Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2016 18:57 - Сталин и Хитлер си сътрудничат по еврейския въпрос
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 2663 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   

На 23 август 1939 година Сталин и Хитлер сключват договор, подписан от външните министри на Съветския съюз и Германия и известен днес като “Пакта Молотов – Рибентроп”.

image Даниела Горчева Публикувано на: 28.03.2016 image

На 23 август 1939 година Сталин и Хитлер сключват договор, подписан от външните министри на Съветския съюз и Германия и известен днес като “Пакта Молотов – Рибентроп”. По настояване на Сталин към него е прикрепено тайно споразумение за подялбата на Европа. Хитлер дава съгласието си Съветският съюз да окупира ред европейски страни – Финландия, Литва, Латвия, Естония и пр.
На 1 септември 1939 г. Германия нахлува в Полша. На 17 септември Съветският съюз напада Полша от изток. Двете тоталитарни държави – тази на Сталин и тази на Хитлер, се нахвърлят върху полската държава от две страни едновременно и си я поделят.
На 30 ноември 1939 г. Съветският съюз нахлува във Финландия. И в единия, и в другия случай съветската пропаганда гърми, че Червената армия воюва с полския, съответно с финландския “фашизъм”.

image   image   image  
Заради агресията и започването на войната СССР е изключен от Обществото на народите. Така с
германо-съветското нападение срещу Полша
започва кървавата Втора световна война. Тя се превръща в касапница заради масовите изтребления на цели групи хора.
Малцина знаят обаче, че първото масово убийство от началото на войната е извършено не от нацистите на Хитлер, а от съветските служби на Сталин. На 4 март 1940 г. Сталин и членовете на Политбюро Ворошилов, Микоян и Молотов подписват предложението на Берия за разстрел на хиляди полски военнопленници. Така през пролетта на 1940 година НКВД избива в Катинската гора край Смоленск (и на други места) над 21 хиляди полски офицери от запаса – университетски преподаватели, учители, лекари, инженери, адвокати, физици...
Докато Хитлер тепърва
ще трупа позорен опит,
Сталин вече има зад гърба си смразяваща кариера на масов убиец. Само за една година – през зимата на 1932/1933 по негова заповед в Украйна по особено мъчителен начин са изтребени над 7 милиона души с т.нар. Гладомор. Някои от жертвите са заравяни полуживи.
Преди войната, само за периода 1937 – 1941г. в Съветския съюз са избити около 11 милиона души. Хората са разстрелвани на случаен принцип – вкл. по квоти за отделните райони. Хручшов например поискал квотата му да бъде повишена с 10 хиляди.
Огромна част от жертвите предварително са нечовешки изтезавани. Има запазени рисунки на един от инквизиторите. Масовите убийци са наградени с ордени, а след рухването на Съветския съюз и разкриване на самоличността им много от престъпниците намират убежище в днешна Русия. В първите две години на войната кървавото сътрудничество между Сталин и Хитлер е скрепено не само с взаимни посещения на външните им министри, среднощни запои в Кремъл, общи военни паради и срещи между съветски и нацистки офицери за обсъждане на хода на войната, но и с много повече.
Стотици и стотици самолети на “Луфтвафе” бомбардират полските градове,
за да сломят отчаяната полска съпротива. Към целите им ги насочва … съветски радиопредавател от Минск.
Нахлуването на нацистка Германия в Норвегия също става с пряката помощ на Съветския съюз , който предоставя съветската морска база край Мурманск на германците. Атаката тръгва оттам.
Съветският съюз става основен доставчик на суровини за Вермахта. И още един факт - през цялото време на войната на Третия Райх срещу Гърция и Югославия в Бургас пристигат руски параходи с храни и бензин за немската армия. Това се потвърждава от показанията пред ДС на началник- щаба на българската войска ген. Константин Лукаш, както и от сведенията, които дава министърът на войната Теодоси Даскалов.
Но и това не е всичко.
Сталин и Хитлер си сътрудничат и по “еврейския въпрос”! Съветските власти се ангажират “да отстранят лицата с еврейски произход от органите на властта” и да въведат забрана на евреите и техните потомци да сключват смесени бракове”.
А когато хиляди евреи преминават границата, за да избягат от немските окупатори, съветските власти цинично ги предават обратно в ръцете на нацистите. В ръцете на нацистите са предадени и много немски и австрийски антихитлеристи, които ГЕСТАПО избива.
Междувременно НКВД обучава ГЕСТАПО как
се строят и охраняват концлагери
А след края на войната ГУЛАГ се възползва от нацистките лагери.
Както се вижда, не България, по принуда “съюзник” на Германия и не цар Борис III, а Сталин охотно сътрудничи на Хитлер. От края на август 1939 до 22 юни 1941, буквално до последния ден Москва доставя на нацистка Германия горива, зърнени храни, никел, манган и хром, фосфати и други суровини.
Така че когато комунистическите терористи (или техните наследници) търсят оправдание за своите (или извършени от родителите им) терористични убийства до 9 септември 1944 г. и масови убийства след съветската окупация на България, нека следващия път се замислят кои са (про) фашистите.
Дали това не са Сталин и НКВД, сътрудничили на Хитлер до юни 1941 г., на които на свой ред българските комунисти безропотно служиха и в чието име извършиха безброй престъпления и масови убийства?
Военните престъпления и престъпленията срещу човечеството на двамата диктатори са добре известни.
През 1907 година в Хага
се провежда Втората
мирна конференция,
на която са приети и ратифицирани 12 конвенции за начина на водене на война по море и по суша. Нарушаването на забраните в тези конвенции, вкл. започване на война без да са изчерпани всички други начини или без предварително обявяване на война; избиване или нечовешко третиране на военнопленници, обстрелване на цивилни градове и други, представляват военни престъпления.
Избиването на евреите от Хитлер, както и избиването на украинците от Сталин са безспорни престъпления срещу човечеството. Престъпленията на Хитлер обаче са добре известни, но престъпленията на Сталин, макар и многократно по-големи като брой на жертвите, се премълчават. А само в този кратък преглед до 1941 година изброихме няколко съветски престъпления срещу човечеството (Голодомор, масови екзекуции и убийства) и военни престъпления на Сталин и НКВД (започване на война без повод и легитимна причина, нахлуване в чужда държава без обявяване на война, избиване на военнопленници, съучастничество в обстрелване на цивилни градове и др.).
Тези факти никога не бяха споменати от комунистическата историография,
която голословно и пропагандно обвиняваше българските демократи във “фашизъм” и стигна дотам да обявява цар Борис III за “военнопрестъпник”.
В следващата статия ще продължим с обвиненията на комунистите спрямо спасителите на евреите и ще докажем, че за разлика от Съветския съюз, нацистка Германия и други държави, Царство България се придържа стриктно към клаузите на хагската и женевската конвенция и не извършва нито едно военно престъпление от 1939 до септември 1944 година, когато е окупирана от Червената армия.
Напротив, успява да запази българските синове и бащи да не гинат по фронтовете на една мръсна завоевателна война и да спаси над 50 хиляди човешки живота от депортация и смърт.

