Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2015 06:30 - Пик в устремленията на кенефа ПИК
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1341 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 24.11.2015 06:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Това е истиски пик в устремленията на кенефа ПИК към пиковите постижения на хибридната война, която я нямало. Напомня ми внушенията с какво казала Ванга, как била бясна, че сме влезнали в НАТО и успокоявала, че Русия ке ни спаси. Всичко това значи орките са зле и много отчаяни.

  ГОРЕЩО image звънземни щурмуват американските бази у нас Скрити под земята пришълци ползват три площадки в България Автор: ПИК image 10:38 | 20.11.2015 image 75414 image 23 image

 

Мрежа от тайни подземни градове е на път да щурмува повърхността на земята от България. Сензационната информация дойде от уфологът от руски произход Виктор Колопкин.

 

 

 

 

„Наши спътници засичат НЛО-та с неземен произход над американската база у вас в Безмер“, разкри братушката. Според неговата екзотична на глед информация янките се видели в чудо и се наложило да провеждат спешни разговори с Вашингтон.

 

 

 

 

Колопкин твърди, че причина за НЛО-агресията са станали подземни опити с нови ядрени оръжия на САЩ. Бомбите са увредили сериозно инфраструктурата на т. нар. тайни цивилизации от извънземен произход, които от хилядолетия се крият във вътрешността на земята.

 

 

„На всичкото отгоре американците ни тровят с ГМО и предизвикват изкуствени земетресения, с които променят оста на планетата. Всичко това е пагубно, но явно на тези под нас им писна“, категоричен бе руският експерт. Той съобщи, че общува с една от подземните цивилизации. От тях научил, че те са в контакт с 10 българи.

 

 

„Десетина българи са наясно с плана на подземните цивилизации за отпор, защото общуват с тях. Контактьорите са обикновени хора. Не се афишират, ходя на работа всеки ден. Двама от тях са доктори, има трима чиновници на високи постове“, разказва Колопкин пред Мистериите на в. „Ретро“. От съображение за сигурност обаче той не пожела да бъде сниман, защото твърди, че ЦРУ го преследва от години заради информацията, която изнася.

 

 

 

 

Виктор Колопкин довери, че американците са наясно с плана на подземните раси и в момента се водят преговори за неговото осуетяване. На въпрос с какво нашата територия е интересна уфологът разкри: „Подземните цивилизации ползват като писти три портални светилища в България. Две от тях са се намират в Родопите, а едно на дъното на Черно море, близо до екваторията на нос Емине“.

 

 

 

 

Янките знаели, че тия дето живеят под нас владеят невероятни технологии и мога да пътуват със скоростта на звука и светлината. След като изпълзят на повърхността за секунди, те ще заличат с мощните си хипер плазмени оръжия всички военни центрове - Пентагона, щаб квартирата на НАТО. На въпрос Кремъл ще пострадали , уфологът не пожела да отговори, но описа една от подземните раси.

 

 

 

 

„Тези същества са с извънземен произход. Преди 300 000 години са се заселили в подземни мегаполиси. По-високи са от нас. Имат продълговати глави, големи уши. Владеят телепатията и телепортацията. Реално на земята живеят от хиляди години и това което се случва с планетата ги засяга пряко“, разказва посветеният руснак.

 

 

 

 

Таен доклад на службите в Москва указвал, че на 28 септември тази година е имало дипломатическа среща между САЩ и членове на седемте древни подземни цивилизации. Американците се опитали да тушират напрежението, като обещали да не провеждат повече ядрени опити под земята.

 

 

 

 

Колопкин разкри още, че извънземните раси са се обединили и са сформирали алианс поради „политическите и технологичните промени на повърхността на Земята“.




Гласувай:
2



1. getmans1 - Ти пък Йосарян-е, как можа да пос...
24.11.2015 08:22
Ти пък Йосарян-е, как можа да посегнеш на „Личната преторианска гвардия на Кукушеля“, ми той си ги заплю още преди два деня?!
Направо принуди човека, да търси подкрепата от „черна котка“!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3625842
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031