Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2015 21:44 - ЛЕВООРИЕНТИРАНИ ЛЕЛКИ-ИЗПЪРДЕЛКИ И ИЗКУФЕЛИ ЧЕРВЕНДАЛЕСТИ ЧИЧКИ ГРОМЯТ САЩ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЕМОКРАЦИИ
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 2154 Коментари: 7 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Смешни и жалки са опитите в блог.бг на една точно определена левоориентирана група от лелки-изпърделки и чички-шкембелии, постоянно да плюят и анатемосват Западните демокрации, да погребват час, по час Щатите, да ги обвиняват за всички беди и нещастия като в същото време продължават да се прехласват по една морално провалена идея, тотално икономически провалена система, наречена комунизъм-социализъм. Още по-смешно и жалко е гласното и писменото изказване на очакванията им, че демокрацията е изчерпила възможностите си и вече е напращяла нуждата от световна социалистическа революция. С една дума, според тях  мокрите им сънища за Светло Бъдеще са на път да започват да се сбъдват всеки момент. Вероятно с икономическата, военнаи морална  помощ на на другарите им от братска Куба, братска Северна Корея и на братския Путлеристки Съветски Союз. Е, и с известна безвъзмездна военно-политическа помощ на братските Беларус и Казахстан, да не пропусна. Очакванията и трепетите им за световно братство, равенство и свобода вероятно са свързани с доброволно отнемане от по-богатите и насилствено раздаване блага на по-бедните, вследствие на което всички левоориентирави другари ще са хепи, демократите-капиталисти ще бъдат изпратени на курорт в лагери, където скоропостижно ще предадат Богу дух, под милосърдните погледи на дежурните  борци за нов Световен Ред. Телата им сигурно ще бъдат хвърлени на прасетата за да се затвори хранителната верига - по примера на другарите на другарите на тези лелки-изпърделки и чички-шкембелии, дето ни зарибяват с провалените си идеи.
Няма да изброявам имена, вие ги знаете, да не взема да пропусна някой, че ще вземе да се обиди. Напоследък, не ми се иска да вярвам, че с наближаването на изборите, все по-често в блог.бг се появяват неграмотно написани разгромяващи "статии" за това как всички Вселенски беди на прогресивното човечество идват от гадните, античовешки Западни демокрации и най-вече от САЩ. Въпросните съблогъри, трайно лоботомирани от комунистическата пропаганда навремето, се мъчат да ни убедят чрез неграмотно и елементарно списаните си пасквили, че червеното е бяло а бялото червено и това, което забелязвам е, че има "далтонисти" които връзват и кълват на въдичките им. Разбирам, че за някои ефекта на Павлов в контекста - фафлата 5ст., кебапчето 10ст, билетчето 6ст, две бири и оркестъра да свири - все още действа, което ме навежда на мисълта, че
 у нас балъците никога, ама наистина никога няма да свършат...


Тагове:   сащ,   ЕС,   Путин,   Россия,   США,   Украина,   путлер,


Гласувай:
19



1. josarian - Поради епохалната важност на този си постинг отпреди две години го поствам отново.
17.02.2015 21:45
за да поддържам огъня в сърцата на червените кухавели жив:)
цитирай
2. getmans1 - За пореден път ще го напиша, тия дни ми дойде на ума по друг случай ама и за тия става:
17.02.2015 23:29
...„Има три капана които отнемат щастието:
Съжалението за миналото!
Тревогата за бъдещето!
Неблагодарността за настоящето! / Омар Хаям - 11-ти век /

Като махнеш технологиите, света не е мръднал и на йота от хилядолетие, тъжно ли е, или не!?
Аз пък се кефя, що ли!? :)))
цитирай
3. slavimirgenchev1953 - Колкото повече русофилстват,
17.02.2015 23:31
толкова по-малко руски стоки потребяват.
цитирай
4. svejenlist - Ще громят лиииии.... А шамари?
17.02.2015 23:46
Как ще псуват Путин - бедна им е фантазията.
цитирай
5. apostapostoloff - Съветските часовници на тия красние бабушки
18.02.2015 05:34
са спрели през 1988 г. и те все още си живеят в НРБ.
Фичка им лелина!
цитирай
6. svejenlist - Tези изпърдялници са паpазити, свикнали да живеят на чужд гръб.
18.02.2015 14:06
Hе ги бива в нищо, не са прочели книга през живота си, а сега благодарение на Гугъл се изживяват като енциклопедисти. Hапример Блекпредатор. Други, като Подводни фантазират за рептилоиди и ги гони шизофренията.
цитирай
7. jelev03 - Ония.. руските пуч_ въшки
18.02.2015 20:15
svejenlist написа:
Hе ги бива в нищо, не са прочели книга през живота си, а сега благодарение на Гугъл се изживяват като енциклопедисти. Hапример Блекпредатор. Други, като Подводни фантазират за рептилоиди и ги гони шизофренията.


За да фантазират, трябва да имат интелект! Затова им са такива и фантазиите. Хвърля им се опорната точка и латерната се завърта. Но от латерната излизат само едни и същи ла_на за съжаление. Но важното е да се върти, иначе ще има набиване на празните кафези. То рубла, рубла ама трябва да се заслужи! Рано или късно ще изпаднат в лична самодосадност!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3634674
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930