Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2015 12:42 - Внимание, руска пропаганда: Борисов щял да управлява по-лесно с ДПС на Доган
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1041 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 31.12.2015 12:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ognyan Minchev
  Покрай неизбежните "руско-турски" акценти на Догановата реч и последвалата я политическа екзекуция на Местан забравихме една от най-възможните мотивации за оперативното мероприятие на Сарая, която може да се окаже и най-важната. ДПС има устойчив образ на брутално корумпирана политико-корпоративна мафиотска структура, чиято роля за съсипването на българската държава през последните десетилетия непрекъснато нараства. Безразделното корупционно присъствие на ДПС във властта предизвиква омерзение, което през последните години се засили под влияние на истерично-високомерното поведение на Лютви Местан в българския обществен живот. От друга страна никой не е забравил "заслугите" на самия Доган към съсипването на българската държавност. Като започнем с "оня списък" от февруари 1992 г., преминем през ключовата роля на ДПС за създаването на политико-икономическата мафия в България от времето на кабинета Беров, като продължим до корупционните вакханалии в партньорство с третия Кобург и станишевата БСП от 2001-2009 г. и като приключим с безобразията от Костинброд, изнудването с кабинета Орешарски и с избора на Певвски за ДАНС... Непоправимо отвратителна политическа биография на един човек, без който днешна България, оказва се, не може да бъде управлявана... Така след разклащането на управляващата коалиция като следствие на кастрираната съдебна реформа идва и оперативното мероприятие на Сарайско-библиотекарската групировка. Натоварвате всички лоши емоции, които предизвиква ДПС на марионетката, поставена за лидер, за по-сигурно афиширате факта, че тази марионетка слугува на много господари - и вътрешни и външни, "спасявате" България от заговора на Местан и вадите на сцената същия стар Доган - ама целия в бяло. Нищите духом ръкопляскат, старите ченгета мъдро коментират, а през това време теренът се разчиства за поредното влизане на "патриота" Доган във властта. Да, гнусно е - направо да повърнеш - ама какво друго очаквате от тези типове? Да не би да сте изненадани...?
Огнян Минчев
Руска пропаганда: Борисов ще управлява по-лесно с ДПС на Доган Последна редакция на 30/12/15 09:40     image

Иван Гарелов

 

Още по темата image Астрологът Силва Дончева: Ако Борисов търси предизвикателства, ще ги има и през 2016-а 2015-12-31 11:27:04 image Реформата и партиите - политическата ни класа фалира 2015-12-31 10:55:51 image Първан Симеонов: През 2015-та България беше в окото на бурята 2015-12-31 10:02:26 Доган започна да говори с политически речник, който отдавна бе позабравен, заяви журналистът

Борисов ще управлява по-лесно с ДПС на Доган, заяви пред Би Ти Ви журналистът Иван Гарелов, известен като агент на ДС и използван за водена на проруска пропаганда у нас. "Съдбата на всички партии, които са се опитвали да работят без ДПС, е фатална. По-важното от тук нататък е каква ще е съдбата на политическата сцена. Доган вдигна високо топката, започна да говори с един политически речник, който отдавна бе позабравен", посочи още Гарелов.

Той коментира отстраняването на Местан от лидерското място в ДПС и от партията. Лютви Местан е бита карта в политиката, според него. "Радвам се от това, което се случи, защото имаше един застой в политиката", заяви още Гарелов и похвали словото на Доган пред актива на ДПС на 17 декември, която предшестваше изключването на Местан.

Въпросът не е дали Доган ще се върне в политиката, защото той не е излизал от там. Според него отстраненият лидер на партията ще направи опит да създаде нова политическа формация, но тя няма да успее, както не е успял нито един отцепник от ДПС.

Според коментатора е било очевидно, че Местан води протурска политика. Журналистът прогнозира, че евентуална нова партия на Местан ще е в услуга на ДПС, защото ще затвърди образа й на партия на българските турци, на светска партия, изложи опорните точки на задкулисието Гарелов. Така той подкрепи идеите на Сокола, че България трябва да се преориентира към Русия и Еевразия, защото евроатлантическите структури не работят ефективно. Гарелов не обели и дума за мафиотския образ на ДПС, утвърдила се като корпорация, съчетаваща корупция и власт.




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3640327
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930