донецката народна република и на него не може да му се обади някой случаен и да му съобщи „Знаете ли, нещо свалиха току що“, а именно Стрелков след 17 минути казва „Ето, аз знам, че свалиха АН–26 и знам, че това направихме ние“. Очевидно, хората, които са свалили самолета е трябвало да му докладват.

Още веднъж повтарям, това че самолетът е свален именно от сепаратистите, няма никакво съмнение. Първо, както вече споменах, господин Стрелков гордо заяви това при обстоятелства, които изключват факта, че го е научил от някой случаен минувач.

.....

Следват няколко обаждания, и накратко – докладва един от събеседниците, това е стопроцентово граждански самолет. Много пътници. Има ли някакво въоръжение? Няма. Цивилни вещи, медицински материали. Пътнически самолет. Море от трупове, тела. Това докладват хората, които са изпратени да огледат самолета.

image



.....

Когато докладват на Козицин, че самолетът е граждански и какво всъщост е правил на територията на Украйна, то този Козицин отговаря (поне украинската страна твърди, че това е Козицин) с тази реплика „Значи, возили са шпиони“.

Ето, представете си възприятието за света на хора, които... самолет лети на 10 километра височина, 300 трупа, значи возят шпиони. Интересно кога и къде?

Има радостен видеоклип, на който се вижда как гори самолета и хората, които снимат си говорят „Каква красота!“ и се радват „Не напразно го докарахме“.

(предполагам, че става дума за това видео – КП): „Не напразно го докарахме“ – става дума за „Бук“, тъй като той е голям и всички са видяли откъде е минал.

 

image БУК (картинка)
image  

......

Разбира се, до ден днешен светът се отнасяше към войната в Украйна като, например, към войната в Сирия. Общо взето, Западът към нищо не се отнася сериозно в момента. Обаче ние с едно движение се приравнихме към Кадафи и Бен Ладен, защото ако има някаква стратегия на Запада към нестабилните страни, то това е стратегията в ръцете на терористи и маргинали да не попада свръхмощно оръжие. Затова има и санкции към Ирак, оттук и натиска върху Северна Корея, която обаче, разполага с такова оръжие. И така, мъничко по мъничко, не особено вменяеми хора придобиха оръжие, способно да поразява цели на височина 10 километра.

По въпроса за това, защо граждански самолет е летял над зона на бойни действия. Напълно неправомерен въпрос. Ако погледнете маршрутите на пътническите полети, те чудесно си преминават над Афганистан, над Пакистан, дори над воюваща Сирия, защото се смята, че местните маймуни нямат възможност да свалят пътнически самолет на 10км височина. А изведнъж, у маргиналите на територията на Украйна се появява такава възможност.

.....

(добавено малко по–късно)
Обръщам внимание на световните заглавия – Daily Mail: „Путин уби сина ми“. The Daily Mirror „Жертвите на Путин“ Daily News: „Войната на Путин“.  Вестник The Sun: „Ракетата на Путин“. Боя се, че в такава ситуация няма да успеем да се скрием или да се измъкнем. Общо взето, за втори път след анексията на Крим попадаме във всички световни новини. Освен това, с един замах се изравнихме с Кадафи и Бен Ладен. Мисля че, че не разчитахме на такъв бенефис, тъй като, естествено, никой нарочно не е искал да свали този самолет. Искали са да свалят украински транспортен самолет, който точно по същото време е трябвало да мине от там. Както разбирам, имаме си къртица в украинския Генерален щаб,, и те са ни подали маршрута на на този транспортен самолет. А момчетата, натиснали спусъка, са се объркали.
.....
 Юлия Латинина, „Код доступа“, радио „ЭХО Москвы“, 19. юли 2014г.

(избрани пасажи. пълният текст тук. преводът мой)
Юлия Латинина, http://komitata.blogspot.com
(пълният текст на руски тук)
www.svobodata.com/page.php




Гласувай:
17



1. apostapostoloff - Пред тия терористи
22.07.2014 08:38
Кадафи и Бин Ладен могат само пасти да ядат.
цитирай
2. liubimataklasna - тц тц
22.07.2014 11:04
Колко ли време е отнело да научат горките маймунки да работят с ракети?
цитирай
3. анонимен - Да,
22.07.2014 11:18
много точно написано!
Винаги съм казвала, че Русия има своите честни журналисти.
цитирай
4. vmir - Горките маймуни! Пак с тях си измиваме ръцете.
22.07.2014 11:51
Имам предвид маймуните, които Путин все още не е снабдил с ракетите си.
цитирай
5. mikolaj - Туитър статуси
22.07.2014 12:45
Един статус в Туитър не може да служи като доказателство. Първо, не знаем кой стои зад този профил, и второ, самопризнанието не се смята за доказателство. Думите на въпросния бунтовник може да са резултат и от самохвалство- видели са, че някакъв самолет пада, и решили да припишат "успеха" на себе си. След това отричат.

