Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2015 11:18 - България без Бареков - БББ
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1878 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Любен Дилов ще съди Бареков, Росен Петров - не image Росен Петров и Любен Дилов-син 
Снимка: Нова тв

България без Бареков (БББ). Така кръстиха на шега бъдещата формация около Бареков Любен Дилов-син и Росен Петров. Те коментираха намерението им да съдят бившия си лидер и коалиционен партньор Николай Бареков.


„Причината, поради която ще съдим Николай Бареков, са непрекъснатите нападки от негова страна, които напоследък станаха доста лични”, каза в „Здравей,България” Любен Дилов–син от "Българския демократичен център". По думите му срещу тях е имало всякакви квалификации, включително и че са били купени. „Щомсме купени, значи си е избрал депутати, които се продават”, каза той.

Дилов–син
 допълни, че не се отрича от това, което са направили заедно с Барекови „България без цензура”„Но не можем да приемем и сме против личните нападки”, допълни той. „България без цензура” си имаше сериозни проблеми, всички други в коалицията чакахме търпеливо Бареков да ги реши, но това не стана. Не можем да чакаме вечно, добави той. 

„Когато
 групата се прекръсти, Бареков присъства на заседанието и много се зарадва на това име”, заяви Росен Петров от "Български демократичен център”.„Той се възползва от мен, но аз няма да заведа дело срещу него”, каза Росен Петров. По думите му Бареков е излъгал 500 000 души, които са гласували за него.„Не съм се предложил аз на ГЕРБ”, каза той. Бившият водещ призова Бареков да каже с какво го е провинил, за да го обижда по този начин и да твърди, че се е продал.

Относно финансирането на партията Петров заяви, че никога не е бил близо доБареков и той сам е взимал решенията. „Той слушаше само себе си”, заяви той.„Партиите в коалицията сами финансираха своите участия. Затова и водачите на листите бяха така поставяни”, категоричен беше Дилов–син.

Надявам се да прекратим темата, но е абсурдно да се твърди, както го прави г-нБареков, че всички депутати на Български демократичен център, които не са с Николай Бареков, са купени от Христо Ковачки, заяви Дилов-син. 

На въпрос дали Дилов-син и Петров не са се възползвали от „ракетата-носител”Бареков и от финансирането му, лидерът на „Гергьовден” отрече партията му и той да са вземали пари от Николай Бареков.

frognews.bg/news_85025/Liuben-Dilov-shte-sadi-Barekov-Rosen-Petrov---ne/



Гласувай:
3



1. jediknight - .
28.01.2015 13:22
Беше въпрос на време да се изпокарат. Нормално е там, където са водещи лъжите и измамите. Също като при БСП.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3638208
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930