Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2021 18:22 - Жена „Предсказа“ Глобална Пандемия, Която Ще Доведе До Вакс Мандати, Само 4 Месеца Преди Избухването На COVID – Посочи С Пръст Бил Гейтс
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1094 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 25.10.2021 18:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Жена „Предсказа“ Глобална Пандемия, Която Ще Доведе До Вакс Мандати, Само 4 Месеца Преди Избухването На COVID – Посочи С Пръст Бил Гейтс

imageHAF21 Октомври 2021 Г

https://www.youtube.com/watch?v=wV9Rl6d2Mys

„Ето какво ще се случи в световен мащаб, ако не се събудим“, точно прогнозира YouTuber.

от Kelen McBreen

image

Видео, качено в YouTube на 20 септември 2019 г., става вирусно, след като прогнозите, направени в публикацията, се сбъднаха през следващите няколко години.

Видеото е заснето почти четири месеца преди Световната здравна организация за първи път да обяви, че в Ухан, Китай, е открита мистериозна пневмония, свързана с коронавирус.

 

Публикувана от YouTube канала Cabin Talk , жена на име Клаудия каза на своите последователи: „Те планират пандемия, толкова съм сигурна в това.“

„На първо място, Бил Гейтс каза, че ще има пандемия и най -малко 38 милиона души ще умрат“, добави тя.

 

image  

 

Продължавайки, Клаудия разказа на зрителите за изпълнителна заповед на Тръмп от 2019 г., с която инициира работна група, ангажирана с бързото производство на ваксини в случай на избухване на вирус.

„Колко по-ясно може да стане, че имаме задължителни ваксини за възрастни точно зад ъгъла?“ — попита ютуберът. „Тук се намираме в тази страна и ако някъде има пандемия, всичко ще има глобално . Защото знаете какво ще се случи? Всички държави ще кажат, че трябва да се обединим, защото със самолетите вирусите могат да пътуват толкова бързо и всички ние ще прилагаме в световен мащаб едни и същи проклети закони, които ще бъдат задължителни ваксини с токсични лайна в телата ни, които изобщо не са доказани ефективно или безопасно."

Тя отбеляза, че Калифорния вече е дала на законодателите правомощия да прилагат военно положение, ако избухването от какъвто и да е вид се счете за достатъчна заплаха, за да оправдае подобен ход.

„Ето какво ще се случи в световен мащаб, ако не се събудим“, предупреди Клаудия. — Искам да кажа честно, какво още трябва да знаеш?

 

Водещият на Cabin Talk каза на хората, че Big Pharma вече плаща на лекарите бонуси, за да застрелят деца с прекомерно количество потенциално опасни ваксини.

„Ако имаше къде да отидем в световен мащаб, където е по-добре, щях да отида“, обясни тя. „Но това е епицентърът. Съединените американски щати, corporate inc. е епицентърът на проблема. Ако колективно не се противопоставим на тези пълни глупости, тогава ги забравете, играта ще свърши.

Жената продължи, казвайки: „Не ме интересува дали вярвате във ваксините или не, дали вярвате, че са добри и безопасни и са излекували шибаната чума. не ме интересува! Това, което искам, е да решавам върху тялото си, какво влиза в тялото ми! Ако искаш да си вземеш ваксините, давай веднага, нокаукай се. Но искам да реша дали искам това в тялото си и родителите трябва да могат да решат дали то влиза в телата на техните деца."

„Нямаме много време“, каза точно Клаудия, за да завърши видеото си. "Определете решението си днес и се борете за правата си."

Привидно пророческият YouTuber попита как правителството може да нареди нещо, което носи риск от смърт, особено за деца.

Въпреки това, колкото и ясновидско да изглежда видеото на жената да е половината от 2021 г., глобалисткият евгенистичен дневен ред е публично изложен от десетилетия.

Правенето на наблюдения след прочитане на собствените бели книги на елита е това, което даде на основателя на Infowars Алекс Джоунс прякора „Оракулът на Остин“.

Още през 2010 г. Джоунс предупреди публиката си за глобалисткия дневен ред да използва конструирано биологично оръжие, за да въведе нова ера на глобално управление и единна световна валута.

Вижте някои от най -удивителните прогнози за пандемия на Алекс Джоунс:

 

 




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39751968
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031