Важно е да се говори с факти, вместо с обвинения. Американците имат сателитни снимки- нека ги покажат, и специалистите по света имат възможност да ги анализират.

За мен сепаратистите са виновни- така говори ЛОГИКАТА, но винаги първо трябва да се говори с конкретни доказателства. Дори когато знаем, че някой е виновен, не може просто така да го обвиняваме. Това е правото, това е демокрацията.

Не можем да вярваме, повтарям, на всеки Туитър статус. Досега имаше много случаи, при които сепаратистите говореха за свалени самолети, а Киев отричаше. Киев дори отрече, че сепаратистите имат БУК. Сега ролите се размениха- сепаратистите казват, че нямат, а Киев им повтаря, че имат. Сепаратистите говорят, че свалят самолти, Киев отричаше. Сега Киев заявява, че сепаратистите са свалили много самолети в последните седмици. Как да разбираме този "обрат" в говоренето?


Това, което мен ме учудва изключително много, е че Службата за сигурност на Украйна, вместо да си върши работата, реши да разпространява аудио записи. И се чудя: ако Киев знае за всички планове на сепаратистите, защо вече не са смазани?

Между другото, оказва се, че черните кутии (ако са истинските) са предадени на Малайзия. Холандски наблюдател пък заявява, че сепаратистите са свършили отлична работа при съхраняването на телата на загиналите (публикувам в следващ коментар).
цитирай
6. mikolaj - NBC пише
22.07.2014 12:47
http://www.nbcnews.com/storyline/ukraine-plane-crash/dutch-expert-ukraine-teams-did-hell-job-moving-bodies-n161081

"The head of a Dutch team sent to identify the victims of Malaysia Airlines flight MH17 praised the Ukrainian recovery workers who collected hundreds of bodies from fields in a war zone for doing a "hell of a job." Peter van Vliet, leader of a three-man team of Dutch body identification experts - the first international investigators to visit the crash area - said his priority would be getting hundreds of bodies now stored in refrigerated rail cars to a location where they can be identified and sent home.

Despite reports that some of the bodies may have been looted during days lying out in summer sun, van Vliet expressed admiration for the recovery crews. "I'm very impressed about the work that was done over here," he said. Citing the heat and the scale of the site, he said: "I think they did a hell of a job in a hell of a place."

Очевидно е, че Ukrainian recovery teams са именно... сепаратистите. Защото Киев обяви, че украинци там... не са допуснати. Следователно и черните кутии, и телата вече са предадени. Въпросният наблюдател изобщо не споменава за мародерства или прикриване на следи.
цитирай
7. getmans1 - „ А изведнъж, у маргиналите на територията на Украйна се появява такава възможност“.
22.07.2014 13:31
- И защо изведнъж?
- Защото има възможност да се препише на ... т.н. фашисти!
цитирай
8. nkf - В момента, в който руските терор...
22.07.2014 18:59
В момента, в който руските терористи са стартирали изстрелването на ракетата по самолета, в същия момента започна финалното броене за путин и шайката му кагебистки престъпници. С тях обаче ще страдат и руснаците, защото, нали, все пак 86 % го подкрепят. Престъпници!
цитирай
9. staler - всуе се морите ,гьонсурати.
22.07.2014 19:30
всуе се морите ,гьонсурати.
цитирай
10. lonelywar - Меня что забавляет. Из всех дока...
29.07.2014 00:12
Меня что забавляет.
Из всех доказательств, что самолёт сбили ополченцы, есть только сделанный на коленке видеоролик прослушки СБУ и то что якобы Стрелков написал. При этом он ничего не писал и не пользуется соц. сетями по принципиальным соображениям.
И БУК у ополченцев так и не нашли. А их должно быть минимум три машины.

У Украины БУК есть, и все это знают. Но виновата как всегда Россия.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3626504
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031