Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2015 02:25 - Лидерът на партия "Пиже" освиркан в Гърмен
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1126 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image Местан на събор

Със скандирания „Не вярваме вече на ДПС“, „Ахмед Башев вън от община Гърмен“, „Измамници“, „Престъпници“, „Феодали“ и „Ууу“ бяха посрещнати днес по време на предизборен митинг в гърменското село Дебрен лидерът на ДПС Лютви Местан и кандидатът за кмет Ахмед Башев.



В Дебрен, за да не слушат речите на двамата политици, бивши членове на ДПС, отстранени като неудобни от Башев, изключили озвучителната уредба и така думите им били чути само в първите редици на събралите се на площада в селото.

На митинга в Дебрен, по необясними за местните хора причини, не е присъствал очакваният от тях заместник-председател на ДПС Алиосман Имамов, към когото хората в гърменското село не крият уважението си. Те са убедени, че отсъствието на Имамов е било в знак на протест срещу издигането на Ахмед Башев за кандидат-кмет от ДПС.

След освиркването на на Местан и Башев, лидерът на ДПС изпуснал нервите си и нарекъл „кучета“ хората, които не спирали да сипят обиди по негов адрес, с което още повече предизвикал недоволството им.

С „Ууу“ и „Сбогом ДПС“, извикано от множество мъжки гърла, групата от представители на Централното оперативно бюро, кандидат-кметът Ахмед Башев и кандидатите за общински съветници напуснали гневни Дебрен, разказаха местни жители.

„Напълно незаконен и необявен предварително митинг проведоха днес в нашето село ДПС начело с лидера им Лютви Местан. Използваха събралото се множество на предизборната изява на кандидата за кмет Минка Капитанова, след която те се качиха на трибуната и започнаха техния митинг. Отначало полицията се възпротиви, защото митингът на ДПС не бе заявен, но после униформените направиха реверанс към лидера Местан и позволиха провеждането му. Напразен се оказа обаче опитът им да задържат хората от предходното предизборно събитие, защото повечето се разотидохме“, споделиха дебренци след проваления митинг на ДПС.

Местните заявиха още, че посрещането на лидерите на ДПС с поклони и страхопочитания в селата на общината вече никога няма да е същото, както е било преди. Те разказаха, че в Дебрен ръководството на партията е пристигнало с голям автобус и коли, пълни с хора.

По-късно през деня на митинг в съседното село Дъбница агитката срещу представителите на Движението за права и свободи стана по-многолюдна и по-ожесточена към наредените на трибуната представители от Централното оперативно бюро и местния им кандидат за общински кмет.

„Именно водените от тях симпатизанти напълниха площада, за да се вижда на камерите на поканените телевизии, че площадите навсякъде са пълни с привърженици на ДПС. Картинката беше повече от жалка както в Дебрен, така и в Дъбница, защото хората не пожелаха да участват в политическото фиаско, а тези, които останаха – ги освиркаха. И в Рибново, и в Дъбница, и в Дебрен ДПС събра децата и младежите под 18 години, които се снимаха и забавляваха с фолк изпълнителите, които бяха довели“, съобщиха очевидци на кампанията на ДПС в Гърменско.image


Тагове:   ДПС,   Доган,   местан,   ДС,   Гърмен,   Ахмед Башев,   Пиже,


Гласувай:
3



1. audan - Гледам снимката и ми хрумна...
22.10.2015 14:33
Много бих се радвал, ако избирателите се вдигнат срещу паразитите от ДПС.

А гледайки втората снимка, тези в камиона ми заприличаха на нелегални мигранти, спипани от полицията. :)
цитирай
2. mamkamu - +
22.10.2015 19:42
Избирателите на ДПС нямат толкова акъл, че да прозрат, че гласуват за една клика, която въобще не се интересува от техните проблеми.
цитирай
3. mamkamu - Иначе и това е нещо...
22.10.2015 19:42
Иначе и това е нещо...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3627075
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031