Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2016 06:45 - Червения шопар на съд за побоя на околовръстното. Мъчил и убивал украински граждани в Донецк
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 1944 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 07.08.2016 07:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 До Донецк и назад: Бунтовникът- бияч  Георги Близнаков винаги е бил русофил image о10:37
01.03.16 Георги Близнаков, един от биячите на Околовръстното, се оказа част от спецотряда "Тайфун" на сепаратистката Донецка народна република. Според първоначалната информация Близнаков е бил там само за седмица, за да си направи десетина снимки за реклама и никога не е участвал в бойни действия. Въпреки това украинският портал "Миротворец" е включил Близнаков в базата си данни с проруски екстремисти. На някои от снимките се вижда и медал, за който не е ясно за какви услуги е. По-късно вчера стана ясно, че Украйна е изпратила искане Близнаков да бъде екстрадиран. Информацията бе потвърдена от съветника на министъра на вътрешните работи Антон Герашенко пред БНР. Герашченко обясни, че Близнаков се издирва за участие в проруски батальон и мъчения на украински граждани  - "като лице, което незаконно е преминавало границата на Украйна, участвало е в незаконни въоръжени формирования и е воювало срещу Украйна". "Ако се докаже, че непосредствено е участвал в убийства и мъчения на наши граждани, то той може да бъде осъден на лишаване от свобода", добави Герашченко. Припомняме, Георги Близнаков, Христо Христов, Александър Гечев и Мартин Марков бяха арестувани за побоя над Васко Наумов в ролята им на охранители на Ивайло Борисов – Ториното, сочен за дясна ръка на Златко Баретата.  Той заяви, че биячите са били в изпитателен срок, като ги защити, че са били предизвикани. У нас Георги Близнаков не крие русофилските си убеждения, той активно участва в проруски шествия и анти НАТО протести, облечен във военна униформа и развяващ знамето на Въздушно-десантните войски на СССР.
  Биячите от Околовръстното отиват на съд image Софийска районна прокуратура внесе в Софийски районен съд обвинителен акт срещу Александър Гечев, Георги Близнаков и Христо Христов, които на 24 февруари т.г. пребиха млад мъж на столичния Околовръстен път заради натиснат клаксон, съобщиха от държавното обвинение. 
  Гечев е обвинен в две престъпления - средна телесна повреда по хулигански подбуди и квалифицирано хулиганство.       Прокуратурата посочва, че след удар с палка в лицето, пострадалият е с избити зъби, които затрудняват дъвченето и говоренето, като деянието е извършено при „демонстрация на безнаказаност и пренебрежение на установените правила, закрилящи добрите нрави в обществото, телесната неприкосновеност и достойнството на отделната личност”.       Александър Гечев ще отговаря и за това, че заедно с Георги Близнаков и Христо Христов е извършил „извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото”. С луксозните си автомобили са засекли колата на жертвата си и са принудили водача да отбие и спре, а Гечев демонстрирал, че носи пистолет.     Другите две лица, участвали в побоя – Георги Близнаков и Христо Христов, са обвинени за извършени хулигански  Биячът от Околовръстното Близнаков издирван в Украйна за убийства и мъчения Киев поиска екстрадицията му 14:22, 29.02.2016 | Видяна 1567 пъти   image Украйна е изпратила искане да бъде екстрадиран българският гражданин Георги Близнаков, който бе задържан с още трима души миналата седмица след нанасянето на побой на Околовръстното шосе в София, съобщи съветникът на министъра на вътрешните работи Антон Герашченко, цитира Хоризонт.  Днес отправих искането до нашите украински държавни структури и посолството на Украйна в България. Мисля, че искането ще стигне до България в рамките на закона.  Герашченко уточни, че Близнаков се издирва за участие в проруски батальон и мъчения на украински граждани: Като лице, което незаконно е преминавало границата на Украйна, участвало е в незаконни въоръжени формирования и е воювало срещу Украйна. Ако се докаже, че непосредствено е участвал в убийства и мъчения на наши граждани, то той може да бъде осъден на лишаване от свобода.  Георги Близнаков , един от тримата биячи от Околовръстното в София е бил наемник в Украйна. Това става ясно от публикация на сайта на Центъра за изследвания признаците на престъпления срещу националната безопасност на Украйна "Миротворец".  Според сайта, Близнаков е "вземал участие в убийства на граждани на Украйна,  а също така и в опитите срещу военослужещи на Въоръжените сили на Украйна. Занимава се професинолно с кикбокс" .
  Близнаков е в ареста заедно с  Христо Христов и  Александър Гечев. Тримата охранители на Ивайло Борисов - Ториното, който е сочен за дясната ръка на Златко Баретата, са обвинени за причиняване на средна телесна повреда в съучастие и по хулигански подбуди. В сряда те пребиха 30-годишния Васко Наумов и съпругата му – бившата национална състезателка по троен скок Мария Димитрова.  image image image image image image image  



Гласувай:
5



1. josarian - Какво щекажете, а? Убавец! Борец за равенство, братство и свобода... Православен убиец, в името на Путкин и неговата банда. Диетолог на Ториното...
07.08.2016 08:59
Цялата им терористична партия са такива: мутри, убийци, милиардери, педофили, садисти, кредитни милионери, червени интелектуалци, лъжци, професори, дезинформатори, мафиоти, пропуткински журналисти, доктори по изкусно манипулиране, тук-по някой генерал с ушанка и няколко десетки хиляди деменции :)
цитирай
2. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
07.08.2016 15:33
За съжаление доста такива изроди ги има у нас и поради безнаказаност се изживяват като великия Гетсби.
цитирай
3. krumbelosvet - Да го дадем на украинските човеколюбци.
09.08.2016 19:06
Там ще си каже всичко.
цитирай
4. gotzageraskov - Изрода Близнаков да бъде предаден на Украйна
13.08.2016 18:54
Тук да бъде осъден за побоя заедно с другите идиоти, а ще си излежи присъдата след завръщането си. Дано не го доживее!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3626147
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031