 




Гласувай:
5



1. rustam - Това е подла подмяна на фактологията
09.05.2016 19:40
от западноевропейската "историография".

Практически ВСВ започва с Договора за дружба между Полша и Германия от 1934, в резултат на който Чехословакия е нападната от въпросните две страни и поделена между тях.

Първи в Европа започнаха война срещу независима Чехословакия именно Полша и Германия. разбира се с "благословията" на Франция и Великобритания от Мюнхен.
цитирай
2. josarian - Ти си обикновен нахуйник, нямаш моралното право да ръсиш мозък - и без това нямаш.
09.05.2016 19:48
rustam написа:
от западноевропейската "историография".

Практически ВСВ започва с Договора за дружба между Полша и Германия от 1934, в резултат на който Чехословакия е нападната от въпросните две страни и поделена между тях.

Първи в Европа започнаха война срещу независима Чехословакия именно Полша и Германия. разбира се с "благословията" на Франция и Великобритания от Мюнхен.

цитирай
3. rustam - Ти ли бе, капут смачкан,
09.05.2016 19:57
ще ми кажеш кой съм аз? Не може смачкан капут като теб, който прилича повече на съседа, отколкото на баща си, да дава мнение.
цитирай
4. josarian - Нахуйнико сплескан, нали знаеш, че си нонграта тук бе, кенеф червен, аре джа в кочината от която си изпълзял.
09.05.2016 20:12
rustam написа:
ще ми кажеш кой съм аз? Не може смачкан капут като теб, който прилича повече на съседа, отколкото на баща си, да дава мнение.

Индивиди от подвид комунопитек нямат работа в компанията на нормалните хора, и-з-ч-е-з-в-а-й оттук.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3635669
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930