Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2015 22:19 - Социализмът никога не е имал и не може да има човешко лице
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1249 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Вещиците на комунистическите режими са реални, трябваше да бъдат изгорени   image

д-р Любомир Канов

Социализмът никога не е имал и не може да има човешко лице, тази истина трябва да бъде част от гражданското българско образование

Д-р Любомир Канов

Додея ми вече четвърт век, колчем стане дума за разобличаване на комунистическите престъпления и на Изток, и на Запад "прогресивните" сили да започват, като под команда, в един глас с опорните точки за "лов на вещици" и "пещерен антикомунизъм". Самите най-чудовищни автори на престъпления, самите орки, върколаци, вещугери, сатрапи, инквизитори, мъчители и мутанти от пещерите, най-страшните античовешки изчадия на ада, които служеха на геноцидните проекти на сталинизма и техните наследници, сега внезапно се възправят, облечени в безукорни морални одежди и в позицията на несправедливо преследвани и унижени, в защитници на права и демократични ценности. Така и сега. В момента, в който Украйна реши да отвори подземието на КГБ архивите, откъдето все още се носи зловонието на масовите комунистически убийства и престъпления,за да ги освети пред целия свят, отново се започва рев и плач. За съжаление обаче, в този рев на все още многобройната глутница на директни участници в престъпленията срещу човечеството отсам споминалата се Желязна Завеса, се долавят и пригласящите тенорни и сонорни гласове от другата страна: на западните социалистчета и прогресисчета, възпитани в духа на Че, Кастро, Мао, Ленин и Маркс, Червените Бригади и пр., където в един и същ удобен европейски шезлонг ще намерим полегнали заедно и Ципрас, и Станишев, и плешивия скудоумен Шулц, а отвъд Океана ще видим немалко обамоиди, чавесари, даже и русеффоиди. 

Тежка е тази слепота и е даже необяснима 

на фона на изумителната настойчивост, яснота и непрекъсната световна седемдесетгодишна кампания по осветяване на другите ужасни престъпления на социализмите от италиански тип на Мусолини (фашизма) и от германски тип (националсоциализма). 

Вещиците на комунистическите режими са реални, а не мними, архивите показват за какво става дума, а термините за вещиците бяха употребени през петдесетте години на миналият век, когато инфилтрацията на комунисти в целия държавен апарат на САЩ, в Холивуд и пр. беше на път да бъде разобличен. Но вместо това, бяха демонизирани онези, които се опитаха да го направят. С терминчета от точно този тип: пещерен, лов на вещици и пр. Преборване с помощта на терминологична война за това кой първи ще демонизира другия и чрез всяване на страх да не се окажеш политически некоректен и съответно декласиран като фашист или заклеймен с новото пропагадно изобретение "използващ език на омразата". 

Аз нямам обаче проблем да кажа, че срещу себе си имахме и все още имаме чудовища и вещици, а сега и техните наследници, които трябваше да бъдат изгорени, но не бяха. А също и че ги мразя искрено. 

Изгориха обаче нас и нашите народи.

Впрочем на път сега е гръцката трагедия, зачената в същите глави и от същите социалистически безумци, които по един или друг начин винаги довеждат своите народи до катастрофа. Особено, когато народите и самите те са полуобразовани или неграмотни. А това, разбира се, включва не само общообразователна малокултурност, но най-вече липса на гражданска отговорност и понятие за общ интерес и на историята им, като общество без идеологическата пропаганда. Сегашните гърци не трябва да бъдат възбуждани с аналогиите за спартанците на Леонидас, а да им бъде припомняно за Херострат.

Но все пак, в началото на всичко, в световен план, трябва да застане казването на цялата истина за комунизма с всичките социалистически деривативи и за техните престъпления. Социализма никога не е имал и не може да има човешко лице и това най-накрая е нужно да се проумее. И тази истина трябва да бъде част от гражданското българско образование на децата от ранна възраст. Това следва да има толкова задължителен характер, колкото и знанието за 12 годишните престъпления на Национал-Социалистическата Работническа Партия на Хитлер от
www.faktor.bg/mnenia/lacheni-carvuli/49899-vestitzite-na-komunisticheskite-rezhimi-sa-realni-tryabvashe-da-badat-izgoreni.html 1933 до 1945.




Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3625180
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031